Reliable affordable service

Fast and high-quality service, reasonable pricing, and transparent communication

• Would you recommend us? Yes

Altijd bereid om iemand te helpen op een fijne manier

Zie boven

Uitstekende service!

Radiateurlekkage werd direct naar gekeken. Koelvloeistof op peil gebracht. Reparatie (bleek toch nodig na controle) prima uitgevoerd! Erg blij met deze, voor mij als nieuwe klant, uitstekende garage!

Goeie garage, dicht bij huis en vakmanschap.

Gewoon een goeie garage, duidelijke taal, vakmanschap en dicht bij huis en opgewekte eigenaar.

Altijd blij met hun service

Iedereen staat direct klaar voor je. De service is uitstekend. De mensen zijn erg vriendelijk. Kortom een prima adres voor je auto onderhoud en een goede occasion.

Uitstekende garage

Goed werk afgeleverd, kom zeker terug. Klantvriendelijk en service. Aanrader

vriendelijk en vakbekwaam

kona.mt wat beloofd is uitstekend

Hele goede service, snel en betrouwbaar.

Al lang een klant bij Stephan/Collewijn en altijd een fijne ervaring.

Al lang een klant bij Stephan/Collewijn en altijd heel fijn geholpen.

Werkt snel, kundig, denkt mee en is transparant en betrouwbaar.

Fijne garage.

Makkelijk afspraak maken. Eerlijk praten over wat er gedaan moet worden. Er is overleg over meerwerk, indien van toepassing.

Toppiejoppie

Toppiejoppie

Snel en goed

Goed geholpen en eerlijk.

• Plannen afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Wat mist u? Niks
  • Heeft u verbeterpunten voor ons? Nee

Top persoonlijke dienstverlening

Mijn auto bij ze gekocht Juni dit jaar. Een top auto van een top autobedrijf. Waarom? Een uitstekende service, persoonlijke contact: denken mee, indien gevraagd doen stapje meer en, niet onbelangrijk, technisch deskundig. Qua kosten, helder en goed: Waar voor je geld.

Supersnelle service

Goed geholpen, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Al jaren dik tevreden over Elferink Auto’s: nette prijzen en vriendelijk personeel.

Ik ben dik tevreden over Elferink Auto’s. Ik breng mijn auto hier al jaren en word altijd goed geholpen. Nette prijzen en zeer vriendelijk personeel.

Uitstekende garage

Aardige vakbekwame monteur.

Fantastische garage, onze bedrijfsbus en prive auto is in goede handen bij de familie Borst

Betrouwbaar,duidelijk met adviezen,technisch qua onderhoud excellent

Top service!

Goed geregeld en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Super vakmannen/vrouw

Zeer vakkundige vakmannen en -vrouw. Staan altijd klaar met raad en daad.

Super service en altijd bereikbaar

Al jaren is mijn auto in onderhoud bij Collewijn. Stefan communiceert duidelijk wat nodig gedaan moet worden. Bij onvoorziene kosten, bijvoorbeeld vervangen van grotere onderdelen laat hij dat direct weten. Dus nooit onaangename verrassingen. Heel betrouwbaar. Een echte vakman. Ik kan iedereen Collewijn aanbevelen.

De beste die er is!

Ik kom al jaaaaren bij garage Collewijn. Altijd zeer tevreden over de reparaties en het meedenken naar de beste oplossing. Andere garages heb ik best slechte ervaringen meegemaakt. Hoge prijzen, reparaties die niet nodig waren...... Tot ik bij Collewijn kwam. Voor mij geen andere garage meer.

Prima garage waar service hoog in het vaandel staat.

Gewoon een prima garage waar service een begrip is.

Best beoordeeld uit 80 leden

- Elferink Auto’s | 9.9