Deskundigheid

Fijne deskundige verkoper en service

Top badkamer met uitstekend team van monteurs bij JS Montage

Geweldige communicatie met zowel Brugman als JS Montage. Klantvriendelijk en alles perfect op elkaar afgestemd. Vakmensen met hart voor het week

Fijne ervaring.

Vriendelijk. Alles gecheckt op aanwezigheid. Mee denkend en meehelpend.

Zeer positief

Deskundige monteur en zeer klantvriendelijk. Probleem werd snel verholpen en hij zelfs nog tijd om nog iets anders te repareren wat ik vergeten was om te melden.

Mooie keuken en netjes gemonteerd.

We hebben een mooie keuken gekocht bij Brugman en hij is zeer netjes gemonteerd door de monteur! Twee kasten bleken beschadigd en die worden zonder gedoe opnieuw geleverd. Jammer dat dit 6-8 weken duurt, maar daar kan Brugman niets aan doen. We zijn erg blij met deze keuken!!!

Top ervaring!

In 1 woord: Geweldig!

Betrouwbaar bedrijf met topklasse installateur

Bij levering van materialen werd alles nauwkeurig gecontroleerd. Tussentijdse informatie of installatie naar wens verloopt. Installateur een vakman die alles kan. Werkte heel netjes en secuur. Absolute top.

precies zoals we voor ogen hadden

Vervangen van badkamer en toilet door Brugman is een goede beslissing geweest. Enkele jaren geleden heeft Brugman ook naar volle tevredenheid mijn keuken vervangen, dus vandaar weer de keuze voor Brugman. Uitzoeken van nieuwe badkamer en toilet verliep soepel, adviezen van verkoper (Martijn) waren erg nuttig. Inmeten en offerte beoordelen volgden snel en 2 maanden later werd gestart met de werkzaamheden. Uiteindelijk heeft totale vervanging van mijn badkamer en toiletruimte 12 dagen in beslag genomen en het resultaat is prachtig! Heel netjes gewerkt en de montage liep vlekkeloos. Ik zou het zo weer doen, heel erg te spreken over Brugman. Vakkundig en gedurende het hele proces wordt gelet op de kwaliteit van de montage en de spullen. Bijzonder goed geregeld! TOP

Misleiding

Wij zijn bij Brugman geweest voor een oriënterend gesprek over een badkamer. We zijn starters en bezig met de aankoop van ons eerste huis, dus we wilden vooral inzicht in de kosten. Tijdens het gesprek met verkoopster Linda hebben we samen een badkamer samengesteld en kregen we een prijs te horen. Daarna werd ons gevraagd te tekenen. We hebben meerdere keren expliciet gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten, omdat we dat absoluut niet wilden. Het antwoord was telkens nee. Op basis daarvan hebben we, achteraf gezien te goedgelovig, getekend. Pas na het gesprek kregen we de papieren mee, inclusief voorwaarden die we vooraf niet hadden gezien. Daarin stond dat annuleren €500 kost. Dit is ons niet duidelijk verteld. We hebben direct gebeld om dit recht te zetten, maar we konden nergens meer onderuit. Uiteindelijk hebben we de €500 moeten betalen. Dit voelt misleidend en totaal niet transparant. Zeker voor starters is dit een vervelende en dure les. Geen prettige ervaring en wij zouden Brugman niet aanbevelen.

Misleidend verkoopgesprek, €500 moeten betalen

Wij zijn bij Brugman geweest voor een oriënterend gesprek over een badkamer. We zijn starters en bezig met de aankoop van ons eerste huis, dus we wilden vooral inzicht in de kosten. Tijdens het gesprek hebben we samen een badkamer samengesteld en kregen we een prijs te horen. Daarna werd ons gevraagd te tekenen. We hebben meerdere keren expliciet gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten, omdat we dat absoluut niet wilden. Het antwoord was telkens nee. Op basis daarvan hebben we, achteraf gezien te goedgelovig, getekend. Pas na het gesprek kregen we de papieren mee, inclusief voorwaarden die we vooraf niet hadden gezien. Daarin stond dat annuleren €500 kost. Dit is ons niet duidelijk verteld. We hebben direct gebeld om dit recht te zetten, maar we konden nergens meer onderuit. Uiteindelijk hebben we de €500 moeten betalen. Dit voelt misleidend en totaal niet transparant. Zeker voor starters is dit een vervelende en dure les. Geen prettige ervaring en wij zouden Brugman niet aanbevelen.

Verkoop en levering goed, nazorg slecht.

We waren in eerste instantie naar Groningen geweest, maar daar hadden de medewerkers het vooral heel druk met zichzelf en elkaar. Uiteindelijk hebben we besloten naar Assen te gaan. Hier zijn we goed geholpen en hebben we ook een mooie keuken samengesteld. De bezorging van de keuken was door vakkundige mannen uitgevoerd. Erg vriendelijk en we kregen duidelijke uitleg. De keuken werd eerder geïnstalleerd dan verwacht. Dat was ook een aangename verrassing. Ook deze mannen waren erg vriendelijk en wisten goed waar ze mee bezig waren. De keuken zat er in een dag in! Toppers! Helaas was de kookplaat gebarsten. De installateur heeft dit gemeld bij Siemens, maar die verwees ons naar Brugman. Daar hebben we zelf een paar keer achteraan moeten bellen omdat de medewerker die ons ''dossier'' in behandeling had ziek was. Nu kan dit gebeuren natuurlijk, maar wij vonden het wel heel vreemd dat dit niet door een andere collega overgenomen kon worden. En de mededeling van degene aan de lijn van: jullie kunnen toch gewoon koken, valt ook niet goed. We hebben een keuken gekocht van 30k, daar hoort geen kapotte kookplaat in. De zaak in Assen is wat ons betreft goed. De nazorg bij problemen vanuit het hoofdkantoor niet! Jammer...

Vriendelijk en vakkundig.

Naar mijn wensen is goed geluisterd en enkele goede adviezen gegeven.

Voldaan gevoel

Denken mee met de klant

Vakman.

Vakman, betrouwbaar, denkt met de klant mee. Vriendelijk en behulpzaam.

Uiterst prettig contact en goede service

Uiterst prettig contact en goede service

Heel goed geholpen

Wij zijn zeer uitgebreid en deskundig geholpen door Ellen. Zij nam de tijd en nam ons helemaal mee in het proces. Wij zijn tot nu toe erg tevreden en zien met spanning uit naar het moment dat onze keuken geplaatst gaat worden

Een keuken boven verwachting dankzij vakmanschap en perfecte service

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Brugman! Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering is alles perfect verlopen. Het contact met Martijn was heel prettig. Deskundig, vriendelijk en hij dacht echt met ons mee. De adviezen die we kregen waren waardevol en hebben ervoor gezorgd dat de keuken uiteindelijk zelfs boven verwachting is geworden. Ook de werkzaamheden vooraf verliepen uitstekend. Aannemer De Bruijn heeft alles strak en volgens planning uitgevoerd en de stukadoor heeft echt perfect werk geleverd. Dit zorgde voor een geweldige basis voor de plaatsing van de keuken. De montage zelf verliep vervolgens soepel en professioneel. Jan heeft alles netjes en vakkundig geplaatst, wat een vakman! Kortom: een top ervaring van begin tot eind. Absoluut een aanrader!

Zeer prettig.

Vriendelijk ontvangst en zonder verkoop druk rondkijken. Bij vragen stond onze verkoper ons volledig te woord en begeleide ons waar nodig was zonder enkele tijdsdruk.

After-sales team van Brugman functioneert TOP!

Men luistert naar je probleem, probeert het zo goed en snel mogelijk op te lossen en de technische mensen zijn deskundig en evenals hun collega’s van de klantenservice, communicatief vaardig, oplossingsgericht en altijd klantvriendelijk.

De montage ging zeer vlot en moeiteloos, met een prachtig resultaat!

De montage ging zeer vlot! de verbouwtijd van 2 badkamers was geschat op ongeveer 6 weken. Dit was uiteindelijk in 3 weken klaar! Alles zeer netjes afgewerkt en achter gelaten. Fijne communicatie met de aannemer Ron van Tegelzettersbedrijf R. van der plaats. Na alle wensen, vragen en zorgen werd geluisterd en fijn opgepakt! ook de communicatie tussen Brugman, aannemer en ons was zeer vlot en duidelijk! Al met al zeker een aanrader voor als je een nieuwe badkamer wilt! (of badkamers)

Heelmprertig

We zijn heel prettig in de showroom geholpen. Ook later telefonisch goed en servicegericht geholpen. Ook vanuit het hoofdkantoor was de service goed.

Zeer teleurstellende ervaring met Brugman Heerlen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en twee jaar geleden onze badkamer bij Brugman aangeschaft, volledig op basis van hun advies en technische tekening, die ook door de aannemer is gevolgd. Na oplevering van de woning en ongeveer een maand voor plaatsing bleek ineens dat de maatvoering niet klopte. De comfortruimte bij het toilet was aanzienlijk kleiner dan ontworpen, waarvoor wij akkoord moesten geven. Daarnaast moest het ontwerp aangepast worden vanwege vermeende “veiligheidsredenen” rondom de Sunshower, waardoor de badkamer technisch totaal anders werd dan afgesproken. Wij hebben dit nagevraagd bij Sunshower en hieruit bleek dat deze reden niet klopte. Vervolgens werd duidelijk dat er fouten zaten in de oorspronkelijke tekening, onder andere bij het intekenen van het bad, die pas op dit late moment aan het licht zijn gekomen. Ook bleek ineens dat de douchedeur naar twee kanten zou openen en tegen de thermostaatkraan kon slaan. Hiervoor moesten wij zelfs tekenen voor mogelijke stootschade, terwijl dit voortkomt uit het oorspronkelijke ontwerp en nooit eerder is benoemd. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, kregen wij te horen dat de montage eenzijdig geannuleerd zou worden als wij niet akkoord gingen met de aanpassingen. Uiteindelijk waren wij genoodzaakt hiermee in te stemmen en op korte termijn zelf een nieuwe aannemer te regelen, wat heeft geleid tot vertraging en extra kosten. Wat het extra teleurstellend maakt, is dat tijdens de verkoop alles mogelijk lijkt, maar zodra er problemen ontstaan en service nodig is, dit volledig uitblijft. Voor ons is dit absoluut geen partij waar wij nogmaals zaken mee zouden doen.

Super resultaat

Ik ben ontzettend tevreden over Brugman Badkamers! Vanaf het eerste moment kreeg ik top advies: er werd echt geluisterd naar mijn wensen en er werd actief meegedacht over de beste oplossingen. Het ontwerp was tot in detail goed uitgewerkt, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Daarnaast werd ik gekoppeld aan een zeer vakkundige installateur die de renovatie netjes, zorgvuldig en deskundig heeft uitgevoerd. Dit heeft mij enorm veel kopzorgen bespaard. De communicatie gedurende het hele traject was helder en prettig, wat mijn vertrouwen alleen maar heeft versterkt. Kortom: een aanrader voor iedereen die zorgeloos een badkamer wil laten renoveren!

Over het algemeen zeer tevreden

Voorbereiding in de toonzaal met goed advies en "meedenken". Goede leveringen en perfecte montageploeg.

Snelle montage.

Wij hadden aangegeven dat er een deur tegen de vensterbank zou komen bij het openen. Volgens de verkoper in Groningen zou dat geen probleem opleveren, echter niets in minder waar. Bij het toepassen van een passtuk zou alles opschuiven en dat was niet mogelijk. Gemiste kans dus.

Best beoordeeld uit 35 winkels

- Brugman Keukens & Badkamers Heerlen | 8.5

- Brugman Keukens & Badkamers Hoofddorp | 8.5

- Brugman Keukens & Badkamers Zaandam | 8.3

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.