voldoet volledig aan mijn verwachting

Goed en vriendelijk geholpen

Goed af spraak dat is belangrink

helemaal zou het zo weer doen

personeel is heel vriendelijk, ze leggen alles goed uit, ik belde omdat het later werd na sluitingstijd, ze gaven toen heel beleefd andtwoord dat ik rustig aan kon doen en dat de sleutel in een beveiligd kastje mocht doen en ze legde duidelijk uit waar het kastje was, Als ik nog een keer een busje nodig heb kom ik zeker terug bij jullie PS, ik had een busje besteld in Alphen aan den Rijn, maar daar hadden ze het busje niet meer ter beschikking en wel in Leiderdorp dus ben ik daar heen gegaan

Prima huurervaring

De auto zag er netjes uit en reed heerlijk, er was transparantie over de kosten en bestaande schade.

Zeer goede ervaring en uitstekende service

Ik ontving snel een huurauto. Het contact met de medewerkers is vlot en netjes. Dank voor de goede service

Goede service, vriendelijk personeel en voldoende geïnformeerd

Heb verschillende keren auto gehuurd en is altijd netjes en schoon geleverd. Prima auto,s. Vriendelijk geholpen en ook altijd netjes per mail afgehandeld. Hiervoor mijn dank.

Snel en makkelijk

Aanvragen via de site gaat snel. Afhalen en weer inleveren idem.

Ales perfect.

Gewoon alles goed geregeld

Kunnen doen wat ik gepland had, precies wat je verwacht

Fijne ervaring met de korte huurperiode bij Huurmij

Eenvoudig geboekt on line reservering op tijd ontvangen auto opgehaald vriendelijke medewerker voor de aflevering alles efficiënt en. Comfortabel de auto’s zijn goed en de prijzen schappelijk

Fijn personeel, prettig geholpen

Weer een fijne ervaring. Heb hier nu paar keer een bus gehuurd. vrolijk personeel en goede service

Goede service, erg vriendelijk personeel.

Prima auto verhuur bedrijf Iedereen is correct en vriendelijk. Beveel het iedereen aan om te huren.

topadres als je een auto moet huren!

De snelle afwikkeling van de administratieve zaken, zowel bij het ophalen als het inleveren van de huurauto, maakt huurmij tot een echte aanrader als je een huurauto nodig hebt.

Geweldig!!!!!

Als vrouw alleen heel fijn geholpen, en prima afhandeling, kortom volgend jaar weer hier een bus huren!!!!!

Prima!

huur snel geregeld, ophalen en inleveren gaat ook heel makkelijk.

heel goede dienstverlening en fijne medewerkers

deskundig personeel, vriendelijk en behulpzaam en goed wagenpark

Super, goede prijs, goede dienstverlening

Topper

Klantvriendelijk en behulpzaam

Alles was duidelijk uitgelegd en de bus was prima. Ik had per ongeluk mijn paspoort in de bus laten liggen na het terugbrengen. De volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat mijn paspoort was gevonden. Ik heb die later kunnen ophalen. Uitstekende dienstverlening.

Fijn bedrijf!

Meedenkend en betrouwbaar

Huren bij HuurMIJ verloopt altijd vlekkeloos

Vriendelijke service, prima bussen, schappelijke prijs.

Makkelijk en simpel

Eenvoudig online te reserveren. Snel opgehaald en meerdere opties om af te leveren. Daarnaast ook netjes snel je rest van de borg retour.

Behulpzaam en altijd fijn geholpen

Snel, accuraat en proberen het altijd voor je te regelen. Auto kun je altijd parkeren in de Gonnetstraat en sleutels door de sleutelkluis.

KlantVriendelijk

Prima verhuisbus met dekens en spanbanden Alles keurig volgens afspraak

Best beoordeeld uit 5 leden

- HuurMij Leiderdorp | 9.6