Filters

9

Fijne nazorg, ook al is het 4 jaar later!

Na bijna 4 jaar een defecte omvormer in mijn installatie. Even gemaild naar Marco, kreeg al snel een bericht terug en ondanks dat de garantie via de fabrikant moest lopen, ging hij er zelf ook even achteraan. Erg fijn aangezien het voor mij niet zo duidelijk was hoe en wat met de fabrikant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Begin van de week stopte mijn Solis-omvormer met terugleveren. Ik heb even afgewacht of het misschien een incident was, maar na 2 dagen stond de omvormer nog steeds in storing (no-grid). Toen maar gebeld naar Sunforce en daarna het formulier ingevuld. De volgende dag werd ik gebeld en is het probleem duidelijk geworden: de AC-aansluiting bleek verbrand te zijn. Sunforce heeft me telefonisch geholpen bij het afkoppelen van de omvormer. Vanmorgen ben ik naar Sunforce gereden en hebben ze de aansluiting van de omvormer vervangen en me een nieuwe steker meegegeven (klaar terwijl u wacht). Thuis heb ik de steker vervangen. Alles werkt weer. Ze hebben hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Kortom: prima service. Hartelijk bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Monteurs waren goed geïnformeerd dat er een kind lag te slapen, ondanks dat de werkzaamheden op het dak zijn was het fijn dat ze zachtjes deden Monteurs waren ondanks de taalbarrière bereid om de werkzaamheden uit te leggen ,alles ging correct

 • Aanbevelen? Ja
9

Storing snel verholpen

30-4 ontdekt dat omvormer zonnepanelen niet werkte. Sunforce gebeld. Door een dame keurig netjes te woord gestaan. Verschillende dingen geprobeerd maar omvormer bleef “dood” . Vanochtend heeft sunforce op afstand controle uitgevoerd plus een update gedaan. Alles werkt weer. Hartelijk dank medewerkers. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service!!

Snel en goed geholpen naar aanleiding van een storingsmelding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect en duidelijk geholpen door Marco

Ik had een probleem met de communicatie van mij. Zonnepanelen heb toen Marco gebeld van Sunforce en. Hij mij een hele duidelijke link gestuurd met film hoe dit simper zelf op te lossen en met 10 minuten was het geregeld Marco dank je wel super service

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik vind Sunforce een alerte leverancier en service provider.

Na vier jaar probleemloos werken had mijn solar systeem zijn eerste storing. Sunforce maakte mij daarop attent, en reageerde snel met de conclusie dat mijn omvormer defect was. Binnen enkele dagen werd die vervangen door een nieuwe: gratis omdat ik vijf jaar garantie had. Kortom: goed werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service van Sunforce

2 jaar geleden hebben we gekozen voor een zonnepaneel vervanging, Sunforce maakte een mooi plan en prijs. Al 2 jaar zijn we erg blij met de set. Recent kreeg ik geen opbrengst vanuit het systeem, na contact met Sunforce bleek er een storing in de optimizers te zitten. Kort daarna werd ik gebeld om een afspraak te maken, de optimizers moesten onder garantie vervangen worden, ook nu weer snel een afspraak kunnen maken, waarna e.e.a. in een middag gerealiseerd werd! Zeer tevreden over de gehele behandeling van Sunforce, erg blij mee, dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel contact en correcte en professionele afronding

Na slechte ervaringen met Zon Advies Nederland om een defect aan optimizers op te lossen heb ik me rechtstreeks gewend tot Solar Edge, de fabrikant van de panelen Zij hebben snel en accuraat gehandeld en via hen kwam ik in contact met Sunforce Zij hebben voortvarend de case opgepakt en het onderhoud overgenomen Storing is snel en vakkundig opgelost door een goede samenwerking tussen Solar Edge en Sunforce Hulde aan beiden, ze hebben er een trouwe klant bij

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel

Omvormer stuk. Meetingen verricht en op gestuurd met begeleidende foto's. Sunforce heeft de garantie aanvraag uitgevoerd en de nieuwe omvormer ontvangen. Omvormer vervangen en functioneerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze mensen verdienen een dikke pluim

Mijn omvormer deed het niet meer, waardoor er geen opbrengst meer was van de zonnepanelen. Blijkt een update probleem te zijn. Marco van SUNFORCE heeft mij bericht dat hij het euvel wilde oplossen, hiervoor moest ik met de omvormer langskomen bij het bedrijf. Binnen 10 minuten was het gefikst en kreeg nog koffie aangeboden ook, Waar vinden we ze nog deze bedrijven, met deze dienstverlening? Groet en ga zo door, Johan

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

22 panelen via Sunforce geleverd naar alle tevredenheden. De klant staat centraal waar je het niet vaak ziet. Bij vragen is SF bereikbaar en ben je snel geholpen. Dank SF! Op vele zonuren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne service

Problemen met de optimisers. Uiteindelijk moest de serie vervangen worden. Snel afspraak kunnen maken en naar volle tevredenheid vervangen. Nette en vriendelijke monteurs. Systeem werkt weer als een ‘zonnetje’. Zeer blij met de installatie en nazorg bij problemen door Sunforce

 • Aanbevelen? Ja
10

goeie service

Wij hebben zonnepanelen van Sunforce, altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ook een probleem met de app is opgelost, terwijl het echt onze eigen schuld was dat hij het niet meer deed. Echt een super fijne club! Gretha Veerman

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service geleverd!

Daar mijn zonnepanelen installateur failliet is en het systeem al maandenlang in storing stond, is deze na contact met Sunforce adequaat verholpen. Mijn ervaring met Sunforce bestond uit een prettig contact met een expert die binnen no-time de storing wist te traceren en op te lossen. Er is maar één maar: Had ik de installatie van mijn PV systeem ook maar door Sunforce laten doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

top service

Geen moeite teveel om te helpen met de aftersales van hun producten. Echt top service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle lof voor dit topbedrijf.!

We hebben 10 panelen door Sunforce laten plaatsen. Vooraf hadden we diverse offertes opgevraagd, sunforce was niet de goedkoopste, maar we hebben toch doelbewust voor hun gekozen. De informatie was direct helder en duidelijk, geen verkooppraatjes, maar eerlijke voorlichting. Ook de montage ging prima, de monteurs, Tim en Roy, werkten heel netjes en alles volgens afspraak, ook complimenten voor het elektra werk, ben maar zelden werklieden tegengekomen die zo netjes werken. Na de montage ook een app geïnstalleerd met duidelijke en heldere uitleg, inmiddels hebben we de eerste energie zelf opgewekt.! Sunforce en haar medewerkers krijgen van ons een dikke pluim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen na een storing

Onze leverancier van de zonnepanelen bleek failliet. Na een storing met de SolarEdge omvormer heeft SunForce het probleem opgelost en alles werkt weer zoals gewoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

top service

bij Stupin op het dak ze hebben bij ons twee x panelen geplaats kort geleden was er iets uitgevallen snel op gepakt en onder garantie opgelost Bij de vve Londenhaven in Purmerend vorig jaar ook een hoop panelen geplaats prima verlopen

 • Aanbevelen? Ja
10

ben geweldig geholpen

na een tijdje aan het emmeren geweest maar wat niet lukt, de hulp gevraagd van sunforce binnen een dag kon ik de opbrengst weer zien heel erg bedankt vr.gr. Anneke Oosterbaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf met gedreven medewerkers!

Een geweldig bedrijf en heel blij dat ik Sunforce heb gekozen voor de aanschaf van mijn zonnepanelen. Helaas ontstonden er problemen met de nieuwe panelen na een paar maanden. Dan is het altijd de vraag of je net zo goed geholpen wordt als bij de aanschaf. Ik kan zeggen dat bij Sunforce dit zeker het geval is aangezien men zeer gedreven is om alles optimaal te laten functioneren. Er kan altijd wat fout gaan en dan mag je blij zijn met een bedrijf zoals Sunforce die dat als een uitdaging ziet om op te lossen. Alles werkt hier weer naar tevredenheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service - samenvoeging meerdere omvormers

Mijn installatie bevat 2 omvormers, Dat maakt de monitoring bij een standaard installatie complex, zeker als je dynamisch contract hebt. Gelukkig wilde Marco vd Meide van Sunforce mij helpen. Mede dankzij zijn korte lijntjes met Solaredge heeft hij ervoor gezorgd dat de in de toekomst te verwachten negatieve tarieven bij teruglevering aan het net ik toch niets zal moeten bijbetalen. De teruglevering wordt nu igv een negatief tarief automatisch aan/uit gezet!! Top service van Marco!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, snel en adequaat

Snel en vriendelijk geholpen door Eline. De mailwisseling ging snel en ik ben voldoende geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en accuraat contact en oplossing

Na melding van een defect aan een optimizer is deze binnen enkele dagen vervangen. Er werd snel gereageerd op e-mail berichten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend netjes geholpen en afgehandeld!

Antwoorden via mail worden netjes beantwoord. Ze vragen door wat er aan de hand is om de goede info te krijgen om tot een oplossing te komen, klasse is niet overal!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Ambachtsweg 5 N

1474HV Oosthuizen

0299 396 072

[email protected]

Over Sunforce

Met 10 jaar ervaring en 24h service is Sunforce actief op de Nederlandse markt voor net-gekoppelde zonnestroom systemen. We bieden totaaloplossingen voor schone energie bij zowel particulieren als bedrijven. Voor elke klant wordt een persoonlijk systeem samengesteld dat zowel technisch als economisch het beste rendement behaalt. Ecologisch, economisch en volledig afgestemd op uw budget en situatie. KvINL gecertificeerd Daarnaast zijn wij KvINL gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd! *Doe onze bespaarcheck en bereken hoeveel u gaat besparen met zonnepanelen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.