Prima auto, keurige service

Absolute aanrader. Auto was prima, schoon en reed prima. Keurige service en uitleg bij afhalen van de auto. Inleveren was eenvoudig en ook de administratieve afhandeling achteraf was snel en correct

Gewoon prima

Redelijk goed telefonisch te bereiken zonder eindeloos gewauwel tijdens wachten. Auto’s zijn goed en het personeel ook.

Makkelijk, snel en goed geregeld

Dag ervoor online reservering gemaakt en daarna via de mail de bevestiging ontvangen. Bij het ophalen van de auto was alles klaar en in een mum van tijd geregeld. Je betaalt €350 borg en dat komt, minus de huur, snel retour. Bij aflevering wordt de schade van de auto met je doorgenomen en ook ontvang je alle papieren via de mail. Fijn geholpen en ik ga hier zeker terug als ik weer een auto nodig heb.

perfecte service

Van begin tot eind een erg vriendelijke service, goede uitleg over de huurauto, alles goed gedocumenteerd. Ik had een "veilig" gevoel

Snel en efficiënt afgehandeld

Telefonisch slecht bereikbaar. Eenmaal op kantoor goed en snel geholpen. Borg was ook snel retour

Zeer soepele medewerking

Ik heb een aantal keer een auto met dakdragers gehuurd in Leiderdorp en elke keer hebben de moeite genomen om de dakdragers te zoeken en te kijken of de auto beschikbaar is, waar de dakdragers op kunnen.

Vlot en betrouwbaar

Gewoon geen gedoe gehad en ik kom er al heel lang

perfect

perfect

great

The staff were very friendly and helpful.

prima, snel en goed geholpen

Fijn dat op zo korte termijn een goede bestelbus te huren is.

Zeer prettig

Vriendelijke ontvangst, alles was duidelijk!

Prettige huurervaring!

Vlot en snel geholpen verder transparante voorwaarden.

Sympathieke service en een super bus!

Ik had een vraag over de milieuzone in Amsterdam en kreeg per direct een heel aardig en meedenkend antwoord. De bus was in zeer goede staat en bij terugkomst de ontvangst en verwerking weer heel sympathiek. Ook de prijs was alleszins redelijk. Tevreden klant dus…

Snel geregeld

Het was allemaal snel geregeld en ze waren super vriendelijk

Super vriendelijk personeel en fijne schone auto’s

Iedere keer als ik een auto huur word ik goed en snel geholpen (anders dan bij andere verhuurders). Het team is heel aardig en flexibel en denken ook met je mee. Als je de auto bijvoorbeeld heel vroeg nodig hebt, dan mag je hem de dag ervoor vaak al ophalen voor sluitingstijd. De auto’s zijn schoon, nieuw en prettig om in te reizen. Zou ik 100% aanraden boven een shared car service! Is vaak ook nog een stuk goedkoper.

Amazing!

Rented a car for 2 days. The entire experience was smooth. The car was in great conditions would highly recommend

Iedere keer weer een zeer prettige ervaring om een auto te huren.

Het ophalen en terugbrengen gaat altijd soepel. En indien nodig wordt er steeds voor een oplossing gezorgd. Dit is hoe je wilt dat het gaat, als klant.

net bedrijf

correcte uitleg en behandeling van de afgifte en inname van de auto

Uitstekende verhuurservice

Ik heb voor een dag een busje gehuurd. Reservering werkte goed. Bijzonder vriendelijke en service-gerichte medewerkenr. Niets op aan te merken. En dat was eigenlijk alle keren in het verleden dat ik bij Huurmij huurde ook het geval.

De best

De best

Snel & makkelijk

Alles ging snel en gemakkelijk: het ophalen, controleren, telefonisch verlengen, inleveren en borg terugkrijgen.

Onterecht beschuldigd van schade rijden

Bij het ophalen van de bus liep ik samen met een medewerker langs de bus om alle schade op te merken. Ik maakte zelf ook foto’s. Rapport werd opgesteld en ondertekend. Bij terugbrengen deden we hetzelfde. Vlak voor ik wilde tekenen kwam er iemand naar buiten stormen en vertelde te stoppen met tekenen. Er zou schade zijn gereden. Ik kon keurig met mijn eigen foto’s laten zien dat die schade er al zat, maar blijkbaar hebben jullie zelf de administratie niet op orde. Daarnaast schept het geen vertrouwen in jullie als verhuurbedrijf en onderstreept het dat je als klant altijd je eigen foto’s moet maken. Deze ervaring schept geen vertrouwen.

Tevreden met de auto die ik mocht huren.

Ik ben weer tevreden met het weekend waarin ik een auto huurde van Huurmij. Gewoon vlot online kunnen reserveren en de auto opgehaald op het afgesproken tijdstip. De auto zag er netjes uit en heb hem ook weer netjes afgeleverd, zoals het hoort van beide kanten. De eindafrekening is keurig geschiedt binnen een paar dagen en de nota duidelijk gespecificeerd. Alsnog dank voor de goede service.

Prettig geholpen

De medewerkers waren vriendelijk en hielpen mij ook goed toen ik de eerder afgesproken huurperiode vanwege onvoorziene omstandigheden wilde uitstellen.

Zeer behulpzaam, uitstekende bestelwagens!

Goede uitleg, snel, tip top bestelwagens en snel uiteindelijke factuur. Aanrader

Best beoordeeld uit 6 leden

- HuurMij Amsterdam | 9.6