Filters

10

Effortless and effective

Great experience. We had an amazing support from Patrick throughout all the process, so much that we felt little to no effort was needed from us in the process and we had all the guidance need and required about the process and appropriate advice. Process of acquiring a house can be stressful however all the service provided was so great that we felt it to be effortless.

 • Would you recommend us? Yes
9

Wederom een zeer goede ervaring bij Hypotheker Etten-Leur

Op basis van goede ervaringen van wat jaren geleden, recent voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning wederom bij Marc en zijn team terechtgekomen. We zijn opnieuw zeer tevreden over het gegeven advies, de deskundigheid en ook de goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en behulpzaam

De Hypotheker staat altijd klaar voor hulp en advies

 • Aanbevelen? Ja
9

Prefecte service en kennis van zaken!

Uitstekend advies, niet alleen over de hypotheek maar ook over randzaken waar ik zelf totaal niet bij had stil gestaan. Vriendelijke mensen en niks is teveel, Ze staan altijd voor je klaar. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Great experience as an expat client

Very good appointments, answered all questions well, fast approach.

 • Aanbevelen? Ja
2

Viel enorm tegen

Slechte ervaring mee gehad. Gepusht om een aankoopmakelaar te nemen, uiteindelijk niet gedaan. Woning gevonden zonder aankoopmakelaar en overgestapt naar een andere adviseur. Heeft mij onnodig geld gekost.

 • Aanbevelen? Nee
10

Tevreden

Erg tevreden met de gang van zaken , alles duidelijk en als je iets moest weten kon je altijd terecht!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding en heldere uitleg

Heel erg bedankt voor de hulp bij de aankoop van onze woning. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke uitleg over mogelijkheden gekregen.

Er werd tijd genomen om de mogelijkheden uit te leggen om tot een goed advies te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very helpfull, friendly and professional services.

We had a perfect overview of the whole process from the very first meeting. Had plenty of room for questions and always received clear explanations. Olaf and his colleagues were available to assist us from start to end. Highly recommend working with Olaf and De Hypotheker in general as they made this very stressful process much more convenient.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt hulp op maat

We zijn heel deskundig en prettig geholpen door Laurens en Susanne. Ze namen alle tijd voor ons, voor onze vragen en onze behoeftes. De communicatie was fijn; in ons geval erg prettig dat dit op afstand kon en daarnaast werd er zeer snel op e-mails gereageerd. Er was geen sprake van verkooppraatjes, maar echt hulp op maat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen!

Jan is een vriendelijke man die goed meedenkt. We konden steeds terecht met onze vragen en hebben ervaren dat Jan de beste opties voor ons gezocht heeft.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede advisering zonder poespas..

Mijn vraag werd direct goed begrepen door de adviseur. Hierna werd alles snel, correct en volgens afspraak digitaal afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo goed geholpen

Ons aanmelden bij de Hypotheker in Haarlem Noord was een mega goede keuze. We zijn erg goed geholpen en er is ons veel werk uit handen genomen. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, helder uitleg, geen verrassingen top!

De Adviseur (Leeuwarden) gaf helder en goed uitleg en advies. Prima organisatie

 • Aanbevelen? Ja
10

UItstekende dienstverlening

Voor de 2e keer weer met succes laten adviseren door Ron Meijer en zijn team, Radisha en Annelies. Oprechte, vriendelijke mensen die veel verstand van zaken hebben en het ook goed weten over te brengen, zowel mondeling als schriftelijk. Ze gaan voor een persoonlijke aanpak en hebben mij dan ook in het hele proces van verkopen en kopen begeleidt. Dit kon ik echt waarderen, toppers! Ik kan ze iedereen aanraden en hoop dat ze nog lang mogen blijven bestaan. Tot een volgende keer!;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Heel erg tevreden! Alles werd op een duidelijke en vriendelijke manier uitgelegd

 • Aanbevelen? Ja
6

Over het algemeen goed maar opvolging van vragen en verduidelijking kan beter.

Gehele binnenkomst traject was zeer plezierig en goed. Tijdens de echte aanvraag hebben we de nodige momenten gehad waarbij tijdslijnen voor de inkomensverklaring onduidelijk waren en hier werd ook niet voldoende verduidelijking gegeven. Dit bezorgt dan onnodig druk, iets wat je als klant niet wilt in zo’n traject. Algeheel kan de opvolging van diverse topics beter/tijdiger, denk verzekeringen, acceptatie van de bank en de terugkoppeling hiervan naar de klant. Het eindresultaat telt natuurlijk uiteindelijk, daar valt niks van te zeggen en uiteindelijk ook een aardige rente weten vast te zetten.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed geholpen, alles lekker duidelijk

Snel en vriendelijk geholpen. Het geld wat je kwijt bent aan de hypotheker verdien je makkelijk terug met de rente die je bespaart door dat zij vergelijken. Interface waar je alle documenten moet uploaden is zeer gemakkelijk en staat ook duidelijk uitleg bij hoe / waar je de document zelf kan vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geïnformeerd en prima advies gekregen

Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Er wordt ook alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en onbekende zaken uit te zoeken. Ik werd altijd snel te woord gestaan en kreeg ook snel reactie op mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voelde me ondersteund en geïnformeerd in elke stap van het proces.

Echt geweldig. In zal als ik mijn volgende huis koop weer van hun diensten gebruik maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Good experience

Their services was very prompt and the advice and suggestions given by them was very helpful in taking the decision.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very good

Wat i have to sey ,is that they help me whit Everithing, all my process apen in spijkenisse, whit Nancy ,and Carisma, abd they are sou profecional and nice whit me , i dont have words to descrive haw tank full i am

 • Aanbevelen? Ja
9

We hadden binnen twee weken de hypotheek rond!

Het team heeft, ondanks onze bijzondere situatie als ondernemer, op een zeer doeltreffende en volhoudende manier, binnen twee weken een definitieve offerte weten te verkrijgen bijt we partijen. Dank voor de hulp team Amersfoort!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn dat ze me een hypotheek geven. Ze

Goed contact en fijn dat ze .me een hypotheek geven.

 • Aanbevelen? Ja

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd