Top!

Ben goed geholpen door de klantenservice

Zeer fijne winkel en heel goede service als iets niet goed is geleverd

Wij hebben een eetbank en 2 eetkamer stoelen gekocht bij Woon Express Barendrecht. We zijn goed geholpen in de winkel. Onze eetkamer bank bleek na levering niet helemaal in orde te zijn. Met één telefoontje direct een heel goede oplossing door Woonexpress geopperd; omruiling én additioneel montage service. Inmiddels genieten we volop van onze fantastische eetkamer. Veel meubelzaken kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Gewoon goed

Nette jongens

mooie producten

Ruim opgezette winkel, mooie kwalitatief goede producten.

Vriendelijk en zeer. Klantvriendelijk

Eerst in Beverwijk geweest en daarna in Amsterdam op beide vestigingen GEWELDIG geadviseerd. Het zijn toppers.

Erg vriendelijk personeel

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Ze helpen je graag en geven advies

Prima geholpen

We zijn heel goed geholpen.

Leuke collectie

En vriendelijke deskundige medewerkers

Super goed geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Geweldige service

Na een klacht meteen goed geholpen en probleem opgelost.

Slecht behandeld door klantenservice

Ik kon mijn bank ophalen. Bus gehuurd, vrij gevraagd werk, hulp mee etc. Bij het versturen van de email dat ik mijn bank kon ophalen hadden ze niet gezien dat deze nog geïmpregneerd moest worden. Bij aankomst magazijn was mijn bank nog zeiknat en kon nog niet opgehaald worden. Om een lang verhaal kort te maken kon ik weer terug naar huis, zonder bank. Voor de volgende dag kon ik alles weer opnieuw gaan regelen. En vanuit woonexpress een schrale vergoeding. Ik moest daar heel blij mee zijn dat ik dat iig nog kreeg.

Schade, misleiding en totaal geen service OPLICHTING

Zeer slechte ervaring met Woonexpress (vestiging Amsterdam). 8 stoelen gekocht zonder enige waarschuwing voor gebruik op PVC. Pas na schade kwam de verkoper, die zich presenteerde als manager (Ertoo), met advies. Hij benaderde mij via zijn privé telefoon/WhatsApp en gaf (eerst via telefonisch gesprek) aan deze stoelen zelf op een PVC vloer te gebruiken en dat dit met bepaalde doppen “perfect werkt”. Dit advies kwam dus achteraf en bleek in de praktijk niet te kloppen. Sterker nog: de klantenservice (Henny) gaf later aan dat dit advies niet had mogen worden gegeven, waardoor de winkel en klantenservice elkaar volledig tegenspreken. De geadviseerde doppen werkten niet en bleken niet geschikt of niet beschikbaar. Resultaat: beschadigde PVC vloer, terwijl deze al 10 jaar probleemloos was. Klantenservice (o.a. Henny): X meerdere keren gebeld X geen terugkoppeling X tegenstrijdige informatie Letterlijk: “Keuze doppen is voor de klant, maar kwam wel met een andere doppen leverancier, die ook niet die doppen verkopen die wij nodig hebben” “Geen aansprakelijkheid” “Dossier is afgehandeld” Daarnaast werd er zelfs aangegeven in 1 van de gesprekken dat reacties langer duren omdat er “ook wel eens carnaval is en personeel vrij heeft” totaal irrelevant als je als klant gewoon een oplossing verwacht. Tijdens bellen werd gedreigd de verbinding te verbreken als zij niet kon uitpraten, terwijl er door mij heen werd gesproken. Eindresultaat: X geen oplossing X geen verantwoordelijkheid X alles bij de klant neergelegd X Koop hier alleen als je bereid bent het volledige risico zelf te dragen!! Voor ons: X grootste miskoop ooit X totaal geen transparante werkwijze en verantwoordelijkheid nemen richting de klant X verkoop met provisie (wat achteraf duidelijk te merken is), tel je als klant niet meer in deze winkel/keten X hier komen wij nooit meer terug

PAS OP : Oplichting!

Voordat mijn bestelling werd gebracht, heb ik via de betalingslink die Woonexpress mij heeft toegestuurd de betaling voldaan. Ondanks bewijs van betaling zegt Woonexpress de betaling niet te hebben ontvangen. Ze vroegen wij opnieuw de betaling over te maken. Toen ik dit weigerde hebben ze de spullen meegenomen. Mijn bank heeft bevestigd dat het geld is overgemaakt. Ik heb aangifte bij de politie gedaan.

Prima verzorgd en stipt op tijd

Levering zoals het hoort.

Keurig

geweldige collectie

Fijne ontvangst en een uitgebreide keus. Daarbij medewerkers die met ervaring ons begeleiden, wat wil je nog meer.

Goede service!

Levering is heel goed gegaan. Aardige behulpzame mensen.

Fantastisch

Vriendelijk en accuraat.

Toppie

Vriendelijk geholpen door klantenservice En monteur alles opgelost toppie.

Leuke winkel!

Wij zijn heel goed geholpen door Jeannette. Niet te opdringerig, vriendelijk, deskundig, meedenkend, creatief, echt heel fijn! Voor andere meubels/accessoires ga ik zeker naar ze terug.

Op tijd Assembly Uitleg demontage Uitleg omderhoud

Uitstekend geholpen

Wij zijn snel, vriendelijk en uitstekekend geholpen

op de bonnefooi

Op zondagmiddag woonboulevard Breda. Eerste winkel Woonexpress. Afd. relaxstoelen. Er stond een stoel in goudgele kleur met afmetingen die overeenkwamen met de stoel die bij mijn vriendin staat. Prijs minus 21% (korting BTW). Nog net voor afloop. Even laten bezinken. Vervolgens twee andere zaken bezocht. Stoelen gezien niet met de gewenste afmetingen en prijzen die stevig waren. Na een kop koffie teruggegaan naar Woonexpress en de stoel, met andere stof, gekocht. Om de wachttijd van het gesprek, verkoper was nog even met een ander bezig, wat te veraangenamen, kregen we een glas wijn aangeboden. Prima service. Nu 15 weken wachten op de aflevering, dat is wel wat lang.

Vriendelijk en goed geholpen door de verkoopster "Kees"

Leuke, betaalbare winkel

- Woonexpress Utrecht | 9.1

- Woonexpress Waalwijk | 8.9

- Woonexpress Beverwijk | 8.8

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.