Vakkundig snel en vriendelijk

Prima auto goede service

busje stond keurig op tijd klaar

We zijn heel vakkundig en prettig geholpen

Goede auto voor nette prijs

Per ongeluk niet in Leiderdorp, maar in Leiden geboekt. Werd meteen aangeboden mij naar Leiden te brengen. Bij terugbrengen van de bus afgetankt. Dat waren teveel liters tov de gereden kilometers. Werd meteen gecompenseerd.

Excellent all round

Dit was de tweede keer dat ik een busje huurde voor een 11-daagse fietstocht. De hele ervaring was uitstekend, van de eenvoudige reservering zonder aanbetaling, het ophalen van het busje - dat duurde ongeveer 5 minuten aan de balie (autoverhuur op het vliegveld kan 10-15 minuten duren), de kwaliteit en prijs van het busje, tot het terugbrengen - ook erg snel en zonder borg (sommige verhuurbedrijven doen er 4 weken over). This was my second time hiring a van for a 11 day bike trip. Whole experience was excellent, from the easy reservation with no deposit, the van collection - took about 5 mins at the desk (airport car hire can be 10-15 mins), quality and price of van, and return - also very fast, and with no withheld deposit (again some hire companies take 4 weeks to return)

Vriendelijk, klantgericht!

Fijne service, erg vriendelijk personeel en een goede prijs

Prima auto, keurige service

Absolute aanrader. Auto was prima, schoon en reed prima. Keurige service en uitleg bij afhalen van de auto. Inleveren was eenvoudig en ook de administratieve afhandeling achteraf was snel en correct

Makkelijk, snel en goed geregeld

Dag ervoor online reservering gemaakt en daarna via de mail de bevestiging ontvangen. Bij het ophalen van de auto was alles klaar en in een mum van tijd geregeld. Je betaalt €350 borg en dat komt, minus de huur, snel retour. Bij aflevering wordt de schade van de auto met je doorgenomen en ook ontvang je alle papieren via de mail. Fijn geholpen en ik ga hier zeker terug als ik weer een auto nodig heb.

perfect

perfect

great

The staff were very friendly and helpful.

prima, snel en goed geholpen

Fijn dat op zo korte termijn een goede bestelbus te huren is.

Prettige huurervaring!

Vlot en snel geholpen verder transparante voorwaarden.

Sympathieke service en een super bus!

Ik had een vraag over de milieuzone in Amsterdam en kreeg per direct een heel aardig en meedenkend antwoord. De bus was in zeer goede staat en bij terugkomst de ontvangst en verwerking weer heel sympathiek. Ook de prijs was alleszins redelijk. Tevreden klant dus…

Snel geregeld

Het was allemaal snel geregeld en ze waren super vriendelijk

Uitstekende verhuurservice

Ik heb voor een dag een busje gehuurd. Reservering werkte goed. Bijzonder vriendelijke en service-gerichte medewerkenr. Niets op aan te merken. En dat was eigenlijk alle keren in het verleden dat ik bij Huurmij huurde ook het geval.

De best

De best

Snel & makkelijk

Alles ging snel en gemakkelijk: het ophalen, controleren, telefonisch verlengen, inleveren en borg terugkrijgen.

Onterecht beschuldigd van schade rijden

Bij het ophalen van de bus liep ik samen met een medewerker langs de bus om alle schade op te merken. Ik maakte zelf ook foto’s. Rapport werd opgesteld en ondertekend. Bij terugbrengen deden we hetzelfde. Vlak voor ik wilde tekenen kwam er iemand naar buiten stormen en vertelde te stoppen met tekenen. Er zou schade zijn gereden. Ik kon keurig met mijn eigen foto’s laten zien dat die schade er al zat, maar blijkbaar hebben jullie zelf de administratie niet op orde. Daarnaast schept het geen vertrouwen in jullie als verhuurbedrijf en onderstreept het dat je als klant altijd je eigen foto’s moet maken. Deze ervaring schept geen vertrouwen.

Tevreden met de auto die ik mocht huren.

Ik ben weer tevreden met het weekend waarin ik een auto huurde van Huurmij. Gewoon vlot online kunnen reserveren en de auto opgehaald op het afgesproken tijdstip. De auto zag er netjes uit en heb hem ook weer netjes afgeleverd, zoals het hoort van beide kanten. De eindafrekening is keurig geschiedt binnen een paar dagen en de nota duidelijk gespecificeerd. Alsnog dank voor de goede service.

Prettig geholpen

De medewerkers waren vriendelijk en hielpen mij ook goed toen ik de eerder afgesproken huurperiode vanwege onvoorziene omstandigheden wilde uitstellen.

Zeer behulpzaam, uitstekende bestelwagens!

Goede uitleg, snel, tip top bestelwagens en snel uiteindelijke factuur. Aanrader

Afspraak is afspraak.

Prima huur bus in mij geval. Goed bereikbaar. En een gedegen aflevering van bus. En snelle afrekening van de borg.

Snel, duidelijk

Hele fijne ervaring

Zeker positief

Netjes geholpen duidelijke uitleg betreffende de huurauto.

Goede service, geen gedoe!

Makkelijk om online te boeken, duidelijke communicatie en denken met je mee. Schappelijke prijzen ook. Zal zeker weer gebruik maken van huurmij als er weer behoefte is, aanrader!

Makkelijk en snel

Online aangemeld, prima service.. alles snel geregeld

Pesthuislaan 8

2333 BA Leiden