Prettige behulpzaam

Ik ben doof, ik werd toch door hun behulpzaamheid goed geholpen.

Top service

Hele prettige ontvangst gehad Snelle service en ruime keuze uit De voertuigen Buiten dit alles ook nog edn hele scherpe prijs Ik raad Huurmij echt aan !!

EXCELLENT!!

Always friendly & super helpful. We have used them a lot recently and they always accommodate our last minute changes & requests, also with good rates. Highly recommend.

Perfecte ervaring

Moest wat spullen verhuizen en had daarom een auto nodig. Boeking was snel en simpel, geen negatieve verrassingen. Auto was nog maar paar maanden oud. Personeel bij ophalen en terug brengen was heel behulpzaam. Als ik weer een auto wil huren is de kans groot dat ik dat weer hier doe.

meedenkend

super netjes geholpen door Leontine, gebeld en kon hem meteen ophalen na uurtje terug gebracht

Auto was prima

Ik vond een waarborgsom van €750,- voor een middagje auto huur wel bizar veel geld. Verder alles okay.

Disappointing experience

I was dissatisfied with your service. We rented a car from your company and, before returning it, we refueled the vehicle at a petrol station located just a few hundred meters away from the drop-off point. The tank was filled until the automatic shut-off. Despite this, we were charged an additional fuel fee. I am disappointed with your approach. The rental price is attractive at first, but additional charges are added afterwards. This experience is very disappointing.

Een snelle service. Bv op hetzelfde dag binnen 1 uur kan ik snel een huurauto krijgen, als ik op hetzelfde dag naar Huurmij Ehv kan e-mailen of lopend naar hun toe. Goede prijs. Vriendelijk personeel met goede communicatie naar de klanten. 2 minpunten: * géén trekhaak bij deze verhuurder. * géén button voor whatsapp op hun website. Voor de rest prima service!!

Goed geregeld alles

Vlotte en goede service

Zeer goede service !!!

Vriendelijk, persoonlijk, snelle afhandeling

Ik kreeg heel snel antwoord op mijn reservering, en bij het ophalen van de auto werd ik vriendelijk en snel geholpen. Duidelijke instructies over terugbrengen na sluitingstijd, en daarna vlot de uiteindelijke factuur gekregen en de financien afgehandeld. Fijn om bij een bedrijf te huren waar de menselijke maat nog voelbaar is. Prima auto ook (alleen 'praten' moderne auto's wel heel erg veel met je, maar goed... )

Professioneel & gezellig

Kan dat? Ja dat kan! Aardige boys! Maar alles professioneel, razendsnel en tip-top geregeld! Al best wel vaak een busje gehuurd hier maar ik hoef niet elders te kijken. Altijd meer dan tevreden!

Top service.

Snel en goed geholpen

Topzaak

We krijgen altijd een keurige auto mee en de service is zeer goed, ook makkelijk voor een dagdeel te huren!

Zeer klantgericht prrsoneel

… ook buiten standaard situaties!

Altijd goede betrouwbare auto's en vriendelijke service.

Mooi wagenpark, vriendelijke adequate medewerkers

Beste verhuurder in Haarlem

Vriendelijk en accuraat geholpen

Vriendelijk en accuraat geholpen, prima auto!

Gewoon goed

Na een lange tijd een busje nodig gewoon even bellen en zo geregeld

Fijne mensen die je vlot helpen

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Perfect..

Hele vriendelijke medewerkers die meedenken over je wensen i.v.m. het huren van een voertuig.

Snel en makkelijk

Niks op aan te merken. Goede service!

Prima service en financiële afwikkeling

Goede service, bestelbus en materialen.

Prima service.

Vriendelijke medewerkers. Prima auto's. Snelle service.

goede hulp en service

Best beoordeeld uit 6 leden