Van A tot Z goed geregeld

Na 9 jaar nadat ik een hypotheek afsloot ( toen al goed geholpen ) heb ik nu overwaarde voor verbouwing opgenomen. Na alle documenten aangeleverd te hebben was alles snel geregeld . De hypotheker berekend het voor je legt alles goed uit zodat je weet waar je aan toe bent . Fijne mensen om mee te communiceren. Kan iedereen de hypotheker in Heerlen aanbevelen

Goed advies en betrokken

Heeft meer gedaan dan alleen adviseren

Goede service!

In het hele traject duidelijke uitleg en goede service. Adviseur die heel goed het vak verstaat.

Persoonlijk

Wij hebben het persoonlijke advies en de hulp als zeer prettig ervaren.

Nour was zeer betrokken en heeft ons prima geholpen

Nour heeft ons goed geadviseerd. Hij had antwoord op al onze vragen en stelde ons gerust in deze stressvolle tijd.

Tophulp, zou zo weer voor jullie kiezen!

Van begin tot eind goed geholpen door Niels en Anika, dikke 10.

Fijne persoonlijke begeleiding

Fijne persoonlijke begeleiding met dank aan Klaas en Ellen.

vriendelijke snelle hulp

word goed geholpen, tarief is vrij hoog vandaar 4 sterren

Duidelijke communicatie en fijne samenwerking

Werken fijn met je samen om ervoor te zorgen dat je hypotheek rond komt. Bij vragen zijn ze snel bereikbaar. Wij zijn bij de Hypotheker Heerhugowaard geweest, hier een fijne ervaring gehad

Duidelijk, snel, en kundig

Duidelijke communicatie en alles snel en naar wens geregeld, vestiging tiel is echt een top hypotheker!!

Jazeker! Service met een hoofdletter: snel, persoonlijk en met een goed resultaat.

Een lastig hypotheekverzoek waar ook nog tijdsdruk op stond... Evert Markhorst en Damon Versluis beschouwden het niet als een probleem maar als een uitdaging! Heel prettig om gewoon aan tafel alle ins en outs te kunnen bespreken. En chapeau voor de snelle en efficiënte wijze van werken. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Mijn ervaring met de Hypotheker in Doetinchem is erg goed! Ik heb daar meerdere afspraken gehad en elke keer ben ik vriendelijk geholpen en zijn alle stappen erg goed aan mij uitgelegd. De medewerkers in Doetinchem denken met je mee, geven goed advies en doen dit alles op een hele fijne manier.

Positieve ervaring.

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel. De adviseur nam alle tijd om een voor mij passende hypotheek te vinden.

Alles was duidelijk en werden goed begeleid.

We zijn erg goed en vriendelijk geholpen! Tijdens het proces werden we met alles goed op de hoogte gehouden en bij vragen werden we ook vriendelijk geholpen.

Eerlijke gesprekken met kennis van zaken en gedegen advies

Meerdere malen zeer gastvrij en goed ontvangen. De hypotheekadviseur nam alle tijd, vertelde helder en duidelijk en kon alles goed uitleggen. Toen we eerder nog geen huis kochten en we pré advies ingewonnen hebben werd daarvoor niets gerekend. Ook het eerste oriëntatiegesprek toen we later wel een huis kochten was kosteloos. De hypotheekadviseur heeft een eerlijk verhaal verteld wat compleet was en waar ook zaken als de risico's bij overlijden, arbeidsongeschiktheid e.d. werden besproken. We zijn zeer tevreden met de ondersteuning en de werkzaamheden van De Hypotheker Delft.

Goede en persoonlijke dienstverlening

Een betrokken team waarbij er helder gecommuniceerd wordt, snel wordt gehandeld en goed wordt meegedacht.

Snel, duidelijk, aardig, meedenkend.

Hele fijne ervaring.

Uitstekende ervaring, super snel en precies wat we nodig hebben

Fijn advies, normale mensentaal met verdieping waar gewenst. Echt helemaal super!

Duidelijke en vriendelijke begeleiding en bemiddeling

Robbert en Paola hebben ons vanaf moment 1 zeker laten voelen in de keuzes die we moesten maken. Van de begeleiding bij bezichtigingen als aankoopmakelaar naar het kiezen van een hypotheek als bemiddelaar. Wij zijn heel tevreden en zouden de Hypotheker in Hilversum zeker aanraden!

Prettig geholpen

Wij zijn prettig geholpen. We hebben gebruik gemaakt van het 'bieden met zekerheid' certificaat en zijn daarbij goed geholpen met het feit dat één van ons ZZP'er is. Na de koop van de woning was er nog maar weinig regelwerk over, waardoor we ons hebben kunnen richten op het verhuizen en de verbouwing voorbereiden.

Alles duidelijk en snel geholpen

Ben enorm goed geholpen

Prettige samenwerking

Ik kijk terug op een fijne samenwerking, met name door het laagdrempelige contact en open communicatie. Ik werd goed meegenomen in het proces, genoeg mogelijkheden voor afstemming en vragen. Ook vond ik de betrokkenheid prettig.

Tweede huis gekocht via de hypotheker,” heel tevreden.

Denken zorgvuldig en uitgebreid mee, goed overzicht, stellen gerust. Snelle, duidelijke en hartelijke communicatie zowel van de adviseurs als ondersteunende medewerkers.

Het was een lastige process, maar toch is het gelukt!

Doordat ik een WIA uitkering krijg was het zeker niet makkelijk. De Hypotheker in Hilversum heeft mij zeer goed geholpen, vooral Robbert en Paola.

Prima!

Als zeer fijn en vlot ervaren, met heldere uitleg en toelichting.

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Sneek | 9.7

- De Hypotheker Velserbroek | 9.6

- De Hypotheker Beverwijk | 9.5

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.