Sanidirect Breda

Sanidirect is een fijne winkel met veel keuze om voor de badkamer uit te zoeken en Thomas heeft me zeer goed geholpen.

Het onderdeel van een douchekraan dat ik in de winkel had besteld, werd vlot thuis geleverd.

Prima geholpen

Klantvriendelijk en deskundig

Prettige communicatie en advies.

Uitstekend begeleid bij de keuze voor onze nieuwe badkamer.

Een leuk assortiment aan spullen waar uit je kunt kiezen

We hebben eerst rond gekeken en kregen gelijk koffie aangeboden. Na het gesprek liet de verkoper alles zien en dagt met ons me voor de keuzen die we wilden maken en daarna is er een offerte gemaakt en die kwam ongeveer uit wat wij dachten. We zijn daarna nog bij twee andere zaken geweest maar bij sanidirect hadden we een beter gevoel bij en hebben daar onze spullen voor de badkamer gekocht

Vriendelijk en vakkundig personeel die alle tijd voor je nemen.

Een aanrader om een nieuwe badkamer te kopen!

Wat een verademing om bij Sanidirect in Capelle aan den Ijssel een badkamer te kopen. De heer Sijsens was vriendelijk, duidelijk en oefende geen dwang uit om te beslissen. Wat n verschil met andere zaken, waarbij je moet onderhandelen en direct moet beslissen . Van de offerte tot en met de levering is alles perfect verlopen. Voor de aanschaf van een nieuwe toiletruimte kom ik hier zeker terug. Eerlijk, transparant en deskundig! Ook de aanbevolen aannemer was prima!

Goede service tot er iets mis is....

Mooie badkamer uitgezocht, maar toen de badkamer eenmaal geplaatst ging worden door (een niet door Sanidirect uitgekozen!) aannemer, bleken er toch een aantal problemen te zijn, die door Sanidirect allemaal op de aannemer worden geschoven, terwijl deze beste man juist heel veel problemen heeft opgelost, zoals een regendouche, waarvan de aansluiting/bevestiging op de muur te kort was, de meegeleverde leiding van de wastafel kraan, die veel te kort was, de gaatjes in de spiegel, die te klein waren voor de meegeleverde schroefjes. Daarnaast een zwarte badkraan (wandmodel) aangeschaft, diie via badrandkoppelingen op het bad geplaatst moet worden....de aannemer zou dit wel oplossen. Maar je kunt nergens losse zwarte badrandkoppelingen kopen...Kraan wordt niet teruggenomen (kan 'm vast wel via Marktplaats verkopen). Verkeerde radiator koppeling ( had aannemer maar beter tekening moeten bekijken), de leidingen konden helemaal niet via de meer, maar dat weet je pas na het slopen..... Kortom, alles wordt op mijn fantastische aannemer geschoven die ondanks alles een prachtige badkamer voor mij gemaakt heeft (voor de helftt van de prijs dan de door Sanidirect aanbevolen aannemers!!!).

Vriendelijk en professioneel

Joseph is een topverkoper want hij denkt mee en nam ons mee in een creatief proces om onze badkamer te ontwerpen. Mooie producten, eerlijke prijs en top service zonder druk om snel te beslissen!

Mijn ervaring is tot nu toe goed.

Ik ben goed geholpen in de winkel met het uitzoeken van een mooie badkamer. Daar was genoeg keus.De spullen zijn onlangs geleverd bij mij thuis.De spiegel en de wastafel hebben ze uitgepakt om te kijken dat dat in orde was.En voor de rest van de spullen heb ik 5 werkdagen om dit rustig na te zien.Ik heb over het geheel genomen tot nu toe een goed gevoel over Sanidirect in Tilburg

Klantvriendelijk

De badkamerspullen uitgezocht met een zeer klantvriendelijke werknemer. Niets is teveel en er werd goed meegedacht. Daar komt bij dat we een super mooie badkamer hebben gekocht. Als ik meer dan 10 punten kon geven had ik het gedaan. Conclusie Sanidirect Groningen is een aanrader, En dan ook nog het installatie bedrijf Tol die is ook zeer goed. Alles is heel goed geïnstalleerd totaal geen opmerkingen en ze laten je meedenken en het resultaat is bijzonder mooi. Zeer goede werknemers ook die verdienen een 10 of meer. Wij zijn dan ook heel erg tevreden en genieten volop. Installatie bedrijf Tol verdiend ook een 10 en nog meer.

Sanidirect Middelburg en Singh montage uitmuntend.

Fantastisch gewinkeld bij Sanidirect Middelburg. Nieuwe badkamer gekocht met complete plaatsing door Singh. Zeer mooie prijs/kwaliteit en zeer vriendelijk geholpen door Denise die ruim de tijd heeft genomen voor ons Singh heeft met zeer gekwalificeerde personeel onze badkamer vernieuwd. Singh en zijn mannen werken fantastisch en doen alles. Tegels verwijderen, stucen, electra, loodgieterswerk, douchewand, regendouche met handdouche, afzuigventilatormetalen plafond met inbouwspotten plaatsen. Kort gezegd ze kunnen alles! Telefoonnummer is te verkrijgen via Sanidirect Middelburg. Sanidirect Middelburg en Singh bedankt voor onze geweldige zeer mooie nieuwe badkamer. Aanbevelingscijfer voor zowel Sanidirect Middelburg en Singh badkamer en wc een 10 met een griffel.

Fijn geholpen

Wij hebben bij jeroen 2 badkamers incl plaatsing (via zzp bedrijven waar zij mee samen werken) gekocht. Plastsing is pas in augustus. Dus dan komt ook pas het bestelde materiaal. Ben benieuwd of dat ook zo positief is als het voortraject.

Fantastisch

Top gozers. Vrolijk, behulpzaam en attent.

snel en vakkundig

voor de 2e maal waren wij naar betegeling van onze nieuwe badkamer komen kijken; op uitnodiging zijn wij over gegaan tot aanschaf en bestelling; onze enige zorg was of de tegels wel met de lift op de 1e etage zou afgeleverd worden en niet tot aan de voordeur; maar gelukkig kon de verkoper ons daarin gerust stellen. Wij gaan het verder zien; tot nu toe erg tevreden.

Zeer tevreden.

Tijdens het uitzoeken van de badkamer werd ik heel goed, deskundig en vriendelijk geholpen. De bezorging was prima, 1 week voor tijd, de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Het verbouwen van de badkamer werd gedaan door Akyuz Bouw, erg vriendelijk, meedenkend en keurig! En de betaling werd achteraf voldaan nadat alles volledig was afgewerkt. Kortom het gehele traject verliep goed, zeer tevreden en ik raad Sanidirect Ede écht aan!

top geholpen

de informatie en service was ook een 9 waard

Geweldig team

Ik had helaas te weinig tegels besteld maar door de super mensen van Sanidirect Heerlen toch op tijd nog nalevering geregeld.

Klacht op een uitstekende wijze verholpen

Toen bij 2 WC brillen de coating enigszins losliet aan de onderkant, zijn deze brillen door nieuwe exemplaren vervangen. Toen 1 daarvan bij aankomst beschadigd was, is ook hier 1 nieuwe toegezonden. Afdeling klantenservice reageerde meteen en heeft de klacht op een goede wijze opgelost.

Klantvriendelijk en deskundig.

De ontvangst door Raymond Seijsens was uiterst vriendelijk. Hij nam de tijd om onze vragen deskundig te beantwoorden, ondanks dat hij alleen in de winkel was en had toch nog oog om ook nieuwe klanten vriendelijk te begroeten en zich tegen ons te excuseren voor de onderbreking. Een winkel om terug te komen.

Goede service , fijne winkel

Zou er zo weer heen goed. Na zes jaar nog tevreden

Zeer goede service het nieuwe team is geweldig

Vriendelijk personeel Klantgericht Helpen waar ze kunnen. Brian is een topper

Vakkundig meedenken

Wij zijn enorm vriendelijk geholpen en er werd uitgebreid met ons meegedacht over de verbouwing van de badkamer, ondanks dat we spontaan binnen waren komen lopen. Na een tweede bezoek ivm vragen erg fijn weer geholpen en hebben we uiteindelijk een mooie deal gesloten.

Snelle reactie en keurige oplossing

Ondanks dat onze lekkende kraan al buiten de garantie zat is er snel en kosteloos een nieuw binnenwerk opgestuurd. Super geholpen door de klantenservice van Sanidirect.

betrouwbaar in afspraken maken en nakomen

was goede service en advies in winkel ook monitoring proces word goed door hen bijgehouden en als er iets niet goed gaat pakken ze het meteen op. dik tevreden donderdag beginnen ze met sloop en daarna opbouw nieuwe badkamer...we hebben er zin in

Best beoordeeld uit 31 winkels

- Sanidirect Cruquius Haarlem | 9.5

- Sanidirect Groningen | 9.5

- Sanidirect Heerhugowaard Alkmaar | 9.5

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!