Voor de eerste keer hier geweest voor een onderhoudsbeurt. Goede communicatie over uitgevoerde werkzaamheden en kosten. Vriendelijk en gemoedelijke medewerkers. Denken mee over kostenbeheersing.
Zijn op elk moment bereid om te helpen.
Goed geholpen!
Enkele weken geleden een nieuwe Peugeot 3008 gekocht en deze is tot in de puntjes toe keurig netjes afgeleverd. Klantvriendelijk en met de bijbehorende service door Joep. Voor ons voelt het hetzelfde als bij garage huijbregts en geven Vingerhoeds het volste vertrouwen en een nieuwe klant erbij.
Vriendelijk en goed geholpen.
Alles volgens afspraak geen verrassingen en een redelijke prijs.
Wij zijn blij met garage Vingerhoets vanwege hun deskundigheid, luisterend oor, vriendelijkheid, beschaafdheid en de heerlijke cappucino.
Goed geholpen
ja
Ondanks drukte toch mijn auto binnen een paar dagen gemaakt.super
Goed geholpen.
Altijd duidelijk vooraf je hebt nooit een verrassing bij de factuur
Zeer aan te bevelen!
Zo’n 30 jaar geleden kwam ik al bij Vingerhoets om nieuwe Peugeot’s te leveren en nú werd het eens tijd om er één te kopen Het warme gevoel van toen hebben ze nu nog steeds. Geweldige mensen en een perfecte service en zeker niet opdringerig wat bij veel bedrijven wel zo is. Joep bedank voor het super leuke ontvangst en de gave Peugeot 2008 GT die ik bij jullie heb mogen kopen. Na 30 jaar weer het gevoel van thuiskomen. Groeten Richard & Jacqueline
persoonlijke benadering, goede service, goed advies, goede onderbouwde prijsopgave
kon voor een tussendoor klus Zander geplande afspraak langskomen. Terwijl ik een kopje koffie dronk, werd de klus geklaard.
Mijn ervaring met Vingerhoets zijn 100% , auto afgeleverd en op tijd weer klaar.
Zowel tijdens de "intake" eerder als gisteren tijdens de beurt en APK zelf zeer vriendelijk te woord gestaan en alles prima geregeld. Thanks!
Ben erg goed geholpen. Goede service en alles netjes afgehandeld
Altijd een vriendelijke en adequate behandeling. Sinds de verhuizing van de garage in Diessen naar Bladel wordt mijn auto opgehaald en weer terug gebracht. Zeer tevreden, al 39 jaar!
Goed geholpen
Garage Vingerhoed levert de kwaliteit die je van een plaatselijke garage mag verwachten maar waar je ook op hoopt. Vriendelijke mensen en deskundig personeel die service verleent welke staat als een huis. Men houdt zich aan de afspraken en houden je gedurende de keuring op de hoogte van mogelijke kosten.
Alles was 100% geregeld bij aflevering!!!