heel positief!

we waren er al snel uit, met behulp van de adviseuse. wat een mooie winkel, met veel keuze. hier zullen we zeker terugkomen.

Snel geleverd

Goede service in de winkel zonder opdringerig verkooper (sters).

Prima ervaring

Prima zijn zeer tevreden zowel de meubels als de bezorgers

Ontzettend goed geholpen

Medewerkster had veel geduld en dacht ook echt mee.

Ziet er goed uit alles naar wend

De monteurs zeer vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke ontvangst en afhandeling

Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en delen graag hun kennis. Ze stellen de juiste vragen om te achterhalen wat je zoekt en wilt en denken dan perfect mee in de juiste oplossing. Ze nemen echt de tijd voor je en weten dingen, waar je zelf niet aan denkt. Bv. dat de binnenkant van een kast ook gebruikt kan worden voor je tafelblad, dat de bank dezelfde stof kan krijgen als de eetkamerstoelen, zodat alles bij elkaar past. Bij levering blijkt ook dat alles van goede kwaliteit is. Geen scheve deurtjes of plooien enz. Ik ben heel erg tevreden dat ik bij WoonExpress Barendrecht naar binnen ben gelopen en hier een complete woonkamer heb aangeschaft!

Gezellig winkel en personeel

Fijne winkel waar ze je met rust laten

Uitstekend geholpen

Zeer meedenkende verkoopster die rustig de tijd nam om onze wensen door te nemen

Plezierig

Top.

Erg vriendelijk en klantgericht.

Denkt goed met ons mee

Bezorging van de meubels was in een woord TOP!!

wordt je goed geholpen en problemen goed opgelost.

Wij kopen al jaren bij deze groep en als er problemen zijn wordt dit zeer goed op gelost . TOPPIE.

Goede stoelen, bezorgkosten te hoog.

De bezorgdienst zou de stoelen komen leveren. Bleek achteraf gewoon met PostNL te zijn. Dan is €60,- voor twee pakketten van 15 kilo ieder en ruim binnen de maten veel te hoog. Een maximaal gewicht en maat wat te versturen is met PostNL kost €23,-. Beetje jammer en had wel mogen worden aangegeven.

Top verkoopster

Wij waren opzoek naar eetkamer stoelen en kochten meer. De geweldige verkoopster (Marieke Stopetie) die ons bijstond en door heel de winkel lijden om alles rustig te bekijken.Stond ons bij in advies ,keuze en kwaliteit aanbeveling. En zij zorgde dat wij een prima prijs betaalden (4 eetkamer stoelen ,bank en twee relax stoelen huiskamer)

Fijne ervaring

We hebben een hele fijne ervaring gehad met Sjors Peree. Hij heeft de tijd voor ons genomen en heel vriendelijk geholpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij echt hebben kunnen vinden waar wij naar op zoek waren. Echt een topper!

Wij worden altijd zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen bij WoonExpress Duiven. De medewerkers nemen uitgebreid de tijd en geven goed advies. Leuke, gezellige winkel!

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en gastvrij

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en gastvrij

zelf kijken

Bij binnenkomst vriendelijk begroet. We geven aan naar stoelen te kijken, en we gaan de winkel in, Niet op iedere hoek de vraag waar we voor komen. Om stoelen te vergelijken, worden enkele stoelen bij elkaar gezet. ZO kunnen wij de juiste keuze maken. We zijn op een eerlijke manier, niet opdringerig, geadviseerd We gaan de bestelde stoelen deze week ophalen.

Top service.

Er was een veer gesprongen in de zitting van de bank. Viel net buiten garantietijd. Probleem is kosteloos en snel opgelost. Erg tevreden over deze service

Heel fijn

Supergoed geholpen en mooie spullen

Prima ervaring, alle afspraken werden perfect nagekomen.

Levering vond sneller plaats dan gepland maar we werden tijdig geïnformeerd. Zeer tevreden over de contacten.

goed, duidelijk

de woonwinkel beken en de materialen en prijs bevielen ons goed, volgende dag een beslissing genomen en gekocht wat we wilde hebben

Direct goeg geholpen

Mijn probleem is serieus opgepakt en snel verholpen!

uitgebreid

uitgebreid assortiment en uitgebreide service v/d vriendelijke en deskundige medewerkers

Best beoordeeld uit 9 winkels

- Woonexpress Duiven | 9.2

- Woonexpress Waalwijk | 9.2

- Woonexpress Beverwijk | 9.1

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.