Leuke winkel!

Wij zijn heel goed geholpen door Jeannette. Niet te opdringerig, vriendelijk, deskundig, meedenkend, creatief, echt heel fijn! Voor andere meubels/accessoires ga ik zeker naar ze terug.

Op tijd Assembly Uitleg demontage Uitleg omderhoud

Uitstekend geholpen

Wij zijn snel, vriendelijk en uitstekekend geholpen

op de bonnefooi

Op zondagmiddag woonboulevard Breda. Eerste winkel Woonexpress. Afd. relaxstoelen. Er stond een stoel in goudgele kleur met afmetingen die overeenkwamen met de stoel die bij mijn vriendin staat. Prijs minus 21% (korting BTW). Nog net voor afloop. Even laten bezinken. Vervolgens twee andere zaken bezocht. Stoelen gezien niet met de gewenste afmetingen en prijzen die stevig waren. Na een kop koffie teruggegaan naar Woonexpress en de stoel, met andere stof, gekocht. Om de wachttijd van het gesprek, verkoper was nog even met een ander bezig, wat te veraangenamen, kregen we een glas wijn aangeboden. Prima service. Nu 15 weken wachten op de aflevering, dat is wel wat lang.

Vriendelijk en goed geholpen door de verkoopster "Kees"

Leuke, betaalbare winkel

Zie voorgaande

Fijne zaak

Al bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen, de verkoopster die de tijd voor ons nam en verstand van zaken had heeft ons prima begeleid wat uiteindelijk ook leidde tot de verkoop van een linnenkast. Kortom, fijne zaak

Fijne winkel om rond te kijken..

Een winkel waar je fijn kunt rond kijken en waar je leuk geholpen wordt.

Van de aankoop tot bezorging goed verlopen

Goede service vriendelijk personeelHeinenoord

Goed en fijn geholpen door verkoopster Hannah.

Goede voorlichting en advies. Nam de tijd voor ons. Mooie kasten, zonder weken wachttijd.

Fantastisch

Geweldige service vam begin tot eind! De veren van onze bank waren kapot, maar met één telefoontje naar de uiterst vriendelijke klantenservice werd alles direct in gang gezet. We werden snel en professioneel geholpen. De monteur was niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk zeer ervaren. Hij belde vooraf netjes om te laten weten dat hij bijna arriveerde, wat erg prettig was. Ter plaatse heeft hij de bank vakkundig gerepareerd, die ziet er weer uit als nieuw! Daarnaast nam hij de oude veren mee, zodat wij deze niet zelf hoefden af te voeren. Echt topservice. Absoluut een aanrader!

Verrassend

Voor de eerste keer hier. En direct leuke aankopen gedaan.

We komen zeker terug

Service gericht en mooie spullen.

Wij zijn erg goed geholpen. Mooie spullen en zeer goede service.

Goed advies

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Goed advies , zijn zeer goed geholpen

Woonexpress heeft veel keus in goede kwaliteit meubels. Je wordt er vakkundig geholpen en de prijs staat in goede verhouding tot de kwaliteit.

Klantvriendelijk en ervaren personeel

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht met mijn situatie en voorkeuren!

Zeer aardige en nette mannen, alles snel en vakkundig in elkaar gezet en ook heel belangrijk, ze waren op tijd

duidelijk wanneer het bezorgd zal worden. tijdsbestek zou wat kleiner mogen. vriendelijke beleefde bezorgers.

Heel gezellige winkel

Zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Heel veel keuze uit meubels.

Goede en rustig geholpen. Het leveren was zeer goed en correct.

Goede naservice ook

Bij levering was een poot verbogen maar dat werd keurig opgelost. Servicemonteur poot vervangen en klaar. Netjes door WE nagebeld of alles naar tevredenheid was.

hele fijne ervaring

Wij waren zeer blij met de kennis en gedrevenheid van het personeel. Onze verkoopster was Sarah en ik kan haar van harte aanbevelen. Een fijne ervaring en wij zijn blij met onze aankoop. Groetjes van Sammi

Leuke en mooie dingen

Prima geholpen

Goede levering op tijd geleverd

Mooie bank goede levering goede afspraken

Best beoordeeld uit 9 winkels

- Woonexpress Utrecht | 9.1

- Woonexpress Waalwijk | 9

- Woonexpress Beverwijk | 8.8

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.