Neemt de moeite om duidelijke tekst en uitleg te geven.
Ich bin sehr zufrieden! Toller Service, erschwinglicher Leihwagen und alle Absprachen wurden eingehalten. Gerne wieder!
al jaren lang deskundige en goede service, en vriendelijke behandeling.
Reeds 15 jaar ben ik klant bij deze garage. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en deze worden ook professioneel afgewikkeld. Ik kan garage Grassère aan iedereen aanbevelen. Henk Vossen Valkenburg.
Zeer vriendelijke benadering. Alles wordt goed uitgelegd
Airco service laten uitvoeren. Bij afrekenen werd aangegeven dat er een kapje ontbrak. Aangegeven dat er een kapje in de auto lag maar wist niet waar het van was. Monteur is meegelopen naar de auto en direct gemonteerd.
Beste meneer Erven, Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen in onze service! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde aircoservice en de extra hulp van onze monteur bij het monteren van het kapje. We vinden het belangrijk om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet,
wordt altijd goed geholpen en krijg telkens goed advies krijg ook steeds e-mail voor beurt of apk keuring en wintercontrole
Beste meneer Van de Wetering, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in onze service. Het doet ons goed te horen dat u steeds tevreden bent over onze hulp en het advies dat u ontvangt. We vinden het belangrijk om onze klanten tijdig te informeren over onderhoud, keuringen en controles, en het is fijn om te weten dat u dit waardeert. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet,
Goede dienstverlening. Netjes
Beste meneer Willems, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat alles naar wens is verlopen. We streven altijd naar een nette en klantgerichte service, en het is prettig om te merken dat dit wordt gewaardeerd. Graag staan we in de toekomst weer voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Voor apk waarbij katalysator vervangen moest worden Kreeg leenauto met alleen vergoeding voor aantal km's en nu hoefde katalysator niet vervangen te worden ( wel door nissan dealer aangegeven) ,Scheelde dus ruim € 1500.
Beste Rudie, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en werkwijze. We zijn blij dat we u eerlijk en deskundig hebben kunnen adviseren, en dat u daarmee onnodige kosten heeft kunnen voorkomen — precies zoals het hoort. Ook fijn dat de leenauto goed bevallen is. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet,
Vriendelijk en vakkundig personeel
Beste Antoine, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze service en het contact met ons team als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en waarderen het dat u dit opmerkt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet,
Zeer vriendelijke, vakkundige service. Zeker een aanrader.
Beste D., Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie woorden over onze service. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom en goed geholpen voelen, en het is fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw aanbeveling – we staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet
Goed advies en alles volgens afspraak
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke service, het correcte verloop van de werkzaamheden en het gegeven advies. Afspraak is afspraak bij ons – fijn dat u dat zo heeft ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet,
Vriendelijk geholpen, denken mee. Schappelijke prijzen. Vakkundig geholpen
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service als prettig, meedenkend en vakkundig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en rekenen op eerlijke prijzen — fijn dat dat voor u zo is overgekomen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet,
Eerlijk over prijzen een verwachtingen en denken altijd mee over de mogelijkheden, zowel nieuwe als tweedehands componenten, en of het in verhouding is met de leeftijd en het type van de auto. Nooit achteraf onverwachte problemen gehad, zoals bij andere garages waar ze vergeten stekkertjes weer in te steken etc.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. We stellen het zeer op prijs dat u onze betrouwbaarheid, eerlijkheid en meedenkendheid zo waardeert. Transparantie over kosten en passende oplossingen, afgestemd op de auto en uw wensen, vinden wij essentieel — fijn om te horen dat dit bij u vertrouwen wekt. We zijn er trots op dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken over ‘vergeten stekkertjes’ of andere verrassingen achteraf. Graag staan we ook in de toekomst weer voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Gastvriendelijke klantgerichte autogarage Ik werd heel netjes te woord gestaan. Duidelijke uitleg wat er mankeerde aan auto. Houden zich goed aan afspraak. Ik kom er zeker terug.
Beste Rebecca, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze klantgerichtheid, heldere uitleg en het nakomen van afspraken zo positief heeft ervaren. Een gastvrije en transparante benadering is voor ons vanzelfsprekend, en het doet ons goed dat u zich welkom en serieus genomen voelde. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet,
Keurige correspondentie betr afspraken en goede service. Zeer tevreden!
Beste Ingeborg, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de duidelijke communicatie rondom de afspraken. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waarderen uw vertrouwen. Graag tot ziens bij een volgend bezoek! Met vriendelijke groet,
Ze houden zich aan de afspraak, en aan tijd.
Beste meneer Dekkers, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We vinden het belangrijk om afspraken en tijden altijd na te komen, en het is fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet,
Sehr positive Erfahrung.
Snelle en adequate service
Probleem niet gevonden.
Fijne garage waar ik graag kom
Vriendelijke ontvangst, airconditioning werkt weer uitstekend en ook nog duidelijke uitleg en advies gekregen, dus helemaal tevreden!
Vertrouwenwekkend, meedenkend, lief
Baneheiderweg 49
6351JP Bocholtz
Autodrome Grassere is de auto specialist in Bocholtz. Autobedrijf Autodrome Grassere heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van met name Peugeots en Citroëns in Bocholtz en omstreken. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere merken en type auto’s bij ons terecht in Bocholtz. Autodrome Grassere richt zich onder andere verkoop van jong gebruikte Peugeots en Citroëns. Autodrome Grassere heeft jarenlange met alle type auto’s van Peugeots, Citroën, Ford en Suzuki. Ook aan alle andere merken doen wij onderhoud. Daarnaast kunt u bij dit autobedrijf in de omgeving van Bocholtz terecht voor een grote of kleine beurt en een APK keuring van uw personenauto of bedrijfswagen.