Op een prettige manier vakkundig geholpen.

Heel prettig

Zeer meedenkend, duidelijk in de voorlichting en bovenal gewoon menselijk.

Eind goed, al goed!

Onze hypotheek-aanvraag was een nogal hobbelige en bochtige weg! Dat lag NIET aan de medewerkers van De Hypotheker Velp, waar we voornamelijk met Michiel te maken hadden, die zich als een pitbull in ons dossier heeft vastgebeten en continu (zelfs op zijn vrije dagen) vinger aan de pols hield. We hadden tijdens het traject namelijk eerst te maken met het bedrijf dat onze inkomensverklaringen moest afgeven en daarvoor exorbitant veel tijd (en documenten!) nodig bleek te hebben. Daarna kregen we te maken met een bank van wie de acceptant z'n werk niet bleek te doen, wat wederom voor wekenlange vertraging zorgde. Uiteindelijk is onze hypotheek rondgekomen, dankzij Michiel en collega's, nogmaals dank daarvoor!

Snelle en deskundige advisering

We hebben een hele positieve ervaring met de hypotheekadviseurs van de Hypotheker in Hoorn.

Soepele goede hulp

De mensen van de Hypotheker denken goed mee en leggen je aan het begin helder uit wat je kunt doen. In de koop en aanvraag van de hypotheek beantwoorden ze al je vragen en helpen proactief met alles wat er moet gebeuren.

Erg fijne ervaring

Duidelijke uitleg, altijd benaderbaar, snelle reactie

Alle zorgen uit handen gegeven!

Angelique en Michiel hebben mij ontzettend goed geholpen met het advies en aanvraag van een hypotheek. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en Michiel weet daar het fijne van! En Angelique heeft altijd super snel contact met de geldverstrekker gehad als ik vragen had, of andersom als zij vragen aan mij hadden. Ze dacht goed mee in de mogelijkheden. Ik kan de hypotheker Arnhem Centrum aan iedereen aanraden :) ook zaken zoals bijvoorbeeld een taxateur regelen doen zij allemaal voor je, en je hoeft niet extra te betalen voor zo'n service! Erg fijne ervaring voor het kopen van een eerste huis.

De mensen bij de hypotheker zijn kundig, professioneel, betrokken en menselijk

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van De Hypotheker bij het kopen van mijn eerste "eigen" huis. Ondanks mijn persoonlijke situatie was er ruimte voor open en eerlijk advies, en dat stelde enorm gerust. De adviseur nam de tijd, legde alles duidelijk uit en geen enkele vraag was teveel. Ook wanneer hij er niet was, werd alles moeiteloos overgenomen door collega's en de overdracht verliep vlekkeloos. Ook de commercieel assistent verdient daarnaast een compliment voor haar betrokkenheid en behulpzaamheid. Dankzij hun deskundigheid, persoonlijke aanpak en geduld voelde ik me goed begeleid in een spannende periode. Echt een team dat met je meedenkt en je niet ziet als een nummertje. Een aanrader!

Sympathieke mensen oprechte belangstelling hulpvaardig en veel parate kennis.

Vakkundig en vriendelijk

De Hypotheker Doetinchem heeft ons vakkundig advies gegeven m.b.t. het kopen van onze eerste woning. Peter en Lieselotte waren erg toegankelijk en nemen de tijd voor je. Aanrader, zeker ook voor starters!

Wij hebben uitstekende hulp gekregen, altijd goed bereikbaar voor vragen en dachten met je mee. Een enorme aanrader.

Gewoon goed.

Een hele fijne hypotheekadviseur!

Voor een eerste hypotheekadvies ging ik kennismaken bij De Hypotheker in Soest. Direct al prettig contact, vriendelijk, geen gehaast en een fijn gevoel. Ook het adviesgesprek was prettig, dus toen ik eenmaal de hypotheek nodig had, ging ik hier naartoe terug. De adviseurs reageren snel op vragen, zowel per mail als telefoon. Maar bovenal vond ik de sfeer heel prettig en ook professioneel. Ik heb er niks op aan te merken en kan ze iedereen aanbevelen.

De hypotheker staat voor jou klaar!

Ik heb hulp van de hypotheker ingeschakeld bij de aankoop van mijn eerste woning. De hypotheker legt alles netjes uit en je loopt samen door het stappenplan heen. Wanneer je vragen hebt worden deze zo spoedig mogelijk beantwoord. Je word goed te woord gestaan en zij denken mee in het proces. Ik raad de hypotheker zeker aan!

Al jarenlang top!

Michel adviseert ons al jaren op een zeer fijne en deskundige manier. Tijdens het trajecten daarna kan je altijd terecht voor vragen en dat geeft een prettig gevoel. Kortom: een topper!

• Adviseur Michel de Wijer

Heel erg meedenkend en snel schakelend

Na afwijzing van eerste hypotheek zeer snel doorgeschakeld naar andere hypotheek door Rik.

De best!!!!!!!!!!!!!!

Geweldig heel goed geen woorden om te beschrijven zeer aan te bevelen geweldig heel goed voorbereid de beste ter wereld

Goed advies

Goed advies, duidelijk en uitgebreid geholpen

Super snel en goed geholpen, vriendelijke mensen!

We werden super goed en snel geholpen bij elke vraag die we hadden. Ze legden ons alles goed uit en namen ons veel uit handen!

Grote kennis van zaken en daardoor uitstekend advies

Fijne duidelijke samenwerking

Professioneel, begripsvol, persoonlijk en to-the-point

Uw adviseur Pim heeft mij geweldig geholpen. Het is nl. heel wat om op mijn 80ste als gevolg van een scheiding mijn ex uit te kopen. Pim begreep mijn "bijzondere" situatie. Het resultaat is een aflossingsvrije hypotheek. Op 19-06-2025 heb ik de akte van verdeling en de hypotheekakte bij de notaris kunnen ondertekenen.

Zelfs in een lastige situatie uitstekend geholpen

De aankoop van ons huis ging alles behalve soepel (niet dankzij de hypotheker), ondanks al deze tegenslagen heeft de hypotheker ons uitstekend uit de brand geholpen. Is het geld zeker waard.

Fijne samenwerking

Werd goed begeleid en geholpen. Altijd bereid om te assisteren waar nodig in het proces.

zeer goed ,geholpen en kennis van zaken.

aanrader .

Vriendelijk en behulpzaam

Onze ervaring was heel goed. Wij zijn goed geholpen

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Sneek | 9.7

- De Hypotheker Velp | 9.7

- De Hypotheker Beverwijk | 9.6

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.