Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de hypotheekadviseur goed luistert naar wensen en hierop acteert. De rust en de tijd die genomen worden worden als prettig ervaren. Het advies is vakbekwaam en op maat, en de afhandeling verloopt snel. Klanten noemen de samenwerking als betrouwbaar en prettig.
Ik kom al 15 jaar bij Paul Rietveld en toen 1,5 maand geleden een mooie woning op mijn pad kwam hoefde ik niet te aarzelen bij wie ik moest aankloppen voor financieel advies. Dat was Paul van Hypotheker Noordwijk. Paul kenmerkt zich door goed naar je wensen te luisteren en hierop te acteren zodat er aan het eind een goed, helemaal op maat gemaakt, hypotheekadvies ligt voor jou. Wat ik ook erg prettig vind is dat Paul heel rustig is, neemt voldoende tijd voor je en je voelt je geen nummer. Dus woon je in de omgeving Bollenstreek (of daarbuiten) en heb je een leuke woning op het oog en zoek je een goeie hypotheekadviseur, dan kan ik De Hypotheker Noordwijk zeer aanbevelen!
13 May 2026
Guy
Noordwijkerhout
Het “ontzorgen” niet gelukt, tweemaal tegen extra kosten aangelopen.
15 April 2026
Mark
Noordwijk
Alle vragen werden duidelijk beantwoord en alles liep volgens planning
2 March 2026
N Schulte
Noordwijk
Het is heel fijn als je een hypotheekadviseur treft die de tijd neemt om al je vragen rustig en deskundig te beantwoorden. En dat iemand de hele procedure voor je verzorgt. En het verliep ook nog eens heel snel. Ik ben een heel tevreden klant.
23 February 2026
Karin
Leiden
Wij kregen goede uitleg . Snelle afhandeling. Kortom zeer tevreden.
6 February 2026
Marjolein
Oegstgeest
Voor hypotheken ben je bij Paul aan het juiste adres. Denkt mee, luisterd goed en geeft een juist passend advies.
12 December 2025
Marcel
Noordwijk
Ondanks wat tegenslagen ben ik er goed doorheen begeleid.
11 December 2025
Steef vliet Vlieland
Noordwijk
De financiële mogelijkheden worden prima uitgelegd.
8 December 2025
Lia
Noordwijk
Paul helpt je heel goed en neemt ook een hoop uithanden
4 November 2025
Wilma
Noordwijk
Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Kosten nog moeite gespaard om ons een zo goed mogelijk advies te geven. Zeker aan te bevelen voor anderen die vakkundig advies wensen.
28 October 2025
Ph van der Veen
Noordwijk
Ik heb de hypotheker Noordwijk heel goed ervaren. Naast de goede hulp, wordt er ook altijd klaar gestaan voor jou mocht je vragen hebben.
15 October 2025
Daniel
Leiderdorp
Hele prettige ervaring, denken mee in de mogelijkheden en ontzorgen in het gereed krijgen van de benodigdheden. Veel parate kennis aanwezig.
25 September 2025
Kees Mens
Leiderdorp
Wederom professioneel advies gekregen en prettige gesprekken gevoerd met Paul.
17 September 2025
Eric Jan van de Veen
Ridderkerk
Wat een topper is Paul en wat heeft hij hard voor ons gewerkt, om onze droom naar het kopen van een eengezinswoning in Noordwijk, waar te maken! We schrijven deze beoordeling nu, vanaf onze woonkamer in ons fantastische paleisje! Het is nog steeds bizar, hoe snel onze droom uit mocht komen. Van ons eerste gesprek met Paul en onze aankoopmakelaar Elsalien, en de acceptatie van ons bod op de woning, heeft maar 2 weken gezeten. En toen begon het spannendste deel, de financiën rondkrijgen, het opsturen van de juiste documenten, wat eens stress. En waar wij soms in de stress schoten of het overzicht kwijt waren, bleef Paul rustig en gaf ons het vertrouwen, dat het goed zou komen. 19 mei kregen wij de sleutel van onze eerste echte "grote mensen" huis. Wij zijn zo blij en gelukkig! We zijn Paul en Elsalien zo dankbaar, dankbaar voor de fijne samenwerking en hoe hard zij samen hebben gestreden om onze droom waar te maken! Bedankt! Groetjes Dominique en Michiel
10 June 2025
Dominique
NOORDWIJK ZH
Paul en Irma hebben mij zeer goed en fijn geholpen met het regelen van de hypotheek! Ze denken altijd mee en regelen alles snel en zijn erg nauwkeurig. Vragen worden snel beantwoord. Al met al ontzettend tevreden.
28 May 2025
Marjon
Rijnsburg
Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke, adequate informatie en afhandeling van dit kantoor; in het bijzonder met contactpersoon de heer Paul Rietveld.
18 April 2025
Ruud Vink
Noordwijk
Paul is een warme en betrokken persoonlijkheid die op een hele rustige en duidelijke wijze de lastige materie rondom een hypotheek kan uitleggen. Wij bevelen Paul van harte aan!
26 March 2025
Karin
Rotterdam
Perfect geholpen door Paul en Irma. Goed meedenken en advies. En bereikbaar ondanks ziek. Zeer dankbaar voor hun inzet
11 March 2025
A.J.
Noordwijk
Paul heeft mij heel goed geholpen met het adviseren en afsluiten van mijn 1e hypotheek. Ook als ik iets niet meteen wist of begreep, bleef hij het rustig herhalen en nogmaals uitleggen. Wil je goed geholpen worden? Dat is de hypotheker in Noordwijk echt een aanrader!
10 March 2025
Anne
Noordwijk zh
Paul heeft ons ontzettend goed geholpen met ons hypotheek advies. Vooraf een goed beeld gekregen wat we kunnen bieden op een huis. Bij de koop van ons huis heeft hij alles stap voor stap uitgelegd en zijn we gemakkelijk door het proces begeleid. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, ontzettend bedankt Paul!
22 December 2024
Jolieke
Maarn
Reageert snel en professioneel op al mijn vragen. Communiceert goed en duidelijk.
23 November 2024
Martin
Noordwijk
Goed geholpen met opzetten financiering voor de eerste woning van oudste kind. Prettige persoonlijke benadering. We werken al meer dan 15 jaar met Paul en we blijven onze zaken door hem behartigen
10 October 2024
Chris
Noordwijk
Wij zijn zeer tevreden over de Hypotheker Noordwijk. Ons verzoek is snel en zeer kundig afgehandeld. Dit mede door de goede contacten en de korte lijntjes. Een echte aanrader!
2 September 2024
Annelies
Oegstgeest
Net voor mijn vakantie kocht ik een woning. Dat gaf wel wat druk om alle zaken snel en goed af te handelen. Gelukkig ging Paul voortvarend aan de slag en ruim voor de deadline kon ik met een gerust hart de hypotheek tekenen.
17 August 2024
Caroline
Cruquius
Voor mijn eerste koophuis langs gegaan voor een oriëntatie gesprek bij Paul. Met een goed gevoel de deur uit gegaan en dan na een paar maanden ook teruggekomen, toen ik eenmaal een huis op het oog had. Paul is duidelijk, realistisch, denkt met je mee en adviseert je erg goed. Het is te merken dat Paul goed is in zijn vak en ervaring mee brengt, zo heeft hij voor alles wel een oplossing/mogelijkheid. Daarbij is Paul goed te bereiken, reageert snel en zelfs in zijn vakantie kan je met vragen terecht. Ik ben super tevreden met de hulp en het advies. Ik zou Paul dan ook zeker aanraden! Geen vraag is te veel.
3 August 2024
Nina Hoogkamer