Eerlijk gemoedelijk.

Bij Auto Haarsteeg voel ik me fijn. Je wordt er goed geholpen en als het niet nodig is wordt er niets nieuw ingezet.

Deskundig en vriendelijk

Ik voel me altijd hartelijk welkom. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ook kundig en je wordt meegenomen in de overwegingen en krijgt goed uitleg

Snelle service

Vriendelijke mensen. Snelle en goede service.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede service voor een eerlijke prijs.

Onderhoud en controles uitgevoerd zoals afgesproken en dat voor een nette prijs. Verder zijn we netjes te woord gestaan en denken ze goed mee, dus al met al zeer tevreden.

Behulpzaam, eerlijk en snel

Wanneer ik bel voor een beurt op reparatie word ik altijd voorkomend en hartelijk geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ontzettend goede service en kwaliteid

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen, goed geholpen en op de hoogte gehouden. Eventuele extra kosten worden van tevoren eerst doorgebeld uitgelegt en besproken. En er wordt goede kwaliteid geleverd.

uitstekend

alleen het ééne lampje van de motorstoring is nog niet uit, maar dat komt nog !

• Hoe lang bent u al klant bij Offenberg Autotechniek Tussen de 0 en 5 jaar
  • Hoe vriendelijk en behulpzaam vond u ons personeel? Zeer vriendelijk

Probleem snel en vakkundig opgelost

Zie hierboven

Zeer klantvriendelijke garage

Onlangs hier een mooie mercedes cla gekocht en een goede inruil gekregen voor onze eigen auto. Auto stond netjes klaar en zag er keurig uit. Alles is goed te bespreken en voelt vertrouwd. Als we in de toekomst een andere auto willen ga ik eerst kijken wat er te koop is bij vd zwan.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Garage van Pierre van de Coolwijk is super klantvriendelijk, technisch goed voor een goede prijs

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Perfect geholpen!

De koppeling van mijn auto ging stuk en mijn eigen garage had geen plaats meer in de agenda om hem voor mijn vakantie in te plannen. Nadat ik bij verschillende garages geprobeerd had om een afspraak te maken,kwam ik bij deze garage uit. Ik werd netjes geholpen en er werd geregeld dat mijn koppeling nog op tijd vervangen werd, zodat we met een gerust hart op vakantie konden gaan. Een echte aanrader met vakkundige monteurs! Bedankt !

Super service.

Fijne garage, en goede service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar, vakmanschap,Komt afspraken na.

Grote beurt, Snel en goed uitgevoerd.prettige sfeer. Altijd tevreden in deze garage. Ik kom hier al jaren.

Netjes gewerkt

Top garage

Ik heb hier een auto gekocht en mijn oude ingeruild. Soepel verlopen. Nieuwe auto is keurig afgeleverd. Super aardig personeel. Kom graag terug

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto
  • Hoe lang bent u al klant bij Offenberg Autotechniek N.v.t.
  • Hoe vriendelijk en behulpzaam vond u ons personeel? Zeer vriendelijk

Zeer goede service

Al jaren en jaren , komen wij met onze auto en camper bij jullie bedrijf. Onze ervaring is dat er altijd met je wordt meegedacht, ook met onze portemonnee! Keurig advies wat nu moet worden gedaan en wat nog even kan wachten tot volgende keer. Ook als we in het buitenland zijn en er is iets, staat Paul altijd klaar met advies. We rijden altijd met een goed gevoel, omdat onze auto's keurig onderhouden worden!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd eerlijk advies en prijs

Door verhuizingen door de jaren heen wel eens naar een andere garage gegaan, maar toch nooit zo tevreden geweest als bij de laat. Eerlijk en transparant en doen wat ze beloven. Hier is je auto in goede handen.

Deskundige garage

Mijn auto is voor APK en kleine beurt geweest. Ik ben goed en snel geholpen. De monteurs zijn deskundig. Ik kan weer veilig op pad.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede en snelle service. Direct contact met Paul is helder en duidelijk.

Heel goeie service en deskundig advies.

prima service

Altijd een goede service. Prijzen zijn ook goed

Uitstekende service

We zijn geweldig goed geholpen aan een nieuwe auto en tijdelijk een leenauto mogen gebruiken. Alles werd goed uitgelegd en snel geregeld. Top Service, met recht Vakmeesters daar bij Stapel

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

top

goede service

Zeer goed!!!

Zeer goed, ze vertellen ook wat er aan zit te komen qua slijtage van de remschijven bijvoorbeeld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals gewend uitstekend geholpen, goede service, vriendelijk personeel

Best beoordeeld uit 208 leden

- Autovakmeester De Soester | 10