Prima service, goede auto

Soepel snel en degelijk

excellent

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaar en prettig.

Prettige, snelle en duidelijk service

Voor een verhuizing heb ik een dag een bakwagen met laadklep gehuurd. 's Ochtends opgehaald en werd snel een zeer vriendelijk geholpen door het personeel daar. Instructies waren duidelijk en verliepen vlot en soepel. Samen nog even alle bestaande schade doorgelopen en kon daarna snel vertrekken. Achteraf geen onverwachte kosten en kwam uiteindelijk ook precies uit op de geschatte prijs. Heel prettig en huur volgende keer zeker weer.

Top, fijn om last minute prima auto te huren

probleemloos

makkelijk huren en afhandelen

Prima auto, zeer vriendelijk personeel en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Volledige medewerking bij het reisgereedmaken van de bus

zeer goed

Alles verliep zoals we dachten en hoopten. We hadden nog nooit een combi gehuurd. Easy piece of cake.

Prima bus voor prima prijs

Verhuur verliep vlot. Bus was ruim genoeg voor de spullen. Iets groter dan aangegeven op de site. Ik kon een automaat huren.

Behulpzaam, vaardig en mee-denkend

Behulpzaam, vaardig en mee-denkend!

Auto stipt op tijd geleverd, correcte en vriendelijke behandeling.

Correcte en vriendelijke behandeling en prima auto,s.

Goede service !

Goede service en als er wat is staan ze klaar voor je ! Heel belangrijk Great team

Goed geholpen snelle serviy

Had plots een extra auto nodig, werd goed en duidelijk geholpen

heel goed

goede bus met dubbele cabine en laadruim gehuurd zonder problemen

Goed geholpen, fijne auto!

Goed geholpen, fijne auto.

Goede voorwaarden en afspraken. En vlotte afhandeling factuur.

Great van and easy process

Friendly staff, clear process, very open, easy and fast

• Would you recommend us? Yes

Hartstikke goede service elke keer weer!

Personeel denkt met je mee. Flexibel 2 dagen extra ingeboekt omdat ik niet wist voor hoe lang ik de auto nodig had. Uiteindelijk korte hurrperiode nodig gehad en doorberekend gekregen.

Geweldige service

Ik kwam mijn auto ophalen en die ochtend zou ik op vakantie gaan, helaas raakte mijn hond verlamd, de dame in kwestie zei gelijk u hoeft hem niet te huren. De hond in laten slapen en alsnog op vakantie!!! gegaan maar na 2 dagen huiswaarts gegaan. Ik vond de reactie van de dame heel lief, normaal moet je gewoon betalen als je het afzegt.

Top service

Bij aankomst nog even gewacht maar werd daarna gelijk geholpen en kon in nieuwe comfy bus weg rijden. Dank!

Top ervaring

Nette auto's, perfecte ondersteuning

Top!!

Beste autoverhuurbedrijf van Amsterdam en omstreken!!!!

Excellent service and highly recommended

I loved the experience and transparency

• Would you recommend us? Yes

Perfecte bus

Snel geboekt, vriendelijke medewerkers, keurige bus.

Prima ervaring en mooie bus.

Best beoordeeld uit 5 leden

- HuurMij Leiderdorp | 9.6