Altijd bereid om je te helpen

Denken altijd met je mee voor oplossingen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Mijn eerste ervaring was vandaag voor de apk. Vakkundig geholpen vriendelijke personeel en vakkundig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Schade aan mijn auto weer mooi hersteld.

Het frontje van mijn oude Volvo ziet er weer netjes uit na mijn gereden schade. Mooi met tweedehands onderdelen hersteld zoals afgesproken. Bedankt weer. Al jarenlang mijn auto met volle tevredenheid onderhouden bij Team Jacobs. Thanks.

Topservice

Heb hier al een aantal jaren de auto in onderhoud en bevalt me uitstekend. Ze bellen als er bijzonderheden zijn om te overleggen en leenvoertuig geen probleem. Tussendoor staan ze altijd klaar als je problemen hebt met de auto. Ik kan geen minpunten benoemen. Het onderhouden van een auto is natuurlijk altijd prijzig maar hier gaat het er fair aan toe.

zeer tevreden

Al jaren klant hier. Altijd tevreden. Goede service en betrouwbaar. Vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima werk geleverd bij elektronische storing

Prima werk geleverd bij elektronische storing; meegedacht en aangegeven wat mogelijk is met opgave kosten. Geen verrassingen.

Top bedrijf

Al veel auto's gekocht bij autogarage van der Zwan. Ze denken altijd mee en zijn zeer behulpzaam.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Helder duidelijk en altijd volgens afspraak, toppers!

Komen hun afspraken altijd na al meer dan 10 jaar trouwe klant.

Goed en netjes geholpen

Afspraak gemaakt en keurig op tijd geholpen. (Alleen erg koud binnen)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een garage waar ik mijn auto vol vertrouwen naartoe breng

De accu van mijn auto gaf door de kou problemen, waardoor ik afspraken moest afzeggen omdat hij niet startte. Bij Autovakmeester Auto Haarsteeg is er een nieuwe accu in gezet, nadat er testjes gedaan waren. De prijs en de arbeidskosten waren meer dan redelijk. Op de koop toe kreeg ik ook nog 3 jaar garantie. Dit is een garage die op en top deskundig is en te vertrouwen, zoals vroeger heel normaal was, maar die je nu met een lantaarntje moet zoeken.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Service!

Online afspraak ingepland voor APK. Doet niets qat onnodig is door goed advies. Goeie locatie, prima prijzen. Aanrader.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig personeel en je word goed op de hoogte gehouden.

Zeer Goede Service,betrokken en Betrouwbaar

Zie hier boven. En goed te bereiken en snelle service dat je snel terecht kan met mijn problemen met mijn auto!

Klantvriendelijk en deskundig

De medewerkers waren vriendelijk, open en eerlijk over wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Alle problemen zijn de zelfde dag nog opgelost.

Zeer goed geholpen

Lamp was stuk. Hierop bij de garage geweest om deze te repareren. Ter plaatse direct alle twee voorlampen vervangen, de andere zal ook op korter termijn komen dus ook maar vervangen. Zonder afspraak meteen geholpen, klasse.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden, maar wel erg prijzig.

Makkelijk en op korte termijn online een afspraak kunnen maken. Overleggen ook goed voordat extra werkzaamheden gedaan worden. Er wordt netjes onderscheid gemaakt tussen wat voor APK nodig is en wat aanbevolen wordt om te doen. Wat mij wel tegenvalt is het hoge uurtarief en de prijzen voor bulkproducten als olie (24 euro/liter) en onderdelen, bij bijvoorbeeld Winparts liggen deze prijzen minimaal 50 tot 70% lager. Naar mijn mening reken je een laag werkplaatstarief en verdient goed op de gebruikte materialen, of een hoog uurtarief en dan geef je de klant een stukje van de korting die je bij de groothandel hebt. Nu voelt het dat je als klant dubbel betaalt. Ik weet dat veel garages dankzij de schaarste op deze manier kunnen werken, maar het prijsverschil met een merkdealer wordt zo wel erg klein. Aangezien ik de aanbevolen reparaties zelf kan uitvoeren heb ik de financiële schade kunnen beperken, maar ik hou toch gemengde gevoelens over aan dit garagebezoek.

Perfecte service

Zoals vermeld

Altijd super service

De jongens van van der vaart leveren top werk, hebben een super goede service. Ze hebben mij voor de zoveelste keer geholpen in nood.

perfect monteurtje!

Wij hebben zeer goede ervaringen met zijn monteur. Hij heeft al meermalen problemen opgelost die anderen niet kunnen vinden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik heb al jaren prima ervaringen met dit bedrijf

Zie boven

Fijne garage

Garage staat voor kwaliteit

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

We worden altijd goed geholpen

Zijn al lang klant en tevreden

Is gewellig

Is voor iedereen aan te bevelen

• Reden bezoek Andere reden

Wij worden altijd keuring geholpen