goede service, goed behandeld
Snel en goed. Geen rare fratsen maar gewoon eerlijk.
Benjamin Schutte
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 184 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Snel en goed. Geen rare fratsen maar gewoon eerlijk.
Benjamin Schutte
Rijswijk
Hele vriendelijke mensen, wordt duidelijk gecommuniceerd wat er aan de auto mankeert en wat de kosten zijn. Ze geven ook advies voor wat er niet direct nodig is, maar in de toekomst. Zeer tevreden
9 January 2018
23 November 2017
anoniem
Eerste ervaring met dit bedrijf is goed. Duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers.
10 October 2017
anoniem
Altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zonder lang te wachten en goede prijzen. Kwam er gisteren zonder afspraak omdat de beschermingskap onder de auto los was gekomen. Ik werd meteen gratis geholpen. Ik was echt verrast. Ik vind de service top!!!
28 September 2017
Caroline
Rijswijk
Mijn auto rijdt weer als een zonnetje! Bedankt! Super snel, vriendelijk en goed geholpen!
27 September 2017
Inge van Bochove
Rijswijk
Goede kwaliteit en geholpen terwijl ik geen afspraak had. En erg vriendelijk personeel.
19 September 2017
Willem Oudshoorn
Rijswijk
Prima service, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
31 August 2017
Els van Norden
Rijswijk
Niks anders dan mijn complimenten Ben zelf een leek maar met alle geduld werden me vragen beantwoord . Echt heren allemaal een dikke 10
28 August 2017
Fabiona Koens
Rijswijk
Goede ervaring ermee! Heb me apk en grote beurt late doen hier. en afgelopen jaar mijn disibrutieriem. Allemaal top goede prijs kwaliteits verhoudig
16 August 2017
tim gelder
rijswijk
Bij hogere kosten altijd netjes overleg. Auto netjes op tijd gereed. En wat ik heel prettig vind is dat mijn auto aan de binnenkant weer keurig schoon is.
5 August 2017
John van Heukelingen
Leidschendam
Ik ben heel blij dat ik de Firma Nieuwenhuijzen heb gevonden. De auto perfect hersteld, schrok eerst van extra werkzaamheden maar deze waren echt nodig en mijn 12 jaar oude Subaru Forester rijd en remt weer als nieuw..
15 June 2017
Aad de Bruijn
RIJSWIJK ZH
Zeer goede service voor een leuke prijs! Eerlijk en transparant.
21 February 2017
Van der Scheer
Rijswijk
Deze week had ik een probleem met de deur van mijn auto. Ik ben langs Nieuwenhuizen gegaan en laten zien wat er aan mankeerde. De dopsleutelset werd gepakt. Niet alleen de deur die haperde werd gerepareerd ook de andere deur werd nog even afgesteld. Toen ik vroeg wat het moest kosten, was het antwoord NIETS. Als ik toch iets wilde doen, dan een beoordeling op de website. Dit vind ik pas Service met een hoofdletter S. Op dat soort momenten weet ik weer waarom ik altijd naar garage Nieuwenhuizen ga! Groetjes, Henny de Jong
21 December 2016
Henny de Jong
19 December 2016
Yvonne Das
Service: 10 Deskundigheid: 10 Prijs/kwaliteit: 10
3 October 2016
Dominique Fontaine
Den Haag
Top garage. Ik had problemen met mijn camperbus die op LPG rijdt. De deskundige medewerker heeft snel de fout gevonden en de bus stond binnen een dag weer klaar. Deze fout heeft een andere bedrijf niet gevonden.
26 September 2016
Jürgen Bos
Den Haag
Ik ben bij deze garage al ruim 6 jaar klant met meerdere auto\'s van het gezin. Ik kan niet anders zeggen dat dit een hele goede garage is. Ze hebben verstand van zaken en een hoog kwaliteit en service niveau. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit uitstekend te noemen. Ik heb in al die jaren geen rare dingen meegemaakt en ze staan altijd voor ons gezin klaar.
17 September 2016
P Verschuur
Vriendelijk personeel. Goede service maar absoluut niet goedkoper dan de merkdealer. Redelijk duidelijk factuur. Aantal uren helaas niet vermeldt. Uurtarief nergens te vinden. Voor een kleine buurt van MB E-Klasse plus remblokken voor € 480,- Waarvan€ 177,- voor gewerkte uren. Ik weet niet of ik hier terug kom
Beveelt niet aan
16 September 2016
Osama Jalaly
Den Haag
Netjes afspraak gemaakt, vriendelijk geholpen en netjes gebeld en uitleg over de kosten.
18 August 2016
M Van der steen
Rijswijk
Niets dan goed en alles wordt netjes uit gelegd.
17 August 2016
Stefan den Dulk
Rijswijk
Bellen altijd netjes over de prijs en wat er dan gerepareerd wordt vóór het daadwerkelijk uitvoeren. Geven je het gevoel dat ze je niet oplichten. Zijn netjes en beleeft.
11 August 2016
Jim Stolk
Rotterdam
Ik ben nu al enkele keren bij Autoservice Nieuwenhuijsen langs geweest. Ik vind dat ik op een prettige manier geholpen word. De medewerkers zeer klantvriendelijk. Ook is de communicatie helder en duidelijk.
10 August 2016
Brian
Rijswijk
Vriendelijk te woord gestaan, transparant over wat er moet gebeuren. De leenfiets is erg handig.
10 August 2016
anoniem
Welkom bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. Uw garage voor alle merken in Rijswijk en voor Den Haag. Wij staan voor kwaliteit, service en goede communicatie met onze klanten.
Geen verrassingen achteraf.
Een gemotiveerd team van technici zal uw (bedrijfs) auto of leaseauto met zorg controleren en u voorzien van het juiste advies. Opleidingen en cursussen worden doorlopend gevolgd en afgerond door onze medewerkers.
De werkplaats is modern en uitgerust met de nieuwste testapparatuur, gereedschappen en handleidingen.
Of uw auto nieuw of al iets ouder is dat maakt niet uit.
Hybride, elektrisch, aardgas, diesel of lpg ook dit is geen probleem.
We zien u graag een keer in onze werkplaats, maak een afspraak en ervaar het zelf.
Cobbenhagenstraat 2
2288ET Rijswijk zh