Vriendelijke hulp en fijne auto

Als ik een auto boek krijg ik altijd snel het definitieve huur antwoord en wordt altijd vriendelijk geholpen en de auto’s zijn in top staat.

goede service, goed contact

Prima ervaring, voor de tweede keer, in Maart boeken we weer in Amsterdam voor een aantal weken. Aardige mensen, bij ophalen en terugzetten prima contact en goede afspraken gemaakt.

prima geregeld tegen goede prijs

Makkelijk online geregeld, goede bus.

Fijn bedrijf, menselijke service

Huur hier graag autos

Great company

I’m a returning customer and I’m very happy with their service!

klantvriendelijk. vol begrip voor de oudere huurder

Al vele jaren trouwe huurder, zowel voor vakanties als eendagsritten. Helder antwoorden op vragen.

Amazing!

The kind woman who helped me when I checked in went above and beyond. The rental was quick and easy with a very nice van. I will definitely be coming back!

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk - snel, goede communicatie

Accurate , snelle en duidelijke communicatie En instructies Prima auto’s Met vooraf helder waar de schades zitten Snelle afhandeling van de borg / betaling

Prettige, goede, betaalbare service!

Betaalbare huurauto en persoonlijke benadering. Daarbij vlak bij mij in de buurt waar ik meestal verblijf.

Fijne mensen en goede service

Ik huur altijd de promotieauto voor 25 euro per dag en daar ben ik zeer tevreden over.

heel goed

goede bus met dubbele cabine en laadruim gehuurd zonder problemen

Top ervaring

Nette auto's, perfecte ondersteuning

Top!!

Beste autoverhuurbedrijf van Amsterdam en omstreken!!!!

Excellent service and highly recommended

I loved the experience and transparency

• Would you recommend us? Yes

Perfecte bus

Snel geboekt, vriendelijke medewerkers, keurige bus.

Klantvriendelijk

Adequate antwoorden op onze vragen, . Soepel bij last minute wijzigingen.

Een uitstekende plek om te huren

Professionele en vriendelijke mensen en niet onbelangrijk: goede auto’s!

Super bedrijf

Super geholpen door het personeel en goede service .

Prima!

Wederom prima service van Huurmij. 3e jaar op rij dat we hier een auto huren voor de zomervakantie. Prettig contact, flexibiliteit en een marktconforme prijs. We komen zeker terug volgend jaar.

Goede service en vriendelijke onthaal.

Super service en goede auto’s

Ik huur altijd bij de vestiging Amsterdam en er wordt na de aanvraag snel gereageerd en ze komen de afspraak na, ook met annuleren reageren ze snel, daarbij zijn de auto’s zijn sherp geprijsd, maar wel van goede kwaliteit en schoon.

Werkt zoals beschreven.

Goed contact fijn geholpen

In de loop van de jaren diverse auto’s gehuurd bij verschillende bedrijven , HuurMij en medewerkers hebben realistische huurprijzen en geen “addertjes onder het gras” Bedankt!

Top service

Zeer goed betaalbaar huur promo autootje.

Goede auto. Zeer prettig personeel. Klein schalig.

Karel Doormanstraat 105e

1055 VD Amsterdam