Zeer goede keuze.

Prima verkoper geeft veel KORTING .

Prima geregeld

X

Fijne winkel

Ruime keuze en prettig geholpen.

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

De verkoopster was heel vriendelijk. Vanaf het moment van binnenkomst. Ze stelde zich netjes voor en bood meteen hulp aan. Ze nam de tijd en was heel geduldig bij het maken een keuze.

In de winkel: vakkundig, geduldig en vriendelijk advies. Bezorging: netjes en snel. Resultaat in huis : we genieten ervan.

Vriendelijk geholpen

Heel vriendelijke medewerkers Zeer goed geholpen De medewerkster luisterde naar onze wensen, geeft ook advies.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Prima ervaring

Prima geholpen.

prima goed geholpen ik ben zeer tevrede over hoe ik behandeld ben Over mijn bestelling bij woonexpress zuidoost.

Grandioos

Goed werk verricht afspraken keurig gemaakt en ook nagekomen

Tot nu toe zeer positief over woonexpress. Hopelijk gaat de aflevering van 3 bestellingen ook volgens plan.

Mooi, ruim assortiment van goede kwaliteit

Spontaan onze perfecte bank gekocht. Overal al wezen kijken en proberen en nergens de combinatie gezien die we wilden. Dankzij de spontane hulp van de jonge dame ( woonachtend in Dronten) hebben we eindelijk gevonden wat we zochten. En voor een kwaliteits bank een mooie prijs .

Was super. Heel goed geholpen

Wesley alvast alle tijd en heeft ons super geholpen.

Vriendelijk, professioneel en toch persoonlijk.

Goede uitleg en begeleiding in het maken van onze keuze. Wel moeilijk om tot een goed prijs te komen.

Fijne e ervaring met hele vriendelijke medewerkers en vakkundig geïnformeerd.

Op een hele vriendelijke manier geholpen. We dachten even na over de keuze en de koffie werd gezet en geholpen met de goede aankoop.

Top, winkel had ook in Tilburg moeten zijn

N.v.t. al omschreven wat ik van vindt.

Prima ervaring

Zeer goed en fijn geassisteerd bij de aankoop.door Oleander

Goed geholpen. Nu is het wachten op de relaxfauteuil en de bank.

Prima.

Nette showroom en vriendelijk personeel. Personeel neemt uitgebreid de de tijd om je te helpen en te adviseren. Enige minpunt is dat niet de laagste prijs op de meubels en artikelen staat en dat je moet/kan onderhandelen over je prijs.

Perfect geholpen

Uitstekend geholpen, vriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijk en zeer goed

In de winkel kundig en vriendelijk geholpen De communicatie voor het bezorgen en inplannen van de bezorging via de mail was perfect. Vriendelijke bezorgers

Mooie winkel vergeleken met vroeger%

Zeer klantvriendelijk geholpen, snel en professioneel, verkoopster luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Top verkoopster!

Behulpzaam

Ik wilde stoelen die klaarblijkelijk alleen online waren te verkrijgen, maar dan nog waren zij bereid om deze te laten zien op groot scherm. Ik heb ze dan ook bij hen besteld. Het is een mooie nette winkel.

Het werd ruim op tijd en netjes bezorgd

De meubels werden niet alleen bij de deur neergezet maar ook netjes binnen neer gezet

wat waren we er snel uit

Op zoek naar een nieuwe bank liepen we spontaan als eerste winkel de Woonexpress Barendrecht binnen. Ons oog viel op de bank Pampus maar dat was een twee Zitter. die bleek dus ook aan te passen naar een hoekbank. Met wat passen en meten dus ook passend voor onze relatief kleine woonkamer. Het is nog even wachten maar over een paar maanden kunnen we genieten van de nieuwe bank.

Best beoordeeld uit 9 winkels

- Woonexpress Son | 9.2

- Woonexpress Waalwijk | 9.2

- Woonexpress Duiven | 9.1

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.