Vriendelijk en professioneel

Ik ben erg goed geholpen in de winkel Amsterdam Arena. Professioneel, duidelijk en eerlijk advies. Verkoper Roy Gromme weet waar hij over praat en alles is gegaan zoals hij vertelde. De geleverde sanitair is op tijd en goed geleverd. Eind resultaat is een mooie badkamer en tevreden klant. Ik kan iedereen aanbevelen in deze winkel hun nieuwe badkamer te kopen.

correct en deskundig

Hij kwam in zijn eentje, en ik dacht: "hoe moet dat nu, dat monteren? Zoveel grote onderdelen.... Maar hij zette het allemaal in elkaar, legde me rustig uit wat nog van belang was. Ik werd correct behandeld en kreeg de indruk dat ik met een deskundige te maken had.

Vriendelijk, meedenkend, ter zake kundig

Ze zijn vriendelijk, meedenkend in oplossingen en ter zake kundig. We hadden na ons eerste bezoek meteen een concurrerende prijs. Ze komen hun afspraken na.

Verkeerde combi magnetron

Een ander type combi magnetron geplaatst als laten zien in showroom, Hierop zit geen verlichting om te bedienen. Verkoper geeft aan dat hij dit ook niet wist. Hierop klacht ingediend, echter burgman wil niks doen als een andere plaatsen tegen normale verkoopprijs. Dus weer een nieuwe kopen!! Kan nooit de bedoeling zijn.

een paletmes meer dan 1000kg

Ondanks dat was afgesproken dat alles met de lift naar boven zou worden gebracht was dit pakket niet geschikt voor de lift. Meer dan 1000kg is te veel voor een lift in een appartementen complex. 2 pakketten was de oplossing geweest.

Nette winkel, ruim sortiment.

Nette winkel met goede vakkundige uitleg.

Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper

Goed adies en inzicht en erg klantgericht

Prettig, goed advies en klantgericht

Geweldig tot nu toe. Even het inbouwen afwachten

Alle afspraken nagekomen

Goede service en goede communicatie Alles Netjes afgeleverd

Van de verkoper in de showroom tot en met het realiseren van de badkamer door de aannemer, we zijn meer dan tevreden over het resultaat!

Vriendelijke, kundige mensen die graag met je meedenken!

We voelden ons sowieso heel welkom in de winkel, ontvangen met koffie en appelflap. Daarna zeer kundig te woord gestaan en 3D ontwerp gemaakt door Dennis. Hij gaf ook veel tips en tricks, dacht echt mee. We hadden 3 dagen later een afspraak en hebben de badkamer gekocht. Heel blij met de service en vriendelijkheid van het personeel!

Goede ervaring

De bezorgers zijn erg vriendelijk, en denken mee met het plaatsen van div. materialen voor het gebruik van de montage.

Uitstekende service!

De bezorging van het sanitair was perfect op tijd en precies volgens de planning. Vriendelijke en deskundige bezorgers. Wij zijn zeer tevreden.

Netjes

Gewoon netjes en volgens afspraak

Professioneel en gastvrijheid op hoog niveau

Vanaf het eerste bezoek met persoonlijke aandacht, zeer gastvrij en vooral professioneel ondersteund bij het ontwerpen en kopen van een nieuwe keuken. Vanzelfsprekend moet het nu allemaal nog waargemaakt worden in de levering en montage. Meer dan 20 jaar geleden hebben we daar positieve ervaringen mee bij Brugman in Zwolle.

Just as expected

Very happy with the outcome

Helemaal goed.

Brugman heeft dermate goed werk geleverd, zodat ik het kan aanbevelen. Ook de verkoper destijds, heel prettig. Ook de telefoontjes tijdens de werkzaamheden, omtrent vragen hoe de voortgang was als prettig ervaren.

Heel goed opgelost

De wastafel liep slecht door vanwege de uitgezakte flexibele afvoer . Dit was niet goed vanaf het begin. Zelfs na drie jaar hebben ze het nog gerepareerd .

Brugman levert betrouwbaarheid en kwaliteit

Een badkamer laten plaatsen in een bewoond huis heeft een grote impact op je dagelijkse routine. Doordat Brugman kwaliteit, betrouwbaarheid en kundige aannemers heeft, werd de overlast tot een minimum beperkt. Brugman ontzorgt en dat maakt mij een tevreden klant.

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden

Super goed geholpen

Vanaf het eerste moment al goed gevoel.. Word goed geluisterd naar je.. meegedacht dus in 1 woord fantastisch… ik beveel iedereen Patrick aan voor de keuken!!

Prettige ervaring door fijne hulp en deskundigheid

Ik heb een fijn eerste gesprek gehad. Ondanks wat tegenslagen in het proces van mijn woning hebben ze fijn gecommuniceerd, waren ze flexibel en hebben ze meegedacht met mijn keuzes en opties.

netjes af geleverd

keuken ziet er goed uit netjes gemonteerd en aan gesloten komen afspraken na 1 minpuntje nemen verpakking materiaal niet mee terug. kosten voor terug namen verpaking is te duur. overigs word je hier niet over geinformeerd. alleen pas met de levering van de keuken.

Super geholpen

Netjes vriendelijk en niet opdringerig geholpen. En van duidelijk en goed advies bediend.

Best beoordeeld uit 34 winkels

- Brugman Keukens & Badkamers Son | 9.3

- Brugman Keukens & Badkamers Capelle | 9.2

- Brugman Keukens & Badkamers Heerlen | 9.2

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.