Mijn 308 diesel loopt weer als een zonnetje
Voor een beurt halen ze mijn auto gratis in Hilvarenbeek op en brengen hem ‘s avonds weer terug! Ze bellen altijd wat er wel of niet aan de auto is en spreken af / denken mee hoe verder te behandelen!
Nemen de tijd voor je. Zoeken voor je.
Very nice company i was two times and they are profesional in Peugeot and Franse Cars.
Erg snel en heel prettig geholpen. Er werd echt meegedacht en adequaat gehandeld. Zeer tevreden!
Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam! Joris succes met de uitbreiding van je nieuwe zaak in Reusel !
Grote beurt auto uitgevoerd. Uitleg gehad van monteur wat er gedaan was, dat de banden i.t.t. wat ik dacht nog wel tot november mee konden en dat er dan een APK keuring nodig is. Is toch fijn om even een persoonlijke toelichting te krijgen.
Auto had wel gewassen kunnen worden en zwarte plaat achter nummer plaat staat geen reclame van vingerhoeds op
Deskundig en correct geholpen. deskundigheid kan ik zelf niet beoordelen.
Fijn bedrijf. Goed geholpen. Alles netjes in orde gemaakt. Vanaf begin tot eind perfect.
Wederzijds oprecht en perfecte voorstel gekregen, wat tot aanschaf occasion heeft opgeleverd.
Was prima Vlotte service
Deze garage heeft zeer kundige mensen in dienst die met aandacht en zorg samen met de klant op zoek gaan naar een passende auto en daarbij oprecht blij zijn als dat lukt. Ik ervaarde totaal geen opdringerig gedrag vanuit de garage om perse te moeten kopen. Ook de afhandeling verliep heel soepel en tevreden. Hier staat service hoog in het vaandel!
Alles precies zoals verwacht
Tijdens de APK keuring een kapotte uitlaat geconstateerd. Meteen actie op ondernomen, mij geïnformeerd over kosten en direct nieuwe uitlaat besteld. 's Middags meteen gemonteerd en ik heb een leenauto mee gekregen. 's Avonds kon ik de auto al weer ophalen. Chapeau !!
In Hapert "klapband" , op "3 wielen" doorgereden naar Vingerhoets . Aldaar DIRECT nieuwe band er op en rijden maar weer ... Service zoals het hoort , maar wat je zelden tegenkomt .
Uitstekend!!
Altijd een fijne ontvangst en een goede service.
Duidelijk antwoord op vragen Snel bezorgd Zeer goed
Je word gehoord en snel geholpen geven goed advies.
Zeer vriendelijk personeel goede sevice.
Top verzorgt van begin tot eind. Joep en zijn team hebben ons perfect geholpen en goed verzogt alles was direct geregeld. Fijne communicatie en duidelijk. Toppers!
Het is heel gemakkelijk om via de site een afspraak te maken. Op de dag zelf hebben wij de auto gebracht, en alle werkzaamheden zijn op dezelfde dag uitgevoerd. Kon niet beter.
Kundig en vertrouwd met supergoede service.
zoals ik gewend ben ,altijd vriendelijk en goed werk afleveren