Er wordt naar je geluisterd en naar diverse mogelijkheden gekeken. ik heb meerdere keren al gebruik gemaakt van hun diensten.

Super goed geholpen

Alles is flot en soepel verlopen Zeer fijne ervaring met de hypotheker

Goed geholpen met passend advies.

Mijn vriendin en ik zijn zeer prettig geholpen bij ons hypotheek adviesgesprek door Michiel en Angelique. Michiel weet waar hij over praat. Heeft op alles een antwoord! Wij hebben de dienstverlening van de Hypotheker als zeer prettig ervaren en kunnen dit bij iedereen aanraden.

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen.

Zie boven

prima service

door alle inspanningen kon de hyp (ondanks de bijzonderheden) toch nog vlak voor kerst worden geaccordeerd en de overdracht op 3 januari passeren

Vriendelijk en snel

Vriendelijke en snelle service. Wij zijn tevreden klanten

Goed en helder advies en snel geholpen

Bij de overstap naar een nieuwe hypotheek een goed advies gehad op basis van wat wij wilde. Waarbij we in het gesprek ook zijn uitgedaagd om eens anders naar onze wens te kijken. Gevolg meerdere opties waardoor we de juiste keuze hebben kunnen maken. De afhandeling daarna is voorspoedig en snel gegaan. Dit ondanks de feestdagen. Marco en zijn team bedankt!

Zeer goede behandeling

goede uitleg en mochten we nog vragen hebben enkele dagen later dan werden we er direct mee geholpen

Fijne hulp bij financiering

Geen huis kopen maar we gingen verbouwen, fijn advies en vlot bereikbaar als dingen geregeld moeten worden! Gaat er iets niet helemaal goed wordt het snel opgepakt, zowel Robert-Jan als Mandy hebben ons super bijgestaan.

super ervaring, handelen in belang van klant

super ervaring, al meerdere keren geholpen door ze. ze handelen in het belang van de klant en niet in eigen belang. of we het nu in 1 keer regelen of 15x langs moeten komen is allemaal geen probleem en nemen elke keer weer de tijd voor je.

Super super super

Vriendelijke mensen snel Alles is goed uitgelegd en duidelijk alles wat je nodig heb voor een hypotheek erg super

Ben geweldig geholpen, op een open en eerlijke vriendelijke manier.

Ben door mijn adviseur en de medewerkers geholpen op een vriendelijke eerlijke manier,om de financiële wirwar van het aanvragen van een geldelijke lening omtrent de overbrugging tussen koop en verkoop op te lossen.Tevens respect voor het geduld om een digibeet bij te staan in het down en uploaden van heel veel stukken. Mijn dank hier voor.

Super geholpen.

Was een mission impossible maar het is ze gelukt! Ook goeie procesbegeleiding. En heel vriendelijk en correct.

Uitstekend geholpen!

Altijd bereikbaar, staan direct voor je klaar en helpen je super goed waar nodig.

Snel geholpen en volledig ontzorgd.

Als starters, is onze ervaring met Nour al Nahas uitstekend geweest. Wij zijn in het proces op tijd geïnformeerd, geadviseerd en volledig ontzorgd. In combinatie met een aankoopmakelaar, die ook door Nour is geadviseerd, hebben wij binnen twee maanden een woning gevonden en een hypotheek afgesloten. Wij raden de Hypotheker Rijswijk aan.

Goede, duidelijke uitleg. Ook risico’s e.d. besproken. Houden zich aan afspraken. Oplossingsgericht. Niet alleen de hypotheekadviseur maar zeker ook de management assistentes. Altijd vriendelijk en bereid om mee te denken en op te lossen.

Heel goed en professioneel geholpen

Alle zorgen die wij konden hebben zijn weggenomen door Mario en Danii. Zaken waar wij niet aan dachten, daar dachten zij wel aan. Van A tot Z heel goed geholpen en daardoor een supermooi huis aan kunnen kopen. Heel fijn!

Uitstekend, snel en kundig geadviseerd

Rik Wijntjes heeft ons als hypotheekadviseur op een uiterst deskundige wijze geadviseerd. Samen met zijn collega's Tine en Esmée stond hij ons steeds weer te woord en was geen enkele vraag van onze kant er één teveel. En we kunnen je verzekeren...dat waren er best wel wat :) Wij hebben ons bijzonder goed gesteund gevoeld en mede dankzij het snelle handelen van Rik en zijn team hebben wij in zeer korte tijd de hypotheek en verzekeringen rond kunnen krijgen. Alles helemaal passend bij de wensen die we hadden. Mocht je op zoek zijn naar een financieel- en/of hypotheekadviseur dan kunnen wij je hypotheekadviseur Rik Wijntjes en zijn team van harte aanbevelen.

Perfecte ondersteuning

Paul heeft ons ontzettend goed geholpen met ons hypotheek advies. Vooraf een goed beeld gekregen wat we kunnen bieden op een huis. Bij de koop van ons huis heeft hij alles stap voor stap uitgelegd en zijn we gemakkelijk door het proces begeleid. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, ontzettend bedankt Paul!

Professionele dienstverlening

Onze ervaring bij hypotheker Terneuzen is zeer positief. Duidelijk en snel geholpen, geen vraag is teveel en de afhandeling prima. Hartelijk dank hiervoor en nu gaan we genieten van de lekkere taart. Vr gr Murat en Carolien

Fijn contact en geweldige service!

Wij hebben onze woning verkocht voordat onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Het was de eerste keer dat wij een nieuwbouwwoning hebben gekocht en daar komt toch wat meer bij kijken dan wij vooraf hadden voorzien. De Hypotheker in Eindhoven heeft ons met hun zeer uitgebreide expertise fantastisch geholpen bij het meenemen van onze oude hypotheek en met een stukje nieuwe hypotheek. Wij zijn er ontzettend blij mee dat alles zo goed door hen is geregeld!

Enorm goed en kundig geholpen!

Enorm goed en kundig geholpen door Robert en Malou. Alles werd in eenvoudige taal uitgelegd en doorgenomen.

Al 28 jaar een tevreden klant.

Goed bereikbaar, zowel telefonisch als vestiging. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Na het oriëntatie gesprek weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Speciale dank aan Bryan Pathuis.

Vriendelijke medewerkers en aan onze verplichtingen voldaan

Vriendelijke medewerkers en aan onze verwachtingen voldaan.

Uitstekend begeleid tijdens het kopen van een eerste woning

Tijdens mijn zoektocht naar mijn eerste woning begeleid door de Hypotheker Arnhem Centrum. Weten goed wat de mogelijkheden zijn en leggen alles goed voor je uit. Absolute aanrader zeker voor starters.

Best beoordeeld uit 191 leden

- De Hypotheker Doetinchem | 9.5

- De Hypotheker Lelystad | 9.5

- De Hypotheker Nieuwegein | 9.5

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.