Topservice !

Topservice door John Jasper en zijn team.... gemaakte afspraken worden zonder morren nagekomen. Ouderwetse service.... hou ik van.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer prettig geholpen met gewenst resultaat.

Via de website al wel wat voorwerk gedaan met een voorkeur voor de auto die het ook geworden is. Prima geholpen en we kwamen er snel uit! Top!

goeie ervaring

snel,goed en vriendelijk geholpen

supper

vriedelijk snel en vakbekwaam geholpen

Subliem

Sinds kort trotse eigenaar van een mooie Peugeot. Keurig netjes te woord gestaan en al mijn vragen beantwoord. De proefrit gaf de uiteindelijke doorslag. Happy !!!

Prima werk geleverd

Wordt op de hoogte gehouden en goed overlegd. Dank daarvoor, Mvg

Vriendelijk en vakkundig bedrijf

Naast het technische vakmanschap is de vriendelijkheid ( speciaal Audrey ) een mooie ervaring. Vanaf de communicatie en de ontvangst bij de receptie tot en met het klaar melden en afleveren van de auto, die de servicebeurt heeft gekregen.

Goed geholpen

Prima geholpen

Voortreffelijke service

Voortreffelijke reparatie met kostbare onderdelen, maar met gebruikte onderdelen perfect gerepareerd voor zeer beperkte kosten

Komt Afspraak na

Een fijne garage

Ben al jaren klant. Men is vriendelijk en open. Je bouwt in de loop der jaren allengs een vertrouwensband op. Er is aandacht voor de klant en men geeft waar nodig advies. Reparaties en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Als er bijzonderheden zijn met extra kostenconsequenties word je daar steeds tijdig over geïnformeerd. Tot slot mag ook worden opgemerkt, dat zowel de werkplaats als de showroom een passende strakte en gedegenheid uitstralen.

Klantvriendelijk

Goed geholpen

Geweldige garage, aardige mensen

Ik leverde de auto in met wat schade door mijn eigen schuld. Na de beurt en de APK ziet hij er weer schitterend uit.

zeer goed

zeer goed geholpen iedere keer met vragen of onderhoud etc.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

zeer gast vrij met altijd een kop koffie en zeer kundige monteurs

auto een grote beurt en je mag gewoon blijven wachten tot hij weer klaar is.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel! Mensen die meedenken!!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede service en info mbt onderhoud.

Fijn dat na inspectie overleg wordt gevoerd omtrent de uitkomsten van de onderhoudsinspectie en instemming wordt gevraagd voor uitvoering van de werkzaamheden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel vriendelijk en behulpzaam.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snelle service met fijn contact

Topservice! De APK-keuring was super snel geregeld. Vooral het contact via WhatsApp is erg handig; de lijntjes zijn kort en je weet direct waar je aan toe bent. Erg tevreden!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mooie trekhaak voor een prima prijs

Na een offerte bij Oostendorp, de VW specialist in Ommen, van 2.200 euro voor een afneembare trekhaak, toch maar eens verder gaan kijken. En wat bleek, bij Wemmenhove in Zuidwolde kon de zelfde Brink trekhaak geplaatst worden voor 1.068 euro. Dat is een groot verschil! In de ochtend gebracht en in de middag opgehaald. Auto keurig op de parkeerplaats en zo'n mooie trekhaak er onder. Wat een plaatje. Bij de Google recensies van Oostendorp in Ommen heb ik een foto geplaatst. Jammer dat dat hier niet kan. Het ging trouwens om een trekhaak onder een VW T-Roc Cabrio. Het nieuwe model. Met van die mooie uitlaten en ledverlichting.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vertrouwen

Victor en zijn team kennen me en snappen wat ik als klant belangrijk vind

Vriendelijke medewerkers, nette garage

Wij hebben onze nieuwe auto gekocht bij deze garage en onze oude auto ingeruild. Vriendelijk eigenaar, kundig advies en geen extreme verkoopdruk. Zeker een vak-specialist en nette auto's in de verkoop.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbare kwaliteit tegen een vriendelijke prijs en hoge service.

Dit autobedrijf voldoet aan de meest gewaardeerde aspecten voor een garagebedrijf: topservice, prettige ontvangst, betrokkenheid, prijsbewust meedenkend, vriendelijkheid, duidelijke communicatie, betrouwbaarheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding en persoonlijke aandacht. Vooral de waardering voor het nakomen van afspraken, snel hulp bieden bij problemen en een nette, professionele indruk, maken een hoge score op reviewplatformen en erkenningen, zoals bijvoorbeeld een nominatie voor het BOVAG Autobedrijf van het Jaar, vanzelfsprekend...

top service en goede communicatie

top service en goede communicatie