Prima service!

Prima service!

Kei goed

Kei goed

Uitstekende autogarage

Communicatie is duidelijk en helder. Wordt gebeld over eventuele kosten en daarbij zelfs foto’s toegestuurd gekregen van de mankementen. Vervolgens snel gemaakt en mijn auto kon ik vrij snel weer ophalen na de APK en grote beurt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Tijdens een kop koffie werden mijn zomerbanden er op gezet en APK uitgevoerd

Tijdens een kop koffie werden mijn zomerbanden er op gezet en APK uitgevoerd dus prima service

Klantvriendelijke en vakkundige garage

Klantvriendelijke dienstverlening

Zie hieronder.

Prettige omgang met klanten en professionele monteurs.

Top service

Fantastisch geholpen voor een zeer nette prijs!

Zeker een aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden over dit autobedrijf. Vanaf dag één waren de heren erg behulpzaam en vriendelijk. Alles werd snel geregeld, zelfs sneller dan ik had verwacht. Ook de kosten vielen mij erg mee, wat natuurlijk altijd prettig is. Wat ik vooral waardeer is het vertrouwen dat ze geven. Ik hoef niet meer verder te zoeken naar een andere werkplaats — hier breng ik mijn auto met een gerust hart naartoe voor reparaties, onderhoud en APK. Ik weet gewoon dat het goed komt.

Professioneel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle service, prima prijs-service verhouding

Ik kon snel voor het uitlezen van mijn auto terrecht. Vriendelijke personeel. Prima prijs- service verhouding voor het geleverde werk.

Klant staat voorop

Prettig meedenken met de aanschaf van een nieuwe auto. Niet de klant naar de mond praten, maar goede argumenten om dingen te heroverwegen. Tijdens en na de aankoop rustig de tijd genomen om alles goed te instrueren.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

vriendelijk en deskundig

Maatwerk door te kijken naar wijze van gebruik van de auto door de klant

• locatie/pand
  • Medewerkers

Prima service en aardig personeel.

Ik kreeg goede uitles ober wat er allemaal moet gebeuren bij het overschrijven van een auto en de uitvoering daarna was ook prima.

Komen afspraken altijd na

Aan te bevelen

Prettig contact, snelle service

Snel geholpen en netjes advies.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Topgarage met deskundige en behulpzame mensen.

Zowel bij de aankoop als bij het onderhoud steeds goede adviezen en waar nodig altijd bereikbaar voor hulp.

• Reden bezoek Andere reden

Meedenken ook preventief

Hier wordt vanuit de klant gedacht preventie op vervangingen worden overlegd en tot tevredenheid opgelost.

geweldig

Een geweldig goed bedrijf, bij vragen hebben ze altijd een juist antwoord. bij servicebeurten of APK bellen ze altijd vooraf bij evt meer kosten Wij gaan er nu zelfs als hele familie naar toe

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Je kan altijd binnenlopen met je probleem

Perfect onderhoud door Arnold, echt een ouderwetse service. Ik kom al ruim 20 jaar bij Arnold en als het zo uitkomt dan haalt hij je auto b.v. voor een onderhoudsbeurt op en krijg je een leenauto, zo zit je nooit zonder auto. TOP TOP TOP garage.

Prima service en flexibel

Vanwege drukke agenda weinig mogelijheden/tijd om mijn probleem te laten oplossen. Wel afspraak gemaakt voor reparatie o later tijdstip. Dit was echter niet mogelijk vanwege snel veranderende prive situatie. Er werd flexibel en snel op gereageerd en kon afspraak aanpassen naar eerder tijdstip. Kunnen nu weer vol vertrouwen met voertuig rijden. Heren nogmaals bedankt voor deze werkwijze en weet jullie zeker te vinden voor vervolgonderhoud van onze 2 auto's Fam. Harms

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vakkundig, zeer vriendelijke en snelle service

Vakkundige, zeer vriendelijke en snelle service van het hele team. Ook als het even 'anders' gaat dan gepland ..... iedereen blijft rustig en vriendelijk. Ik ben er heel blij mee!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snelle service en vriendelijk personeel

Snel geholpen met de APK. Eerlijk en betaalbaar.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Keurige en vriendelijke verkoper.

Vriendelijk te woord gestaan. Met goed gevoel weer vertrokken. Hopelijk is de aangekochte auto ook prima.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

altijd goed

ik doe al jaran zaken met de groot .en is altijd goeg

Best beoordeeld uit 210 leden

- Autovakmeester de Jonge | 10