Onze auto gaf een motormanagement storing en hield in. Bij de garage konden ze na een analyse vertellen dat het gasklephuis moest worden vervangen. En dat kon al de volgende dag en zorgde er voor dat onze auto nu weer goed loopt, zelfs beter dan ooit.
Tevreden alles volgens afspraak
Perfect goeie service gewoon top
Een nieuwe auto kopen bij Vingerhoets, zo zou het overal moeten gaan! Een zeer vriendelijke en persoonlijke benadering, geen verkoop prietpraat en er wordt gedaan wat men belooft! Je voelt je direct thuis in een informele en zeer vriendelijke setting! Een aanrader voor iedereen!
Prima communicatie vooraf via de mail, en ter plaatse.
Deskundig en goed
Sehr netter Empfang und prima Service. Mit einem netten Gespräch und Arbeit und Probefahrt hat es knapp unter einer Stunde gedauert. Volle Empfehlung
Mijn PCA kaart moest verlengd worden en ze hebben me geïnformeerd dat ze opgehaald kon worden. Makkelijk en vlug via moderne techniek aangevraagd en geïnformeerd. Top service.
Leveren keurig werk en zijn klantvriendelijk. Word als er onvoorziene dingen aan de hand zijn eerst gebeld voor overleg en dus altijd prima geholpen.
Ik heb mijn auto hier vorig jaar gekocht dat ging ook heel goed nu voor onderhoud je wordt goed geholpen goede service en vriendelijk mensen.
Ik kom al jaren bij deze garage. Ze bieden goede service en geven eerlijk en deskundig advies. Als er tijdens een onderhoudsbeurt iets extra’s gedaan moet worden, nemen ze altijd eerst telefonisch contact op om dit te bespreken en advies te geven. Kortom: een open, betrouwbare en klantvriendelijke garage.
APK en onderhoud aan oudere Peugeot 106 uit laten voeren. Klantvriendelijk , kwaliteit en een prima rijdende auto terug.de moeite waard om wat verder te rijden.
Top bedrijf. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. We hadden elders verhuisbus gehuurd ging op laatste moment niet door. Bij autobedrijf Tensen konden ze ons wel helpen. Wij zagen toen een mooie Peugeot staan. Na een fijn gesprek auto gekocht. Een jaar later gaat auto voor onderhoud en zien we weer een prachtige auto staan. Na weer een fijn gesprek onze andere auto ingeruild voor een 2e Peugeot erbij. Ga zo door.
Rutger is heel vriendelijk, neemt de tijd en trekt niet het vel over je neus.
Alleen maar goede ervaring bij dit bedrijf
Heel fijn behandeld geworden.....
Auto naar tevredenheid gemaakt
Een zeer vriendelijke ontvangst en deskundige aanpak.
goede service ,betrouwbaar.
Hoewel ik zonder afspraak even ging kijken naar de werkwijze en het aanbod in de showroom, werd ik ontzettend goed ontvangen en ben ik achteraf meer dan tevreden. Na uitstekende informatie over de kwaliteit en prijsklasse is mijn keuze gevallen op een prachtige Peugeot 107. Toen de auto rijklaar was gemaakt en ik hem ging ophalen stond er een prachtig gepoetste auto inclusief de velgen. Auto ziet er als nieuw uit zowel van binnen en buiten. Peugeot is puntgaaf, dit is een groot compliment voor de eerste eigenaar. Jasper biedt een geweldige service komt afspraken keurig na. Het enige is dat je er niet kunt pinnen, dus moet je even vooraf goed afstemmen hoe betaling te regelen.
Ik kwam onverwachts binnen met motorproblemen. Turbo kapot. Kon hem laten staan. Kreeg een leenauto en werd heel vriendelijk behandeld. Zou 2.5 weken duren maar na hard werken na 1.5 week klaar werd mij ook nog heel duidelijk uit gelegd wat kapot was en waarom het vervangen moest worden. Rekening stuurde ze wel op. Echt top. Heel erg bedankt.
Prettig contact, duidelijke info, correcte afwikkeling en prima service!
Fijne garage die meedenkt en met goede monteurs! Ga vooral zo door!
Goed geregeld, professionele werkwijze.
Zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen.
- Vingerhoets Autobedrijf Bladel | 9.6
- Mobiliteitscentre Bodegraven | 9.6