Betrouwbaar.
Klantgericht en meedenken om problemen op te lossen, en tevens goede service !
13 November 2024
Gerard
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.475 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klantgericht en meedenken om problemen op te lossen, en tevens goede service !
13 November 2024
Gerard
Sassenheim
de tweede keer dat we hier een bus (6m3) huren, dat zegt eigenlijk al genoeg soepele afhandeling en ook keurig op tijd de borg weer terug gestort volgende keer huren we weer bij jullie
12 November 2024
Wilko
Sassenheim
Al meerdere malen een busje gehuurd en steeds met tevredenheid
12 November 2024
LJ
Nvt
Vak bekwame mensen en zeer behulpzaam naar de klanten toe Gewoon top..........
11 November 2024
Marcel
Noordwijkerhout
Ik word altijd goed geholpen, nu ook voor de apk.
11 November 2024
Erwin
Leiden
Klantvriendelijk, goede service,
10 November 2024
Nathalie
Lisse
Wederom een prima ervaring met de huur van een busje bij autohopper, vriendelijk, servicegericht en scherp aan de prijs!
9 November 2024
Stefan
Voorhout
Wij hebben proefrit kunnen doen. Zonder belemmeringen met een open focus. De 'onderhandeling' over de inruilauto en de aanschaf van de auto verliep op een prettige manier. de verkoper was dienstbaar, correct en gewoon prettig.
John
Voorhout
De garage doet bijna alles om je van dienst te zijn
Ted
Noordwijkerhout
Kon snel terrecht, onderhoud en reparaties volgens afspraak uitgevoerd. Goede kwaliteit en prijs.
Rutger
Voorhout
Correcte wijze van afhandelen.
A.
Noordwijkerhout
Onze blower van de airco werkte niet meer goed. Wegens drukte konden we hem wel achterlaten om diagnose te stellen maar reparatie zou weleens paar weken kunnen duren. Werden al in de ochtend gebeld dat er nieuw motortje besteld moest worden. Zou eind van de middag al binnen zijn en toch nog op dezelfde dag gemonteerd worden. Eind van de middag auto weer terug. Twee auto’s in onderhoud hier en nog nooit teleurgesteld. Dik tevreden over dit bedrijf.
Niels
Voorhout
Erg vriendelijk personeel. Er werd duidelijk uitgelegd hoe het allemaal werkte. Dus bus was mooi en schoon en werd voor de deur gezet bij afhalen. De borg stond direct de volgende werkdag al terug op mijn rekening. Kortom weinig te klagen. Alleen de credit nota kwam niet door, maar die had ik na een belletje gelijk in mijn mail box.
Ethel
Hoofddorp
Fijn betrouwbaar bedrijf
Marijke
Voorhout
We hebben bij jullie een auto gezien via internet, deze wezen bekijken, geholpen op een prettige wijze, een auto mogen kopen met een heel fijne wijze van afleverden
C. Kees
Moerkapelle
JT van Steijn verleent keurige autoservice, van afspraak tot nazorg: gewoon zoals het hoort.
4 November 2024
Joost
Noordwijk ZH
Alles was duidelijk en ik ben snel geholpen aan een leenauto. Kortom gewoon top!
4 November 2024
Bianca
Noordwijkerhout
Een goede auto verhuur, niks op aan te merken en goede kwaliteit
3 November 2024
Melanie
Lisse
Wij hebben een auto gekocht, erg tevreden over de uitleg, service en manier van communicatie.
2 November 2024
Linda
Sassenheim
Onndanks problemen met de bandenwissel een prettige benadering en sympathieke afrekening.
1 November 2024
R.M.J. Voorthuis
WASSENAAR
Prima no nonsens service en perfect materiaal. Zeker voor herhaling vatbaar.
J.
Lisse
altijd netjes geholpen , goed antwoord op je vragen en een goede prijs
paul van der Velde
Hoofddorp
Op het laatste moment had ik een kipwagen nodig om te verhuizen. Automatisch gebeld met van Steijn. Deze hadden er voor die dag geen beschikbaar. Zij gingen voor mij nabellen of er uit elders een geregeld kon worden. Dit was gelukt....net dat beetje meer maakt het hem, nog afgezien van de duidelijke afspraken zodat he duidelijkheid dus rust hebt.
joop
sassenheim
Er moesten een aantal onderdelen vervangen worden. Binnen 1 uur werd ik al weer opgebeld dat de auto klaar stond. Super snelle service. Bedankt!
S.C.
Noordwijkerhout
Prima service, niet te duur.
30 October 2024
Mirjam Lagendijk
Buitenkaag
Alles onder één dak voor uw gemak
Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas.
JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]
Teylingerlaan 82 A
2215RT Voorhout