Emmakade 59
8921 AG Leeuwarden
Lean.nl: de opleider van Lean professionals Lean.nl is het toonaangevende trainingsinstituut voor Lean professionals in Nederland en daarbuiten. We bieden trainingen aan van White Belt tot en met Master Black Belt, volledig geaccrediteerd door het Lean Competency System van Cardiff University. Volledig online. Jij bepaalt het tempo. Leer wanneer het jou uitkomt, zonder tijdsdruk. Naast opleidingen ondersteunen we organisaties bij het opbouwen van een cultuur van continu verbeteren, via trajecten op maat in zowel training als advies. Engelstalige trainingen vind je op dmaic.com. Klassikale trainingen zijn beschikbaar via lean.nu, en een uitgebreid aanbod aan masterclasses vind je op 5s.nl. Wat maakt Lean.nl anders? Onze trainers houden hun kennis jaarlijks bij in Japan, het geboorteland van Lean. Die praktijkervaring nemen ze mee het klaslokaal in. Cursisten leren niet alleen de theorie, maar gaan ook op bedrijfsbezoek bij toonaangevende organisaties en kunnen mee op onze jaarlijkse studiereis naar Japan. We geloven dat Lean geen methodiek is die je leert en toepast, maar een manier van denken die je je eigen maakt. Daarom staan onze opleidingen altijd dicht bij de dagelijkse praktijk: relevant, direct toepasbaar en gericht op échte impact. Bij Lean.nl til je jezelf én je organisatie naar een hoger niveau.