Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedbackpunten geven consequent een hoog niveau van professionaliteit en duidelijke begeleiding weer. Klanten waarderen proactieve ondersteuning en betrouwbaar advies op maat. De dienstverlening wordt omschreven als responsief, praktisch en gericht op resultaat. Over het geheel genomen voelen klanten zich gesteund en zeker in de samenwerking.
Kimo heeft mij altijd netjes en snel te woord gestaan. Verder hebben we samen fijne gesprekken gehad waarin hij goed luisterde naar wat ik voor ogen had en kwamen samen met af en toe hulp van Bas tot een antwoord op de tegenpartij. Het resultaat wat uiteindelijk is bereikt ben ik zeer te spreken over.
Kimo (K.P.) van Dijck
9 July 2026
Kevin Hendriks
Beek
Bullseye Uitzendbureau B.V.
Goede en deskundige advisering.
Bas (S.J.K.) Blaauwhof
6 July 2026
Rob
Bindkracht10
Wij troffen in mr. Teggelaar een deskundig, doelgericht, open advocaat met wie het uitstekend samenwerken was.in een dossier dat moeizaam tot een eind te brengen was.
Tom (T.J.) Teggelaar
3 July 2026
Hans
Nijmegen
Centrum voor Zien Groep B.V.
Denkt niet alleen mee van juridische kaders, maar zeker ook strategisch en tactisch
Caspar (C.J.H.) Delissen
30 June 2026
Jeroen
Den Bosch
Hendriks
Uitstekende vakkennis en advies in meerdere vastgoedprojecten.
Rudi (R.J.H.) Minkhorst
30 June 2026
Cees
Varsseveld
Ten Brinke Poortier Romein Projecten VOF
Mede door Mr. De Jong van Poelmann van den Broek werd een lang lopende zaak met de gemeente snel opgelost.
Anne (A.L.M.) de Jong
24 June 2026
Jelle
Bergharen
Goed, snel, deskunidg en to the point
Thijs (T.G.) Cornel
5 June 2026
Coen
Den Haag
Statiegeld Nederland
Graag geef ik terug dat ik het advies, de werkzaamheden en de begeleiding als erg goed en prettig heb ervaren! Ik kijk met tevredenheid terug op de samenwerking en waardeer de professionele aanpak.
Milad (M.) Hamidy
2 April 2026
R.A. de Bliek
Huissen
RA de Bliek Holding
Ik heb erg fijn contact gehad met Niels en Myra. Dit zijn zeer ervaren advocaten die ons echt goed geholpen hebben.
Niels (N.M.J.H.) van den Bogaard
3 March 2026
Djordi
Bemmel
The Brownie Box
Toen wij door een onderaannemer in ons netwerk met een blokkade tot ons werk werden overvallen, was het vervolg een internationale juridische kwestie. Hiervoor zochten wij de auteursrechtelijke kennis om op korte termijn en met het beste advies ook direct tot actie over te kunnen gaan! Poelman van den Broek heeft ons, met het betrokken team van specialisten, snel en zeer deskundig geholpen. Wij hebben adequaat kunnen reageren en zijn méér dan tevreden over de uitstekende werkwijze en afhandeling van de zaak. Voor een volgend juridisch advies en/of begeleiding gaan wij direct naar de fijne mensen bij PvdB advocaten.
2 March 2026
12 December 2025
WZ Advies BV Peters
Rijen
WZ-Advies BV
Door goede adviezen en doorpakken hebben Ruud en Bas ervoor gezorgd dat ik in hoger beroep gelijk kreeg van de rechters. Ik ben altijd adequaat en professioneel geholpen. Mijn dank is groot.
Bas (S.J.K.) Blaauwhof
12 December 2025
Han
Doornenburg
Het vastbijten in het dossier en creatieve oplossingen hebben voor mij het verschil gemaakt. Ik heb Cas leren kennen als een persoon die echt naar je luistert, niet alleen een zakelijke kant heeft, maar in kan leven in de gevoelens van mijn kant. Vakinhoudelijk is hij goed op de hoogte. Cas bedankt voor je hulp.
Cas (C.) Jacobs
10 December 2025
Marco
Breda
Prettig contact met Ruud. Hij is snel beschikbaar als nodig. Adviezen sluiten goed aan bij de vraagstelling.
Ruud (R.) Olde
8 December 2025
Denise
Ede
De Heus Voeders
Ik heb de samenwerking met Poelmann van den Broek als erg prettig ervaring. Een professionele aanpak met voldoende oog voor het menselijke aspect en een duidelijke focus op resultaat. Zowel mevrouw A. Van Woudenberg als de heer S. Poelmann waren altijd bereikbaar en bereid om "even te overleggen".
Annemarie (A.S.) van Woudenberg
26 November 2025
Bart
Geldermalsen
Service2Fruit
De advocaat zegt bij het eerste gesprek wat de kosten zijn van de eerste activiteit. Daar geeft hij een prijsindicatie voor af. Als er meer uitgezocht moet worden, wordt dat telkens overlegd. Zij doen hun werk grondig.
Jelle (Y.J.M.) Alkema
24 November 2025
Henk
particulier
Mijn ervaring is, zeer correct snel en ervaren. Laagdrempelig en uiterst vakkundig en zeer begaan met de client.
Jelle (Y.J.M.) Alkema
4 November 2025
Radjes
Rijswijk
Stichting Nederlandse Zorg Centrum
Erik heeft mij van begin tot eind uitsteken geadviseerd en bijgestaan. Zonder deze professionele hulp was de uitkomst nooit tot goed einde gekomen. Zeer zeker een aanrader.
27 October 2025
Tim
Helmond
Al jaren ben ik klant bij Poelmann van den Broek. Ik heb ervaren dat de kwaliteit niet persoonsgebonden is maar organisatie breed. Dat vind ik bijzonder knap. Meerdere advocaten hebben me geholpen. Ik ben zelf kritisch. Keer op keer ben ik verrast door de scherpte van de advocaat. Dit wil zeggen dat tot op de punt komma verteld kan worden hoe iets verteld is.
Valerie (V.V.A.) Lipman
22 October 2025
Gert-jan Aaltink
Lochem
De Meesters in Techniek
Bovenstaande zin zegt genoeg dunkt mij
21 October 2025
Henk
Beuningen
Jeka I.E. bv
Al jarenlang werken wij samen met Poelman van den Broek voor advies en ondersteuning op diverse vlakken. Wat ons telkens weer opvalt, is hun snelle en accurate manier van werken. We worden altijd in contact gebracht met de juiste specialisten die onze vraag direct begrijpen en praktisch oplossen. Deze professionele aanpak heeft tot nu toe steeds geleid tot uitstekende resultaten en een samenwerking die we met vertrouwen voortzetten.
Valerie (V.V.A.) Lipman
21 October 2025
Theo
Groesbeek
Fakro Nederland
Prima juridische begeleiding bij onze bedrijfsovername. Ervaren juristen en een persoonlijke benadering, klasse!
Layla (L.R.) Verhagen
14 October 2025
Menno
Apeldoorn
ST&D Apeldoorn BV
Poelmann van den Broek is een zeer professionele en benaderbare partij. Ze hebben ons deskundig en efficiënt geholpen bij een aantal complexe cases. Ze zijn altijd bereikbaar en recht door zee. Onze samenwerking is soepel en aangenaam verlopen. Betrouwbaar en doelgericht, zakelijk maar ook persoonlijk. Dankzij hun ondersteuning hebben we diverse cases succesvol kunnen afronden. Hartstikke aanbevolen!
9 October 2025
MY
Renswoude
Vitus Groep
Zakelijk maar ook persoonlijk. Het niet mooier/ lelijker maken dan het is.
30 September 2025
Rob
Eventure Nederland BV
Over Poelmann van den Broek
Scherp zijn, dat zit in ons DNA. Al sinds 1976 staan wij ondernemers bij met lef en visie, altijd gericht op resultaat. Met kantoren in Nijmegen en Amsterdam zijn wij laagdrempelig en dichtbij, ongeacht waar u gevestigd bent. Onze advocaten zijn experts in hun vakgebied, met een brede focus op alles wat ondernemers nodig hebben: risico's beheersen, conflicten voorkomen en groeikansen benutten. Praktisch, helder en altijd met maatwerk dat past bij uw onderneming.
Bij Poelmann van den Broek begrijpen we dat ondernemen draait om timing en het maken van de juiste keuzes. Daarom combineren we specialistische kennis met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een scherp juridisch advies, strategische begeleiding of volledige ontzorging, wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met ondernemen.
Over Klantenvertellen
Wij maken gebruik van de reviewtool van Klantenvertellen om onze dienstverlening te evalueren. Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons om onze kwaliteit hoog te houden en verder te verbeteren. Wij waarderen het zeer als u een review achterlaat en uw ervaring deelt.
Wijchenseweg 10
6537 TL Nijmegen