Snel, goed en betrouwbaar
Herhaling vatbaar
Bedankt voor de snelle service! En de mooie bloemen bij aflevering
En zoeken naar de beste oplossing en kijken naar het prijs kaartje is daar ook een wezenlijk onderdeel van
Mijn auto begon ineens te stotteren. Gelijk zonder afspraak naar Vingerhoets gereden. Werd gelijk geholpen en kon direct gemaakt worden. Echt een super service.
Leuk bedrijf en zeer klantvriendelijk
Zie boven
Super tevreden
Er zijn fijne en behulpzame mensen die je helpen en hun vak goed verstaan. Alles is er goed geregeld
Al meerdere malen hier geweest voor het onderhoud van mijn auto('s). Altijd een super service gehad. Onwijs klantvriendelijk. Niks is te gek. Vervangend vervoer altijd mogelijk. Prijzen zijn realistisch. Monteurs hebben goede kennis van hun vak. Kortom, een hele fijne garage waar ik graag mijn auto laat onderhouden.
Passie voor onze oude S60 met 342.000 km
Duidelijke communicatie, bellen voordat er zaken worden uitgevoerd.
2e keer een airco-onderhoudsbeurt gehad. Vanaf de afspraak t/m de aflevering van de auto....., perfect!
goede service, duidelijke uitleg, goede ontvangst
Op advies van een familielid, ben ik bij Aal terechtgekomen. Ik kom hier voor APK/onderhoud/reparaties. Wanneer de auto wordt gebracht, wordt er eerst gekeken naar wat het probleem is. Zodra dat geconstateerd is, word er altijd eerst gebeld met wat er vervangen moet worden en hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en duidelijke afspraken gemaakt. Kortom een fijn bedrijf!
De auto wordt netjes thuis opgehaald en weer terug gebracht. IK ben heel tevreden over hoe de werkzaamheden hebben plaatsgevonden.
Mijn ervaringen - Contact algemeen: toegankelijk en vriendelijk. - Contact t.a.v. de hulpvraag: ter zake en deskundig. - Reparatie: vakkundig. Wij (mijn vrouw, mijn zoon en ikzelf) komen hier al meer dan 20 jaar: het is altijd in orde. Rutger Wemmenhove, de 4e generatie, zijn overgrootvader, fietsenmaker, meegeteld, is een oude rot, ook al is hij dat niet qua leeftijd, maar jonger.
ben al jaren klant en heb geen reden kunnen vinden om iets negatiefs te melden.
Duidelijk afspraken, overleg met uit te voeren reparatie.
Weer goed geholpen door Vingerhoets Bladel.
Eerlijk en snelle service.
Atijd vriendelijk en service geven!
Ook na sluitingstijd de auto nog kunnen ruilen.
Prima service, kreeg een leenauto om naar huis te kunnen. Goede uitleg en makkelijk om een afspraak te maken. Na de beurt /reparatie werd de auto ook nog eens kosteloos gewassen. Wij zijn zeer tevreden ☺
Deskundig zowel op het gebied van moderne als klassieke Citroëns! Verder erg goede service, en de beschikking over een leenauto.