Heeft een totaal van 300 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment95%
De feedbackpunten geven consequent een hoog niveau van professionaliteit en duidelijke begeleiding weer. Klanten waarderen proactieve ondersteuning en betrouwbaar advies op maat. De dienstverlening wordt omschreven als responsief, praktisch en gericht op resultaat. Over het geheel genomen voelen klanten zich gesteund en zeker in de samenwerking.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Professioneel advies
Snelle opvolging
Gebaseerd op 22 reviews
Betrouwbaar, doelgericht, geen poespas
Zakelijk maar ook persoonlijk. Het niet mooier/ lelijker maken dan het is.
Erik (E.A.S.) Jansen
30 September 2025
Rob
Eventure Nederland BV
TOP
Accuraat en snel en deskundig.
24 September 2025
Roger
Weert
HQ Weert
Goede ervaringen. Er wordt snel, kundig en accuraat gereageerd
Ik ben zeer te spreken over de korte memo's die wij krijgen over panden en de bijbehorende bestemmingsplannen. Soms zijn er wat vertragingen, maar Juuk pakt dit nadat wij dit melden direct goed op met het team.
Juuk (J.J.H.) Hulshof
23 September 2025
kamil
amsterdam
rd vastgoed
Voor iedereen die deskundige, heldere en volhardende juridische begeleiding zoekt
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Poelmann van den Broek. Vanaf het eerste moment is de communicatie helder. Complexe juridische materie rondom het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de planschadeprocedure zijn duidelijk uitgelegd met oog voor onze belangen, zodat wij steeds goed geïnformeerd waren over onze positie en keuzes.
Daarnaast ervaren wij rust, beheersing en scherpte. Altijd betrokken, goed bereikbaar en met oog voor detail. Elementen die wij zeer waarderen. De ervaring en expertise geven vertrouwen, en tegelijkertijd is er sprake van toegankelijkheid en een praktische benadering.
23 September 2025
Veronique Lemm
Someren
Wijnen Bouwgroep
11 June 2025
Gerard Bosman
Zwolle
Aberson
Duidelijk, zeer goede communicatie en doet wat ze zegt.
Madelon Boes heeft een zeer heldere manier van communiceren en houdt je gedurende het proces goed op de hoogte. En levert wanneer dat is afgesproken.
27 May 2025
Raymond
Deskundig, snel en praktisch
Op alle vragen mbt arbeidsrecht krijgen we zeer snel en kundig antwoord. Geen theoretisch gedoe. PvdB snaps ondernemerschap. Daarom werken we ook al zo lang met ze samen.
Ruud (R.) Olde
xxx
30 April 2025
H de Goede
Best
betrokken, professionele en alerte dienstverlening
een betrokken en professionele dienstverlening waarbij er telkens snel en adequaat gereageerd wordt. Ondanks een stevig uurtarief worden de kosten zoveel mogelijk in de hand gehouden doordat er vanuit klantperspectief wordt meegedacht in een doelgerichte aanpak
Layla (L.R.) Verhagen
29 April 2025
Jelle
Evers Specials
Een zeer professionele en benaderbare partij.
Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad. Altijd bereikbaar voor vragen en alles werd grondig en op tijd opgepakt. Dit is wat wij voor ogen hadden toen we in zee gingen met Poelmann van den Broek. Uiteindelijk hebben we een hele goede overname kunnen doen. Layla ontzettend bedankt voor de hele prettige samenwerking.
Layla (L.R.) Verhagen
13 March 2025
Thomas
Lichtenvoorde
Roemaat Transport
Uitstekend en deskundig kantoor.
Ik werk al jaren lang met Poelmann van den Broek, kantoor Nijmegen. Het is een uitstekend en deskundig kantoor waar je wat aan hebt en die snel en accuraat een advies geven. Adviezen die ook helder zijn en onpartijdig. Men probeert je niet naar de mond te praten en dus heb je ook iets aan het advies.
21 February 2025
Mark Van Thiel
Wijchen
Mark Van Thiel Beheer BV
Persoonlijk en Professioneel
Wij zijn zeer prettig en professioneel geholpen
18 February 2025
Jan Tiecken
Ulft
Tiecken VHP Manager
Noreen is een betrouwbare jonge ambitieuze vrouw. We hebben samen vaak contact gehad en dat verloopt altijd vlot en degelijk. Noreen is niet bang om haar mening en advies te geven.
3 December 2024
Evert
De Lier
Thuisinbouwen
Wij zijn erg tevreden met de hulp van Noreen en Stefan in deze arbitragezaak, ze hebben ons goed duiding gegeven waar onze risico's zaten, en ook een eerlijk antwoord waar wij te kort schoten in onze contacten met deze klant.
Uiteindelijk een heel mooi resultaat behaald door de hulp van Noreen
18 November 2024
Marcel Dons
Staphorst
Dons en Troost
Goed geholpen bij mijn uitdaging. Snel en vriendelijk opgelost
Valerie (V.V.A.) Lipman
3 October 2024
Brian
Steenwijk
Inkuz
Deskundig advies en altijd prettig contact
3 July 2024
Bas
Wijchen
Jansen Bouwontwikkeling
Vriendelijk,meedenkend en vlot in reageren.n.
Onze ervaring was heel goed met Joost.
Was heel netjes en heeft een goed luisterend oor.
Niets was te veel .
Onze ervaring was Super goed!!
Joost nog hartelijk dank voor alles!
Rijschool Simpelweg
Joost (J.N.R.) van Dongen
11 June 2024
Bjorn en Yvonne
Arnhem
Rijschool Simpelweg
Prettige en professionele samenwerking
Rudi en Mink hebben de juiste kennis van zaken, afspraken worden nagekomen.
Het werkt samen als een geoliede team en weet ook situatie snel te overzien
3 June 2024
Ariane Zwarts
Utrecht
VB&T
Laagdrempelig en vakkundig
Bij onze bezwaarprocedure zijn wij voorzien van helder en begrijpelijk advies. Onze advocaat Caspar Delissen reageerde steeds snel en adequaat op onze vragen.
Caspar (C.J.H.) Delissen
22 May 2024
Karin
Nijmegen
Uitstekend, goede bereikbaarheid to the point en experts.
Ga zo door.
22 May 2024
Hendrikse
Huizen
Yuri
Juuk is een prettig persoon en komt als bekwaam over.
Verder is hij goed bereikbaar en respondeert binnen korte tijd indien dat door omstandigheden noodzakelijk is.
Juuk (J.J.H.) Hulshof
2 May 2024
Harrie
Valkenswaard
VBPA bv.
Aan iedereen aan te bevelen.
Wji zijn ernorm fijn geholpen bij de verkoop en dus overname van ons bedrijf, waarvoor nogmaals dank
25 April 2024
Wil Weijers
groesbeek
Dir.
Top ervaring !
Door de Tom Teggelaar en Layla Verhagen van Poelman - van den Broek uitermate professioneel aan de hand meegenomen in het overname proces van ons bedrijf waarin wij 35 jaar lang al onze ziel en zaligheid hebben verwerkt.
Zeer kundig ter zake, alle beren op de weg in kaart gebracht en steeds door alle what-if scenario's te doorlopen en te benoemen ervoor gezorgd dat deze ver van ons vandaan zijn gebleven. Daarbij is de menselijke benadering met name steeds vooropgesteld waardoor de vormgeving van de deal met de nieuwe partij in uiterst vriendschappelijke wijze tot stand is gekomen. Dit werpt vooral in de periode na closing op heel positieve wijze zijn vruchten af.
Tom (T.J.) Teggelaar
23 April 2024
Hans
Lith
De Veer Vastgoed Exploitatie B.V.
Deskundig betrokken !
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 300 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Advocaatscore
Over Poelmann van den Broek
Over Poelmann van den Broek Scherp zijn, dat zit in ons DNA. Al sinds 1976 staan wij ondernemers bij met lef en visie, altijd gericht op resultaat. Met kantoren in Nijmegen en Amsterdam zijn wij laagdrempelig en dichtbij, ongeacht waar u gevestigd bent. Onze advocaten zijn experts in hun vakgebied, met een brede focus op alles wat ondernemers nodig hebben: risico's beheersen, conflicten voorkomen en groeikansen benutten. Praktisch, helder en altijd met maatwerk dat past bij uw onderneming.
Bij Poelmann van den Broek begrijpen we dat ondernemen draait om timing en het maken van de juiste keuzes. Daarom combineren we specialistische kennis met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een scherp juridisch advies, strategische begeleiding of volledige ontzorging, wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met ondernemen.
Over Klantenvertellen Wij maken gebruik van de reviewtool van Klantenvertellen om onze dienstverlening te evalueren. Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons om onze kwaliteit hoog te houden en verder te verbeteren. Wij waarderen het zeer als u een review achterlaat en uw ervaring deelt.