Prettige en kundige partij
deskundige partij met goed advies. werkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd.
6 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 102 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De feedback benadrukt duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en proactieve ondersteuning. Klanten ervaren snelle reacties en heldere uitleg. De ervaringen wijzen op professionaliteit en klantgerichte service. Samengevat vertrouwen klanten op de beveiligingsoplossingen en de verdere dienstverlening.
deskundige partij met goed advies. werkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd.
6 September 2026
Mark
Ulft
Vakkundige mensen goede en snelle service Zeer content mee
Ton
Groessen
Dirk
Duiven
Snelle ondersteuning, goed meedenken en betrouwbaar. Precies wat je mag verwachten van je partner in beveiliging. Dat komt wel met een prijskaartje, maar als je ontzorgt wil worden moet je daarover niet zeuren.
JP
Westervoort
er zijn duidelijke afspraken te maken en komen het ook na.
28 April 2026
Frans
Geachte heer Riemsdijk, beste Frans,
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de mooie woorden over ons bedrijf. Het doet ons enorm goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening, want daar doen we het uiteindelijk voor.
Daarnaast willen wij u nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld met de 2 vestigingen van De Nieuwe Weerdjes. Wij waarderen dit zeer en hopen jullie in de toekomst nog lang van dienst te mogen blijven.
Nogmaals dank en graag tot ziens!
Met vriendelijke groeten,
Team van de Pavert Beveiliging
fijn bedrijf waar ik graag mee samenwerk. verbeter punten , in begin duidelijker zijn over kosten en meerdere optie bieden? en inlogen op afstand werk nog niet moet ik nog keer voor langskomen.
23 April 2026
Frank
ARNHEM
Geachte heer Reerink, beste Frank,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over ons bedrijf. Het doet ons enorm goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening, want daar doen we het uiteindelijk voor. Het genoemde verbeterpunt zullen we zeker intern bespreken.
Daarnaast willen wij u nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat u al jaren in ons heeft gesteld. Wij waarderen dit zeer en hopen de 3 fietsenwinkels nog lang van dienst te mogen blijven.
Nogmaals dank en graag tot ziens!
Met vriendelijke groeten,
Team van de Pavert Beveiliging
Van de Pavert Beveiliging maakt een zeer professionele en betrouwbare indruk. Vanaf het eerste contactmoment wordt duidelijk dat service en klantgerichtheid centraal staan. De communicatie verloopt soepel en helder; afspraken worden nagekomen en vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Wat vooral opvalt is de snelheid en adequaatheid waarmee werkzaamheden worden uitgevoerd. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of het oplossen van een probleem, er wordt direct geschakeld en efficiënt gehandeld. Dit geeft een gerust gevoel, zeker binnen de beveiligingsbranche waar tijd en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Daarnaast is de kwaliteit van de dienstverlening hoog. Er wordt zorgvuldig gewerkt en meegedacht met de klant om tot de beste oplossing te komen. De medewerkers zijn deskundig en professioneel, wat bijdraagt aan het vertrouwen dat alles in goede handen is.
22 April 2026
Marcel
Hoog Keppel
Na een huisbezoek kregen we duidelijke en heldere uitleg over de mogelijkheden. Er is goed afgestemd op de wensen van de verzekeraar, zonder overkill. We hebben nu een goed alarmsysteem dat ons zekerheid geeft. De eerste weken was het even wennen, omdat we zelf nog weleens vergaten het alarm uit te zetten en dan de alarmcentrale aan de lijn kregen. Ook zij bleven steeds vriendelijk. De montage verliep zoals vooraf was voorgesteld. De monteur heeft zelfs een paar zaken omgeruild, omdat zwart in sommige gevallen beter paste dan wit. De kleine detectieapparaten vallen in huis bijna niet op.
21 April 2026
Michael
Duiven
Wij zijn zeer tevreden over dit beveiligingsbedrijf. Professioneel advies, vakkundige installatie en snelle, duidelijke service. Betrouwbaar en prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!
21 April 2026
Olyvia
Arnhem
Professioneel beveiligingsbedrijf. Hoge kwaliteit producten. Goede voorlichting vooraf. Niet de goedkoopste, wel waar voor je geld.
3 March 2025
Hemmie Janssen
Duiven
Het compleet ontzorgen van onze beveiliging hebben wij als zeer prettig mogen aanvaren. De uitgebreide offerte met plan van aanpak werd direct door onze verzekering goedgekeurd . Ook de netheid en kundigheid van de monteurs kunnen mede bedrijven een voorbeeld aannemen.
1 March 2025
Norbert
ZALTBOMMEL
Het team van Van de Pavert heeft voor meerdere locatie van het begin tot en met het einde meegedacht met ons. diverse alternatieven werden geboden en de installatie verliep vlekkeloos!
28 February 2025
Remco
Arnhem
Door een overname van een bedrijf met alle 'ongemakken' van dien wisten wij niet waar te beginnen om de juiste stappen te zetten. Daarbij bleek ook het één en ander niet te kloppen in de polis van onze huidige verzekering. Jeroen heeft erg veel tijd gestopt in het uitzoeken en rechtzetten van bepaalde dingen en een duidelijk rapport gemaakt met wat te doen. Op locatie is zijn team ook met volledige inzet aan de slag gegaan om te zorgen dat alles kan werken!
27 October 2024
Joyce
Arnhem
Zo maar eens binnen gewandeld in Duiven. Een zeer prettig gesprek leidde tot inzicht, en opties. Vervolgens verschillende mogelijkheden besproken, en een keuze gemaakt. Installatie was prettig. Ook daar veel deskundigheid. top!
23 October 2024
Tom
Arnhem
Netjes gemaakt komen afspraken goed na!
Moninca
Lathum
Robert
Gendt
Na een prettig adviesgesprek besloten om met Van de Pavert verder te gaan. Prima uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. Niet de goedkoopste, maar wel kwalitatief zeer goed. Wij zijn erg tevreden.
Hemmie Janssen
Duiven
Er wordt gedaan wat beloofd en overlegd is prima service zeer tevreden
Jan
Westervoort
Gezamenlijk zijn we tot een goede en betaalbare oplossing gekomen met de beveiliging van ons bedrijfspand. Prettig, persoonlijk contact.
24 March 2024
Ron
Zevenaar
Contact is goed. Er wordt netjes gewerkt en afspraken worden nagekomen. Helaas ontbreekt een goede gebruikershandleiding voor de app van het systeem
23 March 2024
Ad van Son
EC
voldoende
22 March 2024
Jan
Zevenaar
Fijne en klantvriendelijke monteurs.
22 March 2024
Michael
zie boven
21 March 2024
Freddy
Ellecom
Vaak ben ik zelf de persoon die medewerkers van Van de Pavert ontvangt hier bij Verheyden. Altijd op tijd, werken netjes, en de communicatie verloopt gesmeerd.
21 March 2024
Jorina Breure
Arnhem
Wij hadden voor een project binnen onze organisatie aanvullende beveiliging****era’s nodig. Contact met Jeroen en zijn team liep uitstekend. Hebben ons de juiste systemen geadviseerd en snel geleverd. Contact bij vragen verloopt ook erg goed. Een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en betrokken expert op het gebied van elektronische of bouwkundige beveiliging.
19 March 2024
A
Kinkelaar
Sinds 1999 leveren wij diverse beveiligingsoplossingen voor uw bedrijfspand en woning. Wij plaatsen en onderhouden borg of veb gecertificeerde alarmsystemen, zowel bekabeld als draadloos, en zowel binnen als buiten. Op onze alarmsystemen geven wij 5 jaar garantie!
Maar ook camerasystemen voor bedrijfspanden, woningen en buitenterreinen vallen onder onze diensten. Tevens kunnen wij brandmeldsystemen verzorgen, leveren wij kluizen en vervangen wij bestaand hang- en sluitwerk.
Voor het opstellen van beveiligingsplannen volgens de vrki werken wij nauw samen met diverse verzekeraars.
Onze missie is om ervoor te zorgen dat alles wat u lief is veilig is en blijft. Ongeacht of dit nu apparatuur of andere waardevolle zaken zijn, of de mensen om wie u geeft.
Wilt u ervaren hoe wij denken over uw veiligheid en wat uw risico's zijn, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te taxeren en u te adviseren over de mogelijkheden. Tevens bent u tijdens kantooruren van harte welkom in onze showroom.
Bekijk onze website en neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.
t Holland 29
6921 GX Duiven