Mijn auto werd snel en vakkundig gerepareerd! Vriendelijk geholpen!
Zeer goede service
Ik ben een autoliefhebber en ben zuinig op mijn auto. Vullings helpt mij daarbij door de auto goed te onderhouden. Frank heeft volgens mij ook iets met auto's, daarin kunnen we elkaar vinden.
Al eerder heb ik bij hetzelfde bedrijf 2x een accu laten vervangen, waarvan de eerste het nog geen jaar uithield. Toen al vond ik de prijs van de accu absurd hoog. Nu is een achterwiellager vervangen en de prijs van het onderdeel is ongeveer 2x zo hoog als de gangbare prijs. Ook de arbeidslonen lijken aan een 200% inflatie te lijden. Volgende keer wordt het een andere garage.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Er wordt meegedacht om betaalbaar en veilig mobiel te blijven.
Duidelijke afspraken
Altijd vriendelijk en denken ook mee wat de beste oplossing is Wij zijn dik tevreden
Kan nergens beter, klasse
Alleen maar positief.
Prima kundig bedrijf
Al jaren een prettig en meedenkend team. Er wordt gekeken naar mogelijkheden met behoud van kwaliteit en service.
Mijn ervaring bij Sanders is heel goed. Komen er al bijna 30 jaar of meer. Super tevreden
Goede ervaringen en ik ben dik tevreden
Ik had 2 banden weggezet, 1 was stuk de ander moest vervangen worden, dat was de volgende dag al voor elkaar
Goede en snelle service ook na aankoop nieuwe auto
Kom er al zo'n meer dan dik 10 jaar
Praktisch en snel geholpen om een auto te kopen
Vakkundig advies.
Kom er al paar jaar altijd goede en snelle service
Goede ervaring
Probleem met auto werd direct opgelost
Prima maar bellen laat als de auto of bus al klaar is,
Ivo is een eerlijke kerel en helpt je altijd graag !