Auto voor grote beurt gebracht. Er worden dan in goed overleg alleen die werkzaamheden uitgevoerd die nodig zijn voor een zeer goede prijs. Niet klakkeloos alles vervangen volgens een lijstje, maar dat wat nodig is. Zeer netjes.
Vanwege de goede service en duidelijke communicatie.
Goede service en duidelijke uitleg bij wat ze doen bij een reparatie en laten ook de te vervangen onderdelen aan je zien.
Zeer tevreden. Wordt goed uitgelegd wat ze doen en waarom. Klantgericht.
Mijn eerste bezoek voor mijn Peugeot 2008 daar gekocht. Kleine beurt na eerste jaar , wat gedaan moest worden . Vriendelijke balie medewerker, en eigenaar Joep Vingerhoets ook een bakkie koffie ging er wel in . Na een goed uurtje was mijn auto weer klaar voor een jaar probleem loos . Dank aan Firma Vingerhoets. Groet. Gerrit Braam
Zeer vriendelijk personeel, duidelijke uitleg wat er moest gebeuren tegen schappelijke prijs
kachel vervangen
Ik kom voor de tweede keer i.v.m. airco controleren en bijvullen.Ik ben een zeer tevreden klant en ik kom zeker terug.
Heel erg tevreden met dit bedrijf ik kwam aan en mijn auto stond met een strik klaar ik ben zelfs thuis opgehaald om mijn auto te kunnen halen. Ook was het matje van de bestuurders kant iets ferrrommeld bij ophalen van mijn auto waren de matjes vervangen zonder dit besproken te hebben. Nou dit noem ik nog eens top service ! Ik raad dit bedrijf zeer aan.
Zoals van ouds: prima vakmanschap, advies, service en vooral klantvriendelijkheid!
Zie boven
Dak van cabrio ging niet meer dicht. Bij verschillende garages geweest. Waanzinnige offertes,auto is 26 jaar oud. Dan loont z'n reparatie niet meer. Grassiere probeerde als eerste om te resetten,en zie.... dak geen dicht. En dat voor een schappelijke prijs.
In mei 2026 een Citroën C5 Tourer gekocht bij Autoservice Zwart. Een perfecte auto. Er zat een rammel in de rechter voordeur. De monteur zocht net zo lang totdat hij het euvel had gevonden. Nu, op de grens van de drie maanden garantie is een ventilator in het dashboard licht gaan ratelen. Ook dat wordt gerepareerd. De afspraakdatum valt buiten de garantieperiode, maar het defect wordt gewoon gerepareerd alsof het binnen de periode valt. Klasse!
Onder een kop koffie in een schoon ruimte gewacht, monteur kwam netjes het verschil laten zien tussen een schone filter en de filter van mijn auto en ook eerst gevraagd of hij het moet vervangen. Uitgelegd wat er zou kunnen gebeuren als ik het niet deed vervangen en ook een vervolg uitgelegd. Al met al tevreden.
Zeer goede en vriendelijke service
Altijd vriendelijk en behulpzaam, dat samen met de kennis van zaken maakt het een top garage!
Meedenkend, oplossingsgericht, en aangevend als er wat is. Prijs redelijk, betrouwbaar
Zoals gezegd: goede service!
Zeer goede service komt afspraken na Hier wordt je blij van!
De mensen bij Vingerhoets zijn altijd klantvriendelijk. Geen poespas, gewoon her eerlijke verhaal. Ze kunnen mij als niet-autokenner prima uitleggen wat en waarom iets gerepareerd moet worden.
Al sinds 1998 weer vaste klant. .garage Wemmenhove denkt altijd mee met de wensen van de klant.
Hadden snel plek voor mij in de drukke vakantie periode en beantwoorden al mijn vragen na reparatie. Ik kom hier zeker terug!
Voor het 2e jaar in onderhoud. Wederom een zeer goede ervaring. Hele lieve vriendelijke mensen, echt een aanrader. Kom je je auto halen hebben ze hem ook nog is schoongemaakt van buiten. Een zeer tevreden klant!
- Mobiliteitscentre Bodegraven | 9.6
- Auto Tensen - Enkhuizen | 9.6