Zie boven
Dak van cabrio ging niet meer dicht. Bij verschillende garages geweest. Waanzinnige offertes,auto is 26 jaar oud. Dan loont z'n reparatie niet meer. Grassiere probeerde als eerste om te resetten,en zie.... dak geen dicht. En dat voor een schappelijke prijs.
In mei 2026 een Citroën C5 Tourer gekocht bij Autoservice Zwart. Een perfecte auto. Er zat een rammel in de rechter voordeur. De monteur zocht net zo lang totdat hij het euvel had gevonden. Nu, op de grens van de drie maanden garantie is een ventilator in het dashboard licht gaan ratelen. Ook dat wordt gerepareerd. De afspraakdatum valt buiten de garantieperiode, maar het defect wordt gewoon gerepareerd alsof het binnen de periode valt. Klasse!
Onder een kop koffie in een schoon ruimte gewacht, monteur kwam netjes het verschil laten zien tussen een schone filter en de filter van mijn auto en ook eerst gevraagd of hij het moet vervangen. Uitgelegd wat er zou kunnen gebeuren als ik het niet deed vervangen en ook een vervolg uitgelegd. Al met al tevreden.
Zeer goede en vriendelijke service
Altijd vriendelijk en behulpzaam, dat samen met de kennis van zaken maakt het een top garage!
Meedenkend, oplossingsgericht, en aangevend als er wat is. Prijs redelijk, betrouwbaar
Zoals gezegd: goede service!
Zeer goede service komt afspraken na Hier wordt je blij van!
De mensen bij Vingerhoets zijn altijd klantvriendelijk. Geen poespas, gewoon her eerlijke verhaal. Ze kunnen mij als niet-autokenner prima uitleggen wat en waarom iets gerepareerd moet worden.
Al sinds 1998 weer vaste klant. .garage Wemmenhove denkt altijd mee met de wensen van de klant.
Hadden snel plek voor mij in de drukke vakantie periode en beantwoorden al mijn vragen na reparatie. Ik kom hier zeker terug!
Voor het 2e jaar in onderhoud. Wederom een zeer goede ervaring. Hele lieve vriendelijke mensen, echt een aanrader. Kom je je auto halen hebben ze hem ook nog is schoongemaakt van buiten. Een zeer tevreden klant!
Doordat er werd aangegeven wat er allemaal ging gebeuren en een duidelijke prijsopgaaf vooraf was er geen verrassing qua prijs en werden de reparaties snel en zeer goed uitgevoerd!
Snel geholpen en gastvrij ontvangen
Kleine schade en kapotte band vervangen zeer snel en voor een gunstige prijs gerepareerd
Ik wou af van afstandelijke grote bedrijven en dat is bij crassere goed gelukt.
Wat ik kan beoordelen is goed
De ontvangst als (potentieel) klant, vriendelijk, kopje koffie, maar ook bij aanschaf van een auto wordt alles goed uitgelegd, maken echt tijd voor (mij) als klant. En men doet wat er afgesproken wordt. Dit bedrijf is echt aan te raden voor aanschaf van een auto, service en onderhoud, Geweldige vakkennis.
De service, klantvriendelijkheid is fantastisch denk dat weinig garage bedrijven dit kunnen evenaren.
Ben netjes behandeld en duidelijke uitleg over de Reparaties die nodigwaren
Sehr netter und kompetenter Service!
Geven een duidelijke uitleg en kosten overzicht vooraf. Ik kom er zeker terug
- Mobiliteitscentre Bodegraven | 9.6
- Auto Tensen - Enkhuizen | 9.6