Heel fijne service, met goed meedenken

Voor het vervoeren van meerdere personen en een fiets, had ik een busje nodig, of een grotere auto. toen het voortuig dat ik zelf had uitgezocht via internet niet beschikbaar was, werd er door de medewerkers goed meegedacht naar een andere oplossing en deze werd gelukkig gevonden. De extra service wordt zeer gewaardeerd en zorgt ervoor dat ik zeker terugkom.

Prima service onduidelijke partij

Ik had ivm een verhuizing een bakwagen met laadklep gehuurd. Die was niet beschikbaar. Ik kreeg het aanbod om voor dezelfde prijs een bakwagen die 2 maten groter was te huren. Ophalen, inleveren enz. verliep allemaal soepel. Waar het wel onduidelijk wordt , is dat je huurt bij "Huurmij" en vervolgens mails / bevestigingen krijgt van bijv "rebel lease" . Het maakt het er niet duidelijker op met welke partij je te maken hebt, vandaar de iets lagere score.

Helemaal goed. Perfect geregeld.

Precies wat ik nodig had voor mijn verhuizing. Alleen het gereserveerde hondje zat niet bij de bevestiging. Had even iets duidelijker vermeld kunnen worden.

Gemakkelijk, snel, vriendelijk

Week van tevoren bus gereserveerd. Bij afhalen snel een rondje beschadigingen gedaan, paar instructies voor het gebruik en rijden maar. Afleveren ging ook vlot

Geweldig goed!

Met de komst naar de nieuwe locatie op de Rooseveltstraat is mijn klantbeleving enorm verbeterd. Ruime ontvangst ruimte, en schoon net als de auto's en nieuw net als veel van de auto's en busjes. Razend snelle respons bij het aanvragen van een auto/busje. Vriendelijke medewerkers en een vlotte check-inn. En al met al goedkoper dan bijvoorbeeld snappcar. Ik heb nu in korte tijd 5 keer een auto nodig gehad en dat ging allemaal vlekkeloos. En voor mij lekker dichtbij !!! top ga zo door

Zeer tevreden met mij huur.

De auto was in prima staat, klaar als ik wilde ophalen, en zowel het ophalen als terugbrengen liep snel en fouteloos.

zeer goed

moesten even wachten in de ochtend omdat meerdere mensen hun gehuurde auto om 8 uur moesten ophalen( is dit handig?) wat andere keren niet zo was. mensen altijd vriendelijk en busje was weer perfect. helemaal te vreden.

Prima!

Vriendelijk en behulpzaam

Nu twee keer bij Huurmij Leiden een grote truck gehuurd. Vergeleken met andere huurbedrijven, krijg je hier menselijk contact vanaf het moment dat je de bestelling maakt. Niet alleen maar automatische e-mail antwoorden. Hierdoor kan je gemakkelijk aanpassingen maken en echte antwoorden op je vragen krijgen. Dat is echt een groot verschil.

Echte vriendelijkheid en goede service.

Het gaat verder dan alleen beleefd zijn; het is het tonen van oprechte interesse en het bieden van een luisterend oor. Wanneer medewerkers met een warme glimlach en proactieve hulp klaarstaan, voelt een klant zich direct gewaardeerd en welkom. Deze persoonlijke benadering transformeert een een routinematige handeling in een waardevolle connectie, wat zorgt voor langdurig vertrouwen en loyaliteit.

Prettig en probleemloos!

Vriendelijke en vlotte afhandeling, prima auto.

Alles klopte.

Nette en schone bus

Twee keer een bus gehuurd. Allebei de keren was de bus netjes en schoon. Dat heb ik bij andere verhuurbedrijven niet altijd gehad. Verder vriendelijk personeel en normale verhuurprijzen.

Easy to engage and get a Van for a small move on half day

Better to call to make a reservation as the availability is not shown on website.

fijne ontspannen klantbeleving

de schade 0-meting is niet erg overzichtelijk...door zoveel schades op de bussen- 1 van vorige week en 1 bus gehuurd in mei j.l. moet je echt op het vertrouwen van het personeel afgaan... dat kan beter

Leuk ervaring

Leuk ervaring met personeel

Goed en fijn geregeld, denken mee.

Top service

Ik kom terug mede vanwege de goede service en vriendelijk personeel. Ook vanwege de gunstige prijzen. Ga zo door.

Goed contact

Persoonlijk warm

Good

Very smooth and easy. Nice people. I would hire from you again.

Muy grata Experiencia

Fui unos días a visitar a mi hijo que vive muy cerca del camping, ambiente muy tranquilo, el bungalow perfecto con todo lo necesario, las instalaciones del camping fantásticas. Sin duda volveré a utilizar el camping en mi próxima visita. Un saludo desde Barcelona.

Wordt goed en snel geholpen

Wordt goed en snel en vriendelijk geholpen.

Je word altijd netjes geholpen

Best beoordeeld uit 6 leden

- HuurMij Amsterdam | 9.7