Goeie zaak met goeie luisterende verkoper

We kwamen op de bonnefooi maar de verkoper had gelukkig wat tijd en kon onze nieuwe badkamer intekenen. Luisterende goed naar onze wensen en gaf tips! Erg te vrede!

Fantastisch

Waar maak je dat nog mee… Komen volgens planning, melden zich tijdig, zetten de spullen neer waar je ze hebben wilt, lopen alles rustig met je door, zijn vriendelijk en alles in een goede sfeer. Het was een verademing!

Heel prettig!

Goede adviezen, uitgebreid alles besproken en er werd goed meegedacht om binnen budgetgrenzen te blijven.

Goede begeleiding in de juiste keuze

Goede service en levering, bij een klein probleem meteen goed geholpen

Fijne ontvangst en goede begeleiding.

We werden vanaf het eerste moment heel fijn ontvangen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt goed meegedacht. Ook qua aftersales als je via Sanidirect nog andere zaken regelt allemaal prima. Klein beetje gedoe met de precieze leverdatum en afspraak met de aannemer maar ook dat kwam uiteindelijk prima voor elkaar. Complimenten voor de vriendelijke en geduldige medewerker(s). Ook bij het afleveren gaat alles heel netjes.

Vriendelijk

Ik zou hier zeker weer naar toe gaan . Aardig personeel en goed geholpen . Aanrader

Enorm blij met Sanidirect Crucuius

Zonder afspraak naar locatie gegaan om ons te oriënteren. Super goed te woord gestaan en er werd enorm veel tijd voor ons vrijgemaakt om stil te staan bij de mogelijkheden en keuzes. Mooi voorstel en mooi aanbod voor badkamer en toilet en akkoord gegaan met aanschaf voor onze nieuwbouw woning. Een week na aankoop gevraagd om naar locatie te komen om de puntjes op de spreekwoordelijke "i" te zetten. Werden daar enorm verrast met champagne en bloemen en het bericht dat we € 5000,- korting gewonnen hadden op de aankoop.

Buiten gewoon.

Ongekend hoor een zeer goede service. Dank u.

Er heeft bij ons een badkamerrenovatie plaatsgevonden. De badkamer gekocht bij Sanidirect Cruquius (adviseur Martin Gundelach) en geplaatst door aannemersbedrijf EMC te Zoetermeer. De aankoop en de plaatsing hebben naar volle tevredenheid plaatsgevonden! Het aannemersbedrijf was betrokken en hield de werkzaamheden goed in gaten, Communicatie via de app (ook in het weekend!) en ze kwamen bijna dagelijks langs om polshoogte te nemen.

Fantastisch

Goed advies van Sanidirect. Heel blij met onze keuze. En wat een geweldige aannemer die de badkamer heeft gebouwd! Aannemersbedrijf EMC, onthoudt die naam. Wat een leuke gasten. Ze werken hard, en schoon, en heel precies. Vakwerk! Er was gedurende de bouw, en bij de oplevering werkelijk niets aan te merken. De communicatie verliep via de app. De voortgang en volgorde van bouwen werd dagelijks gechekt door de uitvoerder. Deze mensen zijn goud! Erwin

Ben fijn geholpen, niet opdringerig en mensen die er verstand van hebben.

Uitstekende service

Meedenken en niet pushen….

Goede geholpen en een mooie badkamer uitgekozen.

Wij hadden al alles voor het toilet bij Sanidirect gehaald en daar waren wij zeer tevreden over. Voor ons dan ook niet meer dan logisch om voor de badkamer weer terug te komen. Wederom goed geholpen en er werd echt met ons meegedacht. Heel fijn!

Deskundig maar prijzig

Goed contact en meedenken vanuit de winkel (Martin Gundelach) tijdens het samenstellen van de badkamer. Bouwtraject is bijna voltooid. Goed contact geweest met de voorman van de bouwploeg om proces in goede banen te leiden. Hopelijk blijft dit zo als badkamer er eenmaal inzit en we tegen problemen aanlopen. Kortom; meer dan tevreden!

Kundig!

Vriendelijk, deskundig, betrokken, niet gehaast.

Klantvriendelijkheid zoals je bet zelden nog ziet

Deze winkel verdient echt een dikke dikke pluim voor gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Ze hebben me geholpen met het kunnen nemen van een besluit door speciaal voor mij de betreffende tegel op te vragen uit hun magazijn. Ik heb twee tegels meegekregen om thuis te kunnen zien welke kleur het beste past. Ik was verrast dat de verkoper me heeft geholpen de tegels naar de auto te brengen. Toen hij het aanbood was oprecht met stomheid geslagen. Was best een eindje en de tegels waren groot en zwaar. Betreft kleuradvies hadden ze het bij het rechte eind. Een telefoontje was voor hen voldoende om de tegels van mijn keus te bestellen. Ik hoefde alleen de link te volgen om te betalen. Waarom zo een lange positieve mail. Ik heb voor een relatief heel klein bedrag aan wandtegels gekocht omdat het om een renovatie gaat van één wand in een kleine badkamer. Dat maakt het zo tof. Dat ze ook voor een kleine verkoop alle moeite nemen. Dat zie je niet zo vaak meer. Van mij krijgen ze daarom een dikke bos bloemen en deze review.

Gewoon helemaal top

Goede deskundige begeleiding. Ze denken goed mee en bieden ook alternatieven aan. Zeer vriendelijk en ze hebben een ruim assortiment.

Geweldig geholpen door vriendelijk personeel

Wij zijn heel goed geholpen, zowel met uitzoeken van de spullen die we nodig hadden als meedenken van het personeel. Ook hulp gekregen met het in de auto leggen van dingen die we gekocht hadden en kwamen halen. En via de mail ook nog prima contact gehad met allerlei vragen die ik nog had.Een goede ervaring en we komen terug mochten we weer wat nodig hebben.

Deskundige en vriendelijke medewerker.

Het was fijn om in deze winkel te zijn.

Snel en meedenkend!

Ik ben snel geholpen en ik wist ook wat ik wilde maar ik kreeg toch nog advies over andere mogelijkheden waarvan ik toch gebruik van ga maken.

Service en kennis Top! Tegels wat minder

Voor onze kleine badkamer bij Sanidirect een douchewand, wc, radiator en wastafel besteld alsmede de wand en vloertegels. levering- en communicatie zijn top! Echter de kwaliteit van de witte wandtegels zijn om te janken, de helft brak al voor verwerkt en tijdens het verwerken nog 3 tegels eruit moeten bikken. Als je belt met het verhaal doen ze absoluut niet moeilijk en kregen telkens gratis nieuwe toegestuurd (helaas waren ze niet op voorraad dus moesten wij wel week wachten). Maar ik hou mijn hart vast voor evt beschadigingen in de toekomst. Sanidirect gooi deze tegels uit jullie collectie want dit is echt slechte reclame voor de rest van jullie spullen.

prima levering en servivce

zie boven

Goed en duidelijk van verkoop tot levering.

oke

Verkoper was duidelijk en leeft zich goed in door te luisteren en juiste vragen te stellen.

Zeer prettige ervaring met verkoper Arno. Direct al vanaf het binnenkomen; drempel verlagend en je thuis voelend. Geeft aan hoe het traject is om tot een passend plan voor de klant te komen. Daarnaast is het zeer prettig dat er zo veel voorbeelden staan in de showroom zodat je je goed kan inbeelden hoe het kan worden. Verkoper neemt zeer zeker de tijd voor je en leeft zich goed in. Heel prettige ervaring.

Topkwaliteit

Het grote voordeel is dat ze met een eigen team samenwerken die de complete montage doet. En dat waren allemaal topmensen. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd en prijs. Wij zijn blij…

Cruquiusplein 22

2142EV Cruquius

Over Sanidirect Cruquius Haarlem

In ons mooie filiaal in Cruquius Haarlem zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!