Ruime keuze in diverse prijsklassen, Uitstekend geholpen en geslaagd!

Bij het binnenkomen heel vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig. Daniëlle luisterde goed, dacht mee over maten en opstellingen en kwam met de juiste voorstellen voor een nieuwe bank. Een week later wilden we daadwerkelijk de stof uit gaan kiezen en bleek er een hele mooie actie te lopen waardoor we meteen besteld hebben wat we als ontwerpje bedacht hadden. Super geregeld, mooie korting en we gaan nu snel aan de slag met klussen en verven. Kunnen niet wachten tot we er op kunnen gaan zitten in onze vernieuwde kamer.

We zijn meerdere keren in de winkel geweest om tot de uiteindelijke keuze te komen. Alle keren zijn we goed geholpen en we mochten de stalen thuis bekijken om tot een goede keuze te komen.

Heel goed

Keurig geholpen en denken met je mee

Nette winkel met vakkundig personeel

Nette winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Vakkundig geholpen en snelle levering mogelijk.

Duidelijk afspraken. Toe de monteurs ontdekken dat iets niet goed was mee een van de vouwdeuren, hebben hun zelf gebeld met de afdeling en hebben ze gelijk een afspraak gemaakt om deze te fixen.

Zeer goede service en aflevering perfect op tijd

Zeer goede service en ze hebben de meubel netjes gemonteerd en op de plaats gezet

Fijne winkel,vriendelijk personeel

Op je gemak rondneuzen zonder dat er iemand achter je aanloopt

vriendelijk!!!!!!

we zijn keurig geholpen ,en alle mogelijke opties uitgelegd PRIMA

Leuke zaak

Vriendelijke mensen en leuke spullen. Van kleine dingetjes tot bedden. Je kan er wel wat vinden

goede duidelijke uitleg

vriendelijke behandeling,

Wij zijn goed geïnformeerd over de spullen die wij wilde kopen. Daarnaast hebben jullie klant vriendelijk personeel . Bedankt

Leuke woonwinkel

Fijne woonwinkel met een prettige sfeer. Ook nog met leuke prijzen.

Zeer vakkundig afgeleverd.

Tafel werd zeer snel bezorgd. Chauffeur had plek in de wagen en gokte erop dat ik thuis was. Ik blij, hij blij.

Goede uitleg over het product wat je koopt nemen alle tijd voor je dat is heel fijn en ook heel vriendelijk zijn de mensen die er werken ik ben heel tevreden over alles

Heel goed geholpen door Roos in Barendrecht

We zijn zeer tevreden hoe wij geholpen zijn. Doet Roos erg goed. We zijn alleen nog in de markt voor een eettafel en 8 stoelen. Dezelfde tafel staat bij Pronto 100 euro goedkoper. Totaal bij jullie komt het op Euro 2.777,= . 10% korting kregen wij toch al. Ik had een voorstel gedaan voor ca 2300 euro. Roos heeft dit intern met haar baas besproken maar mag niets meer doen dan 2500 euro. Ik ben 100 euro duurder uit door de tafel. Bij pronto krijg ik ook korting dus het verschil is eigen ca 150 euro. Nu gaan we toch verder kijken. Maar voor de rest zijn we zeer tevreden. Mvg Erik

Super mede door de verkoopsters

Wil stapte spontaan binnen, werden gelijk goed ontvangen en geholpen zonder dat het opdringerig aanvoelde. Was heel gastvrij.

Bijzonder geslaagd!

Betreft: Woonexpress Barendrecht Dit is een vervolg op een eerdere recensie. Bij een eerder bezoek kochten wij onder andere een kleine kast. Deze was destijds niet in de winkel te bekijken, dus besloten we deze te bestellen via de catalogus. Na levering bleek de kleur helaas niet goed te matchen met onze bestaande meubels. We hebben hierover contact opgenomen per mail en aangegeven de kast graag te willen retourneren. We kozen vervolgens een ander model uit en het omruilproces werd keurig verzorgd. Bij de levering van de nieuwe kast – die overigens werd bezorgd door twee vriendelijke heren – werd de eerste kast direct weer meegenomen. Vandaag zijn we opnieuw geslaagd, dit keer voor een prachtig vloerkleed. Ook nu weer werden we vriendelijk geholpen door verkoopster Jeanette.

Uitstekende verkoopmedewerkster Jeannette

Prima ontvangst in de winkel, er wordt goed geluisterd naar evt wensen. Mevrouw Jeannet is niets te veel, koffie en niet onbelangrijk het tonen van de diverse produkten met uitleg over sale, andere korting, voorraad en bestellen etc Daarna nog 2x teruggeweest omdat we de juiste maten van ons huis nog niet hadden. Uiteindelijk besteld. Alles zover prima in orde. Niets negatiefs? Nou ja een slaapkamerkast die eigenlijk alleen als bouwpakket wordt verkocht, willen ze wel afleveren- en monteren, maar alleen tegen vrij hoge kosten en gezien het totaal bedrag aan goederen die besteld zijn jammer. Daar moet dan een andere oplossing voor gezocht worden.

Ziet er goed uit alles naar wend

De monteurs zeer vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke ontvangst en afhandeling

Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en delen graag hun kennis. Ze stellen de juiste vragen om te achterhalen wat je zoekt en wilt en denken dan perfect mee in de juiste oplossing. Ze nemen echt de tijd voor je en weten dingen, waar je zelf niet aan denkt. Bv. dat de binnenkant van een kast ook gebruikt kan worden voor je tafelblad, dat de bank dezelfde stof kan krijgen als de eetkamerstoelen, zodat alles bij elkaar past. Bij levering blijkt ook dat alles van goede kwaliteit is. Geen scheve deurtjes of plooien enz. Ik ben heel erg tevreden dat ik bij WoonExpress Barendrecht naar binnen ben gelopen en hier een complete woonkamer heb aangeschaft!

Zeer klantvriendelijke behandeling

Op woensdag 16 juli Woon Express bezocht. Door mevrouw Roos Mohan zeer vriendelijk en klantvriendelijk behandeld en professionele uitleg over de door ons gekochte stoelen. Levering vond twee (!) dagen later plaats. Wij zijn blij met Woon Express!

Super, deze klantvriendelijkheid en service zie je niet veel meer.

In mijn zoektocht naar een bank ben ik bij vele zaken geweest. Woon expres is een zaak waar ik niet snel een bank zou zoeken maar door toeval toch langsgegaan en wat een verschil met andere winkels. Geen opdringerige verkooppraatjes maar ouderwetse service en klantvriendelijkheid, ook voor mensen met een beperking! Voor iedereen een aanrader. Ze hebben meer keus dan je denkt, dus ik zeg ga eens langs en je zult verrast zijn!

Vriendelijk en goed geholpen

Prettige winkelervaring

Vriendelijk te woord gestaan, aardige verkoper , behulpzaam, duidelijke uitleg

Prima en alles in 1 x goed

Goede ervaringen met verkoper en bezorgers

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Woonexpress Barendrecht

Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.