Vanaf het eerste contact met Sanidirect tot en met de uiteindelijke bezorging is er duidelijke communicatie geweest, zijn we vriendelijk te woord gestaan en, heel belangrijk, is de klantenservice goed bereikbaar. De levering van de materialen was foutloos, de bezorgers attent en behulpzaam. Complimenten! Nu gaan we afwachten of de bouw van de badkamer net zo soepel gaat verlopen.

Goedemorgen communicatie, stipt op tijd en zeer nette bezorgers

Mijn complimenten hoe de bezorging verlopen is en deze mannen zijn een visitekaartje voor uw organisatie.

Super goede behandelng en adviezen gehad

Volgens afspraak goed ontvangen. Top begeleiding en adviezen met een keurige 3D ontwerp en Top afspraken m.b.t. leveringen.

Fijne en eerlijke benadering

Vriendelijk en behulpzaam Men kan zelf rondkijken en hulp bij. Vragen Goede afhandeling bij aankoop.

Goede service en fijn contact

Bij Sanidirect was mijn ervaring positiever dan bij andere badkamer specialisten omdat verkoper Mark goed meedacht zonder gelijk van alles te willen opdringen of druk uit te oefenen om zo snel mogelijk te beslissen. Er werd geluisterd naar wat ik wilde met mijn badkamer en daarin ook echt gekeken naar verschillende mogelijkheden. Er was ruim tijd om na te denken, wijzigingen te bespreken, nieuwe opzetjes te maken etc. Mark was daarin heel geduldig en positief meedenkend.

Goed geholpen

Goed geholpen, Goed advies

Hartelijk, klantvriendelijk en respectvol geholpen

Bovengenoemd is voldoende, dunkt me

Aflevering goederen

Alles is netjes geleverd en keurig op tijd. Werd een kwartiertje voor de levering gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was.

Klasse bedrijf chapeau kwaliteit

Zeer behulpzaam met advies

Een aanrader geen gezeur garantie!

Mijn garantie geval is top opgelost. Volgende keer weer Sanidirect.

Mooi einderesultaat, echter...

Tevreden met het eindresultaat. Wij zijn goed geholpen door het winkelpersoneel en de monteurs hebben hun werk netjes uitgevoerd. Echter, wat ons tegenviel is het retourbeleid. We hebben dozen tegels, tegellijm, kit en andere materialen ter waarde van ongeveer €*** overgehouden die niet geretourneerd kunnen worden. Dit voelt alsof er op deze manier toch extra geld wordt verdiend. Helaas reageert Sanidirect ook niet wanneer je aangeeft dat er te veel is besteld en vraagt of er iets aan het retourbeleid gedaan kan worden.

Prettig geholpen

Prettig geholpen en verder zeer tevreden

Uitstekende service, zelfs na 4 jaar

Wij hebben in 2022 een nieuwe badkamer besteld. Daar waren we erg tevreden over. Nu bijna 4 jaar later was er een mankement met de thermostaat en dit werd keurig onder garantie opgelost. Dus ook de service nadien is perfect.

Erg goede begeleiding en levering

Medewerkers met veel kennissen ervaring, mooie producten, goed contact en fijne service

TOP!

Sanidirect! jullie verdienen echt een pluimpje. Jullie service is top! De medewerkers zijn heel vriendelijk en er wordt snel actie ondernomen als je een probleem hebt. Wij zijn hartstikke blij met jullie geweldige service. Een absolute 10 hebben jullie dubbel en dwars verdiend.

We zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze badkamer. Helaas bleek door een fout van de aannemer dat de douchewand niet meer paste. Ondanks dat deze niet meer geruild kon worden, werd er goed mee gedacht en een fijne oplossing aangeboden.

Super!

Top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld!!

Keurig meedenken en goed advies zonder aandringen.

Keurige mensen en nette behandeling met kennis van zaken, top.

Prettig

Goed en vriendelijk geholpen. Alleen wat onduidelijkheid over levering. Dit zou na enkele weken zijn maar achteraf bleek dat we het artikel gelijk hadden kunnen meenemen (showmodel). Dat had beter gecommuniceerd kunnen worden. We vonden het al wat vreemd dat we het niet gelijk meekregen.

Goed geluisterd en goede kennis van zaken

Levi stelde goed vragen en kwam met goede oplossingen. Had een zeer goede kennis van zaken en assortiment. Hij nam veel moeite om te zoeken naar oplossingen en alternatieven. Aangenaam om zaken mee te doen.

goed geholpen

wat problemen met levering wastafel maar prima opgelost door Roel en Marcel. Aannemer Mejet Zaghtiti die ons aangeraden was door Roel heeft onze badkamer prima verbouwd em alle sanitair geïnstalleerd.

probleemloos

Alles is probleemloos gelopen. Bestelling en afhandeling goed. Levering ook prima. Geen problemen gehad.

Klant vriendelijk en een eerlijk verhaal

Klant vriendelijk en een eerlijk verhaal.

Ik ben uitstekend geholpen door Martijn

Martijn heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd.

Best beoordeeld uit 32 winkels

- Sanidirect Meppel | 9.5

- Sanidirect Son Eindhoven | 9.5

- Sanidirect Barendrecht | 9.4

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!