Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Rustig en goede uitleg. Nette en beleefde, klantvriendelijke medewerkers. Bij ophalen en brengen rondje om de auto en gelegenheid voor vragen. Financiële afwikkeling ook volgens de afspraak.

Toppie

Hek goed, snel en vriendelijk

Verrassend

Nette auto, vriendelijk personeel, en een snelle afhandeling.

Zeer nette bus, goede afhandeling, heldere uitleg

Goed om zaken te doen met deze firma voor herhaling vatbaar!!

prettig, zakelijk en goed voor de klanten

Opnieuw een prettig contact - Schone bus stond op tijd klaar - Afspraken duidelijk Tot een volgende keer

Prima ervaring, maar auto bleek niet afgetankt

Ik had 55 km met de huurauto gereden, maar bij het aftanken moest er ruim 7 liter benzine in. Toen ik dat hoorde (slechts 55 km), zei ik dat dat betekende dat ik de auto dus niet afgetankt had meegekregen. Volgens de baliemedewerker was dat juist, maar ik had het moeten zeggen voor ze de bon vaststelde.

Niet flexibel met verhuren en weinig begrip voor situatie

Ik had naar inschatting een bus voor 4 uur nodig. Maar een snelle verhuizing kan altijd iets uitlopen o.a. door het verkeer dat tegen kan zitten. Ik vroeg naar de consequenties als ik toch wat later dan 4 uur de bus zou terugbrengen. Er werd geadviseerd de bus dan maar voor een hele dag te reserveren. Dit maar gedaan om problemen te voorkomen. Op de dag zelf de bus keurig binnen 4 uur teruggebracht. Vroeg daarom om een 4-uurstarief berekend te krijgen. Maar daar was geen begrip voor en wilden ze niet aan meewerken. Vind ik weinig klantgericht en klantvriendelijk en heel onsympathiek. Ga hier dus nooit meer een bus huren.

Twijfelachtig

De auto die ik mee had gaf een melding dat er een engine failure was. Na thuiskomst gemeld en in eerste instantie onbeschoft behandeld. “Wat ik nou wilde”. Medewerker liep weg met de mededeling dat zijn collega het wel op zou lossen. Ik kwam niet om verhaal te halen maar om de melding door te geven. Naderhand heb ik nog een klacht ingediend en daar totaal geen reactie op gekregen. Ik heb in het verleden vaker auto’s bij deze vestiging gehuurd maar weet niet of ik dit nu nogmaals zal doen

Snel, goed en uitstekende busjes!

Op dezelfde dag nog een bus kunnen huren, snel en fijn! Bus was groot genoeg om alles in één keer te verhuizen.

Fijn geholpen. Goede en betaalbare auto.

Ben heel fijn geholpen. Correcte afhandeling en bijna nieuwe auto voor zachte prijs.

Ik had niet de volledige uitleg gekregen maar auto prima afhandeling oké en vriendelijke mensen

Makkelijk huren en goed me bus / begeleiding

Ik ben snel geholpen en kreeg een prima bus mee.

Goed geregeld Prettige mensen

Goed voertuig, prettige service en correcte afhandeling

Goede ervaring aan overgehouden. Heel tevreden

Goede ervaring

top service !

I have used INQAR couple of times and the service that i have received has been great. Also the variety of the vehicles is good. Can only recommend

Top ervaring!

Erg vriendelijk personeel en de wagens zijn altijd netjes!

Prima service, aardige mensen. Fijne ervaring.

Matig

Na 5 x voor meerdere dag en verhuiswagen te hebben gehuurd toch een hele dag gerekend als je einde middag en busje ophaalt, en paar keer vragen of dat klopt een bot antwoord krijgen van het personeel!

Fijne service, snelle response en goed betaalbaar

In het verleden vaker gehuurd bij Inqar, altijd prima betaalbare service. Ook de extra’s als verhuis dekens zijn goedkoop. Snelle terug betaling van restant van het borgbedrag.

Vriendelijk en meelevend

Jammer van de steekwagen, verder was alles meer dan top geregeld

Vlot en prettig.

Opgebeld en afgesproken. Alles goed verlopen.

Prima service!

Blij met de geleende bakwagen. Ook verlengen van de tijd was geen probleem. Aardig en behulpzaam personeel!

Prima dienstverlening

Nette verhuiswagens, aardige medewerkers Ga zo door

Prima bedrijf en prima materiaal

Prima bedrijf en prima materiaal. Aardige mensen die dienstverlenend zijn ingesteld.