5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Review overzicht
1 March 2018
Simon
Piershil
Wij zijn tevreden over de wijze waarop onze schades door Den Hartigh Assuradeuren worden afgehandeld
28 November 2017
Ede
29 August 2017
Kim
Barsingerhorn
SNELLE SERVICE ECHT SUPER GA ZO DOOR .
24 August 2017
gh
OUD-BEIJERLAND
geen
21 August 2017
natasja
oudbeijerland
Super snel en eenvoudig geregeld.
12 May 2017
Adrie
Klaaswaal
Snelle en goed afhandeling, vriendelijk en duidelijk contact
29 March 2017
Frank
Numansdorp
n.v.t.
20 March 2017
Marielle
Puttershoek
Helaas een hoog eigen risico voor stormschade.
18 March 2017
Blue
Maasdam
Het is misschien niet de goedkoopste verzekering, maar e.a. is correct behandelt.
10 March 2017
Margriet
Petten
Altijd snel en adequaat geholpen. Fijne communicatie en altijd wel iemand bereikbaar.
24 February 2017
Kelly
Amsterdam
Waarom niet direct de schade uitkeren aan de hersteller Die kan beter de schade formuleren en doorgeven Dat haalt de verzekeringsnemer alles uit handen Lastig in te vullen formulieren met niet relevante informatie En dat bij een glasschade waar geeneigen risico aan zit.
22 February 2017
Rob
Westmaas
Duidelijkheid en direct met een snelle afwikkeling.
20 February 2017
ben naar tevredenheid geholpen
20 December 2016
nelly
strijen
Nooit geen problemen gehad,voor ons een goed bedrijf.
24 November 2016
Lenie
Den-Bommel
Snelle reactie op gestelde vraag vind ik zeer positief. Afhandeling zeer correct.
11 November 2016
Loes
Den Oever
Ondanks veel vakantie perikelen en daardoor een groot tijdsbestek een goed contact en uitstekend behandelde schadeaangifte.
26 October 2016
Gijs
Steenbergen NB
Supersnelle afwikkeling van een annuleringsschade.
5 October 2016
Jack
Numansdorp
30 September 2016
M
Mijnsheerenland
Het contact en de afhandeling van de schade is heel prettig verlopen. Ik ben er bijzonder tevreden over.
11 July 2016
C.A. (Kees)
Klaaswaal
8 July 2016
Patrick
Westmaas
Hoeksche Waard Assuradeuren is een InsurTech volmachtbedrijf met volmachten van meerdere gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen uit binnen- en buitenland.
Dit volmachtbedrijf is onderdeel van Den Hartigh Beheer & Exploitatie B.V. en werd opgericht in mei 2007.
Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk aan te bieden.
Voor de klant levert dit veel voordelen op. Door verregaande geïntegreerde automatisering kunnen wij de klant een snelle polisafgifte en schadeafwikkeling bieden.
Alle schade wordt direct en online binnen ons bedrijf afgehandeld volgens vooraf vastgelegde procedures.
Biezenvijver 7
3297 GK Puttershoek