Perfecte afhandeling van de bezorging

Zeer prettige medewerkers. Alles op de juiste plaats neergezet en nog aanvullende tip over het plaatsen van de cementzakken ten behoeve van de aannemer.

Er wordt geluisterd en meegedacht

Een warm onthaal. Normale mensen die je niet iets aansmeren. Jij geeft aan wat je wilt en ze denkdn mee. Top geholpen in zaandam door timo.

alles perfect geregeld

Prima hulp bij koop van Raymond. alles volgens afspraak verlopen. Perfecte montage door prima monteur.

Fantastisch!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Arvid heeft ons fantastisch geholpen en dacht gedurende het hele proces echt met ons mee. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aanpak maakten het verschil. Absoluut een aanrader!

Vriendelijke verkoper die zich flexibel opstelde.

Fijn geholpen door iemand die verstand van zaken had. Bleef voor ons zoeken naar de meest passende oplossingen en gaf tips en liet voorbeelden zien. Hierdoor konden we een goede keuze maken. Blij mee!

bijna perfect

prima ontvangst, goed geholpen, maar misschien moet er voor het zelf de trap op sjouwen van tegelpakketten van meer dan 20 kilo een alternatief worden geboden. Niet iedereen is fysiek in staat om dit te doen.

Fijn contact en prachtig resultaat.

De medewerkers van Domino hebben netjes gewerkt en een mooi resultaat geleverd. Er was regelmatig contact en er werd voorzichtig omgegaan met de spullen in huis, ze gaven tips voor extra bescherming tegen stof en leverden schoon op. Fijne gesprekken met de contactpersoon!

Zeer slechte ervaring met Brugman – totale misser van begin tot eind

Mijn ervaring met Brugman is ronduit teleurstellend en heeft geleid tot onnodige stress, vertraging en extra kosten. Allereerst is er simpelweg te weinig materiaal besteld (tegels en andere benodigdheden). Een basisfout die je van een professionele partij absoluut niet mag verwachten. Het resultaat: 3 weken vertraging in mijn verbouwing, met alle gevolgen van dien. Daarnaast zijn er verkeerde producten besteld, wat de situatie alleen maar verergerde. Wat mij nog het meest stoort, is de houding van Brugman hierin. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen of mee te denken in een oplossing, bleef het bij minimale service. Sterker nog: ze verkochten het "verrekenen" van producten die ik helemaal niet nodig had als een dienst – terwijl het hun eigen fout was dat deze überhaupt besteld waren. Dat getuigt van een totaal gebrek aan klantgerichtheid. De klachtenafhandeling is vervolgens het dieptepunt. Niet terugbellen, slecht bereikbaar, en geen eigenaarschap nemen. Je staat er als klant volledig alleen voor. Mijn advies aan toekomstige klanten: ga hier alleen in als je bereid bent keihard te onderhandelen en alles extreem scherp vast te leggen. Mijn inschatting is dat er minstens 50% onderhandelingsruimte zit op het openingsbod – en gezien de kwaliteit van levering en service ga je die marge waarschijnlijk ook nodig hebben. Kortom: verwacht geen ontzorging, maar wees voorbereid op zelf oplossen.

Goed geholpen

Ik vond het fijn dat de verkoopster meedacht en verschillende opties liet zien

Voldoende

Voorbereiding en diepgang echte kennis van het project van kop tot staart ontbreekt, te veel tussen partijen binnen brugman. Ik heb al mijn punten al in het filiaal besproken met de adviseur

Service na oplevering zeer slecht.

Als je na de oplevering nog een mankement ontdekt, wordt hier niet meer serieus op ingegaan. Een kras op het profiel van de douchedeur die je opmerkt na installatie en je de badkamer hebt gepoetst, willen ze bij de monteur neerleggen, terwijl die hem al niet geïnstalleerd zou hebben, als hij die kras had opgemerkt. De kras heeft al in de doos bij oplevering gezeten. De mannen die alles hebben afgeleverd, hebben het bad en de spiegel en de wasbak gecheckt. De rest was niet nodig zeiden ze, dat kon altijd achteraf nog wel. Niet dus.... Ja binnen 5 dagen na levering. Maar de dozen worden pas opengemaakt na montage en dan ben je 3 weken verder. Verder hebben we met de verkoper in de winkel duidelijk besproken dat we de lades van de wastafelonderkast in verschillende hoogtes wilden hebben, zodat we in de onderste la een bus haarlak, een fles wc-eend etc. zouden kunnen opbergen. Na oplevering bleek dat niet zo te zijn. Echter is geleverd wat op de bon stond, maar dat is door de verkoper fout in de order verwerkt. Als je de laatste handtekening gezet, wordt de hele offerte nog wel met je doorgenomen, maar niet meer specifiek op de makten. Dus let daar goed op, om dit soort problemen te voorkomen. Als je daar over gaat bellen, is de verkoper al maanden ziek en niet bereikbaar. Er is nog wel naar een alternatief gezocht en toen hebben ze voor ons een geschikte wastafelonderkast gevonden, welke € 2.000 kost en die we dan voor € 1.200 mochten hebben. Zoals je wellicht zult begrijpen, vinden we dat geen passend alternatief. Zelf hadden we al een alternatief voor € 830 gevonden. Maar daar deden zij geen zaken mee. Ook hier wordt verder niets meer mee gedaan. Ook geen vergoeding uit coulance of zo. Helemaal niets. We hebben wel geluk gehad met het montageteam. De slopers, tegelzetter en de aannemer hebben heel goed werk geleverd.

Duidelijkheid en fijne communicatie

Prima winkel die luisterd naar de wensen van de klant

Prettige grote winkel en goede hulp

De winkel is ruim, maar er zijn nog veel meer opties als dat je ziet. Kundig en vriendelijk personeel helpt je daarbij. Zonder opdringerig te zijn. Ze nemen alle tijd voor je (en je krijgt heerlijke koffie/thee en vers-gemaakte taart).

Exacte planning

De datums met betrekking tot voorbereiding, aanlevering van de keukenonderdelen en de montage zijn exact nagekomen. Eindresultaat: prachtig!

geweldig geholpen

Onze ervaring met de verkoper was opperbest had alle tijd en gaf zeer goed advies.

Grandioos

Tevreden

Tevreden, en goede service

Uitstekende service bij aflevering. Bezorgers denken ook met je mee.

Uitstekende service bij aflevering. Bezorgers denken ook met je mee.

De service monteur is hier geweest en alles prima opgelost. We zijn erg tevreden!

Betrokken medewerkers en goede service na foutieve levering alles keurig hersteld

Zie boven

Correct en professioneel behandeld

Prima ,eerlijk,professioneel,hartelijk advies. Mooie ,keurige showroom,geeft veel opties. Eindprijs is prima,echter had ik wel een offerte/order willen hebben met de losse onderdelen met prijs gespecificeerd willen hebben.

Super tot nu toe Super

Zeer nette en correcte behandeling tijdens aankoop ook goede adviezen, met levering hebben bezorgers keurig zonder beschadigingen de materialen in huis gebracht. Maar on top hebben wij een vakman puur sang in huis gekregen die met uiterste percieci en passie onze keuken eeft gemonteerd en afgewerkt. Chappo chappo chappo voor de BRUGMAN organisatie Met vriendelijke groet Onno van der Laan

Professionele en vriendelijke medewerkers, goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben goed voorgelicht, niets opgedrongen, mijn vragen zijn goed beantwoord, er is een actueel assortiment tegen betaalbare prijzen

een aankoop-traject zoals je je dat wenst!

Het aankoop-traject is prima verlopen. Met een zeer deskundig adviseur dat ons prima hielp bij het oplossen van detail-vragen en ook prima meedacht met wat wij wensten.

Komt goed en vertrouwd over

Ben tot nu toe tevreden

- Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp | 8.8

- Brugman Keukens & Badkamers Amersfoort | 8.7

- Brugman Keukens & Badkamers Nijmegen | 8.6

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.