Fijne persoonlijke service, vakmensen met benzine in de aderen.

Niets aan toe te voegen.

Eerlijke en persoonlijke service

Ik kom al jaren bij garage Borst. Fijne werkplaats met fijne werknemers. Als je een probleem hebt, geven ze hier hier eerlijk en duidelijk advies over zodat je nooit betaalt voor 'onnodig herstel'. En ze hebben me ook wel eens aan huis geholpen! Ook mijn vrouw en mijn zoon komen hier om deze redenen. Top service!

Prima en betrouwbare service.

Auto gebracht voor een spoedreparatie. 1 van de onderdelen moest uit Amerika komen, maar de garage bleef in nauw contact de leverancier en bij aankomst werd de reparatie direct ingepland tussen de al lopende drukke werkzaamheden. Auto op tijd klaar voor de vakantie. Garage Borst levert een betrouwbare service, en houdt rekening met de noden van de klant.

Supersnel geholpen

Last minute een auto aangeschaft en door garage Collewijn binnen een paar dagen gekeurd na wat reparaties ondanks dat het daar superdruk is

Zonder uitzondering langjarig geweldige dienstverlening

Snelle, goede en betaalbare service

Gert is een top kerel die ze werk zeer vakkundig uitvoert.

Goed contact voor vragen en onderhoud.

Helaas was er deze keer geen fiets beschikbaar. Ook is het moeilijk parkeren.

Wederom geweldige service!!!

Inmiddels al onze 5e auto die we bij van Gulik hebben gekocht. Het team bij van Gulik is echt super!!! Goede service en denken altijd mee. Raad iedereen aan om dat te komen ervaren.

heel goede ervaring

Ik ben heel tevreden over Van Gulik auto's. De aankoop van een nieuwe occassion ging heel soepel. We kregen als overbrugging tot de levering een leenauto mee. Wat meer is, de mannen van Van Gulik zijn niet alleen heel attent, maar ook soepel en vol humor bij de onderhandelingen. Kortom: uitstekende ervaring

Gewoon topklasse zoals het eigenlijk normaal zou moeten zijn.

In de tegenwoordige tijd is alles uurtje factuurtje tot op de minuut. Elke 'service'kost geld. Men begrijpt niets meer van loyalitiet. Overstappen is het nieew 'normaal' geworden. Just-in begrijpt het concept kalntenbinding nog steeds. Hij is niet de goedkoopste en de snelste maar wel de nauwkeurigste en degene die even een metertje meer loopt om klanten te binden. Was blij verrsat dat mijn auto zelfs door de wasstraat was gehaald bij een kleine beurt. Om even een voorbeeld te noemen. Ook de pechhulp service bij Just-in gaat ver. Auto regelmatig in onderhoud? Pechhulp included. Chappeau just-in!

Ik hoef maar te bellen en kan snel terecht

• Plannen afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Wat mist u? N.v.t.
  • Heeft u verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede snelle service

Goede snelle service

De beste ✨

Komen al jaren bij Garage Borst. Super! Goede service, altijd bereid om te helpen, lieve fijne mensen. Beste kwaliteit en prijs. Tanken ook altijd voordelig. Kinderen gaan nu ook naar ze toe. Zegt genoeg.

Duidelijke communicatie.

Vakmanschap en geweldige service!

Art is een hele goede monteur die weet waar hij over praat. Geeft goed reëel advies en laat je geen overbodige kosten maken. Fijn om hier je onderhoud te laten doen.

Prima ervaring met deze garage. Ik beveel ze aan.

Ze staan altijd klaar om onze auto's te onderhouden en/of te repareren. Ze kijken net iets verder dan gemiddeld waardoor preventief soms iets vervangen moet worden. Met mijn technische achtergrond kan ik beamen dat dat ook klopt. Het is geen upselling. Vriendelijk personeel en ze denken graag mee. Ook om de kosten laag te houden.

Met een lampje te zoeken maar de meedenkende garage is er nog.

Allereerste keer bij garage Collewijn bijzonder goed geholpen vooraf duidelijke prijsafspraak. Een zekere terugkomende klant !!

Betrouwbaar

Komt afspraken na. Overleg bij extra werkzaamheden, geen verrassingen op de factuur.

goede service

betrouwbaar

Zoals altijd 100% goed

Altijd vriendelijk en deskundig, echt meedenken met de klant.

Voor onderhoud en apk

Top garage

Zeer vriendelijk en hoogwaardige kwaliteit

Zoals vanouds, prima geholpen

Stefanis druk maar vindt altijd wel een gaatje om de klant op korte termijn snel te helpen. Duidelijke uitleg als er iets aan de hand is. Dit is ook de reden dat ik al ruim 25 jaar bij dit autobedrijf mijn auto's in onderhoud heb.

Fijn geholpen

Waren klantvriendelijk, hebben erg goed geholpen. Ik was tevreden.

Betrouwbaar en service op nr 1

Stefhan staat altijd voor mij klaar. Hij is eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk, en denkt echt met je mee. Je kunt erop vertrouwen dat je auto in goede handen is. Ik raad iedereen aan om zijn of haar auto bij Stefhan langs te brengen voor vakkundig en eerlijk onderhoud. Top service!

Best beoordeeld uit 87 leden

- Elferink Auto’s | 9.9