Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gasten vonden vooral de vriendelijke service en duidelijke adviezen waardevol. Er werd meegedacht en er heerste een vrijblijvende sfeer. De prijs-kwaliteit verhouding werd als positief genoemd en het proces verliep vlot. De ervaringen schetsen een prettige en betrouwbare klantreis.
Super fijn en prettig geholpen door Steven. Goed meegedacht en mijn wensen en ideeën omgezet in een prachtige badkamer!
10 June 2026
Sharon
Beste Sharon,
Wat leuk dat wij je nieuwe badkamer mochten verzorgen, geniet er lekker van! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Goed advies in relaxte sfeer, cijfer 9 is op zijn plaats, kan geen halve ster geven
2 June 2026
Peter
Alphen aan den Rijn
Beste Peter,
Dank je voor deze positieve 4 sterren review. Fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Ontzettend klantvriendelijkheid goeie uitleg en goeie prijs verhouding ook ik als bedrijf zijnde doe graag mij inkoop hier Onder het genot van een heerlijke kop koffie met wat lekkers er bij!
12 May 2026
Ibl totaal onderhoud
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie woorden! Geweldig dat je als bedrijf zo graag bij ons je inkopen doet. Wij doen er alles aan om topkwaliteit en duidelijke uitleg te combineren met een warm welkom. Heel graag tot de volgende inkoopronde én de volgende kop koffie!
Thea de Jong - Sanidirect
Prima geholpen met goede adviezen. Er wordt meegedacht en er was een vrijblijvende sfeer. Top!
27 April 2026
Jan
Beste Jan,
Grote tevredenheid over het advies en de hulp in onze winkel. Dank je wel voor deze top review, bij Woonexpress inspireren we je graag!
Twan Spanjer - Sanidirect
Het was een warme welkom zodra je binnen stap. Je werd gezien maar had de vrijheid om rudtig alles te bekijken.
14 December 2025
Dirk Vooijs
Katwijk
Beste Dirk,
Dat is precies waar Sanidirect voor staat. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Voorafgaand aan Sanidirect twee sanitairwinkels bezocht, waar er (notabene op zaterdagmiddag) totaal GEEN aandacht aan ons werd besteed, het personeel ging gewoon door met samen kletsen. Bij Sanidirect meteen alle aandacht gekregen, afspraak gemaakt en verder prima behandeld, zoals het dus hoort!
11 December 2025
Roel
Voorschoten
Beste Roel,
Wat fijn om te zien dat we je in ons filiaal met een goed gevoel hebben kunnen helpen, relaxt een badkamer uitzoeken is voor ons het belangrijkste!
Goed advies en service
30 October 2025
TW-Bouw B.V.
Zoetermeer
Beste meneer/mevrouw,
Dank je voor de mooie complimenten, fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Zeer goede service
5 October 2025
Huig
Katwijk
Beste Huig,
Een goede service heeft Sanidirect dan hoog in het vaandel staan, fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Thea de Jong - Sanidirect
We waren onder de indruk van de detailkennis en het overzicht van de verkoper, Tony Blans. Ook zijn prettige benadering sprak ons aan. Zijn opvolging na het eerste bezoeken en de afspraken met de aannemer waren uitstekend. Alles werd duidelijk geregeld.
3 September 2025
Jan
Alphen aan den Rijn
Beste Jan,
Dank je voor de mooie complimenten en wat fijn dat wij je positief konden verrassen!
Inge Stam - Sanidirect
Er werd de tijd genomen tijdens het adviesgesprek en goed geluisterd naar onze wensen, die als uitgangspunt werden gehanteerd. Waarbij het fijn was dat we met de adviseuse door de showroom konden lopen om bepaalde tegels, accessoires en details te laten zien ter vergelijking en de uiteindelijke keuze. Ook de administratieve en logistieke afhandeling verliepen duidelijk en soepel conform de overeengekomen afspraken. Met als resultaat een nieuwe, moderne, strakke badkamer met inloopdouche, wastafel voor 2 gebruikers en toilet, waar wij heel erg tevreden mee zijn!
28 July 2025
Robbert & Astrid
NOORDWIJK ZH
Beste Robbert & Astrid,
Relaxt een badkamer uitzoeken is voor ons heel belanrijk. Fijn dat het hele traject naar wens is verlopen en jullie nu heerlijk kunnen genieten van een mooie badkamer van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Sandirect? daar moet je zijn voor een nieuwe badkamer! Ontzettend vriendelijke mensen, nemen de tijd, denken mee, geven goede tips over dingen waar je zelf niet aan zou denken. In de winkel hangt een rustige sfeer, is alles overzichtelijk en wat fantastisch is, ze zetten je badkamer super mooi in 3D tot het haakje voor de handdoek toe! Meteen ook een mooi prijsoverzicht waar ze je na die tijd gewoon rustig even over na laten denken! We zijn nooit zo voor het schrijven van recensies, maar voor dit bedrijf een uitzondering! Kortom alleen maar lof! 100% aan te raden! We vertellen het door! :)
25 July 2025
van der Nat
Beste heer/mevrouw Van der Nat,
Dat klinkt als een mooie en fijne ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Relaxt een badkamer uitzoeken is voor ons het belangrijkste.
Thea de Jong - Sanidirect
Ik kwam via via in deze vestiging (Leiderdorp) terecht en werd professioneel en vrolijk geholpen. Geen gedoe met onderhandelen, ruime keuze en het ging ook allemaal nog eens heel snel.
23 June 2025
Hanneke
Beste Hanneke,
Via via zijn de beste aanbevelingen die je kunt krijgen. Fijn dat jij daarom voor Sanidirect hebt gekozen.
Idem
21 June 2025
Leo
Nieuw vennep
Beste Leo,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de bezorging.
Wij wensen jouw veel plezier toe van de nieuwe aankoop.
Koen Staals - Sanidirect
Was een perfect bezoek
24 April 2025
Saskia
Oude Wetering
Beste Saskia,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij Sanidirect, dank je voor deze mooie 5 sterren review.
Inge Stam - Sanidirect
Steven heeft ons geweldig geholpen met het inrichten van twee badkamers en een toilet. Hij was heel geduldig, heeft ons in 3 afspraken geholpen slimme keuzes te maken in vooral de tweede badkamer. We zijn heel blij met het resultaat. De prijs is ook echt keurig! We zijn heel content! Ook met de levering: keurige heren die fijn afstemden en heel goed leverden. We hebben nergens wat op aan te merken gehad in dit proces! Verrassing was voor ons dat ze ook gratis 3D plaatjes leverde en technische tekeningen voor de aannemer.
20 April 2025
Ninka
Vught (winkel Leiderdorp)
Beste Ninka,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring, dank je dat je dit met ons deelt.
Relaxt een badkamer uitzoeken is voor ons het belangrijkst!
Thea de Jong - Sanidirect
De service van Sanidirect is super. Je wordt er fantastisch geholpen en geen moeite is ze te veel. Goede uitleg, meedenken. Mooie ontwerpen. We zijn zeer tevreden.
1 April 2025
Jetty
Voorhout
Beste Jetty,
Dank je wel voor de vijf sterren en voor al jouw geweldige complimenten voor de hulp van onze collega(s) in de winkel. Zo zorgen we graag voor het juiste deskundige advies!
Twan Spanjer - Sanidirect
Twee jaar geleden was ik Op zoek naar een nieuwe badkamer na 33 jaar Zonder al te groot budget. Steven uit Leiderdorp heeft ons uitstekend geholpen. Geen verkooppraatjes of opdringend. Hij heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd. Ik Ben nogal besluiteloos maar hij heeft echt engelengeduld en niets is te veel Zeer klantvriendelijk en met een persoonlijke benadering. Voorbeeld twee jaar later kom ik weer bij hem (spontaan En zonder afspraak) voor een nieuw toilet en hij spreekt ons gewoon persoonlijk met onze voornaam aan. Dat is toch knap na 2 jaar. Niets dan loc voor hem En filiaal Leiderdorp
14 January 2025
Jeannette
Rijpwetering
Beste Jeanette,
Wat een mooie ervaring heb je gedeeld! Fijn dat je wederom voor Sanidirect Leiderdorp hebt gekozen en Steven jou weer op juiste wijze heeft kunnen adviseren. Dank je voor de enorme waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Erg vriendelijk geholpen door een man die er zeker ook verstand van had en de tijd nam om verschillende dingen te laten zien.
21 November 2024
Marc
Zoeterwoude
Beste Marc,
Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken. Onze sanitairspecialisten staan graag voor je klaar voor het juiste deskundige advies.
Dank je wel voor jouw complimenten hierover!
Twan Spanjer - Sanidirect
Steven heeft ons fantastisch geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de nieuwe badkamer. Fijn dat hij met ons meedacht en goede en praktische ideeën bedacht. De bezorging ging vlekkeloos en de mannen waren erg hulpvaardig en secuur. Super bedrijf met super service, heel erg bedankt!
23 May 2024
Madelon
Beste Madelon,
Heel graag gedaan, wat leuk dat wij je nieuwe badkamer mochten verzorgen! Geniet er lekker van en dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Vriendelijke geholpen
18 January 2024
Cora
Beste Cora,
Lage drempels, maar hoge kwaliteit; daar staan we voor bij Sanidirect!
Inge Stam - Sanidirect
Fijne winkel en deskundig personeel
25 November 2023
Ivonne
Beste Ivonne,
Dank je wel voor deze mooie vijf sterren review, daar zijn we heel blij mee!
Keurig bezorgd zoals afgesproken
27 July 2023
Dokie
Beste Dokie,
Fijn dat de levering naar tevredenheid is verlopen. Dit horen wij graag.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Zeer vriendelijk geholpen
15 November 2022
Brian Polling
Oegstgeest
Beste heer Polling,
Dank u voor de waardering en top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Je kunt in onze winkels terecht voor het mooiste sanitair én compleet advies voor jouw nieuwe badkamer tegen de beste service. Sanidirect biedt volop badkamer inspiratie dankzij meer dan 15 voorbeeld badkamers. Even oriënteren, rondneuzen of een nieuwe badkamer aanschaffen, het is allemaal mogelijk dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van sanitair. We verwelkomen jou graag in een van onze mooie showrooms! Wij vinden het leuk als je jouw ervaring met ons wil delen, laat gerust een review achter zodat wij onze service kunnen optimaliseren.
Zijlbaan 30 30
2352 BN Leiderdorp