Slechte service
Ik heb mijn auto hier in april naartoe gebracht voor een apk. In de voorgaande maanden was er al het één en ander mis met de auto, waardoor ik al wat kosten bij de garage gemaakt had. Bij het brengen van de auto heb ik nadrukkelijk gevraagd of het mogelijk was eerst een kostenplaatje te ontvangen voor eventuele reparaties zouden worden uitgevoerd. Dit is niet gebeurt en de kosten waren al gemaakt voor mijn akkoord. Een paar maanden later heb ik mijn auto naar een andere garage gebracht voor de kleine beurt. Één van de achterste remmen werkt niet meer en de andere nog maar voor 40%. Daarnaast zat de remslang voor in de auto los. Hierdoor lekte de remvloeistof. De voorste remmen zijn, wat ons bij de APK is gezegd, nagekeken en gerepareerd. De apk ging niet zonder slag of stoot. Misschien zijn ze 'vergeten' om de remslang goed te bevestigen? Al met al zeer ontevreden over de service. En helaas later ook nog moeten ontdekken dat er meer dingen niet goed zijn aan de auto, terwijl deze wel door de apk gekomen is.
Beveelt niet aan
5 November 2020