Mooi gemonteerde badkamer

We hebben de samenwerking met Brugman en de monteurs van de badkamer als zeer positief ervaren. De monteurs waren kundig en dachten met ons mee om ons een zo mooi mogelijke badkamer te geven.

Bezorging prima verlopen

Alles prima verlopen. Fijn dat de spullen naar boven zijn gebracht

Fijne ontvangst in Hulst, goede adviezen gekregen voor onze badkamer. Deze moet nog geplaatst worden.

Perfect en vakkundig begeleid in de aankoop van een keuken!

Verkoper Robert heeft mij perfect geholpen met de aankoop van een keuken. Meteen aan de slag gegaan met het aangeleverde ontwerp en hele goed tips en adviezen gegeven. De deal was na een ruim uur helemaal rond! Zo doe ik graag zaken.

Prettige behandeling bij Brugman. En ook de uitvoerder was heel goed, en prettig om in huis te hebben.

Zeer goede ervaring.

Yorik van Doorn denkt mee, nam alle tijd voor ons. Bij een nieuwe afspraak gelijk weer de tijd nemen en lekkere koffie erbij.

Ben tot nu toe tevreden

En goed geholpen. Nu afwachten op de rest.

Yorick Ploeg

Is een fijne keuken verkoper.

snel en vakkundig

De badkamer en toiletruimte zijn binnen 1 week gesloopt en naar volle tevredenheid weer opgebouwd. Super snel en vakkundig te werk gegaan.

Nooit meer een Brugman

Nee geen goede ervaring. Als er problemen zijn wordt dit niet opgepakt en of opgelost. Lieve mensen ga ergens anders kopen.

Nooi meer Brugman

Wat een slechte communicatie daar. Wijzen naar elkaar indien er problemen zijn. Mensen koop daar niet!!

Service perfect en afhandeling ook

Zie bovenstaande

Vriendelijk en correct afgehandeld goede service.

nette levering

alles nettjes op de verdieping gebracht.

Kwaliteit en service.

Door personeel van de vestiging in Alkmaar goed geholpen en ondersteund

Vakkundig en netjes

Zeer vakkundig en netjes gewerkt

Alles is afhankelijk van de aannemer met wie ze werken . Met het installeren van de keuken hadden wij niet de beste mensen!

Behulpzame medewerkers

Keuken gekocht met advies van de medewerkers Is prima verlopen. Goede service.

GEWELDIGE SERVICE

Ik zou jullie aanraden ga hier zeker een kijkje nemen.Goed advies prima service vriendelijk personeel dat ook geweldig meedenkt.wij hebben hier badkamer gekocht in een woord whowww wat is hij mooi geworden erg blij mee .dus ga zeker naar brugman voor deskundig advies op maat.

Perfect geholpen met het uitzoeken en plaatsen van de keuken

Zie hier boven

Prima verkoper

Goede verkoper en kennis van zaken.

wisselvallig

Wisselvallig. Vriendelijke verkoop, alhoewel de totale kosten wat beter zouden kunnen worden weergegeven en zeker de te verwachten kosten van de aannemers. Deze kosten zijn in veel gevallen behoorlijk hoog. Ook de communicatie met de vele buitenlandse werknemers kan soms moeilijk zijn. Het niet voor de huisdeur leveren van tegels en pvc vind ik een aanfluiting voor Brugman als grote naam in de keukens en badkamerwereld. Mensen op oudere leeftijd kan en zou je hier niet mee moeten belasten! We zijn wel heel tevreden met het eindresultaat een probleem met het werkblad verwachten we een snelle oplossing voor. Aanbevelen moeten we over na denken, we hadden er meer van verwacht

heel goede service

Brugman pakt de zaken snel en goed op

Mooi en op tijd

Materiaal was goed verpakt, communicatie duidelijk en netjes binnen de afgesproken tijd

Best beoordeeld uit 35 winkels

- Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp | 8.7

- Brugman Keukens & Badkamers Nijmegen | 8.6

- Brugman Keukens & Badkamers Zaandam | 8.4

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.