snel een afspraak en goed geholpen

ik heb snel een afspraak kunnen maken en ben weer fijn geholpen

Tomasz is een goede monteur, hij denkt met zijn klanten mee.

Fijne garage.

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk, luistert naar wat de klant vraagt en overlegd bij grote reparaties. Bij kleine reparaties en noodgevallen ook altijd dezelfde uitstekende service ervaren!

Top garage, staan altijd voor je klaar.

Ben al jaren bij garage borst. Echt super garage. Staan snel voor je klaar als er iets mankeert aan de auto, en helpen heel snel. Aardige monteurs en personeel. Kortom mijn garage.

Een top familiebedrijf!

Geweldige service en altijd meedenkend personeel.

Top bedrijf, betrouwbaar en betaalbaar.

Ik kom hier al meer dan 20 jaar. 100% betrouwbaar bedrijf en veel goedkoper dan de meeste garages. De eigenaar sleutelt hier zelf samen met zijn zoon. Het is gewoon een garage waar je niet ook voor torenhoge overhead kosten betaald, maar gewoon alleen voor het werk dat zij leveren.

The best service I experienced so far

The mechanics in this garage are very skilled, fast and reliable. Always with a fair price, great advice on the car, it’s been years I use their service with better quality than the authorized Volkswagen shops!

• Would you recommend us? Yes

Always honest and helpful

Stefan is knowledgeable, but almost more importantly he is honest. He gives you the full story and the best options of what to do while helping to work within your budget.

Top ervaring

Heel blij met de communicatie En het snelle service en goede service

Prima geholpen, top service.!!

Onze peugeot moest voor 4 banden. Apk zat er ook al aan te komen. Dus in overleg met de mannen van Vast automive Besproken dat ze apk even mee zouden pakken en een kleine beurt. Dat was allemaal geen probleem zo geregeld zo gedaan top service van de mannen, en eind van de dag stond die netjes klaar om opgehaald te worden. Duidelijke afspraken, goede prijzen en snelle service.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk contact en goede zorg voor auto.

• Plannen afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Wat mist u? N.v.t.
  • Heeft u verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede service en vriendelijk

Kom al jaren met verschillende auto's bij dit bedrijf voor onderhoud. Altijd vriendelijk geholpen en professioneel personeel.

Betere garage, fijne mensen, denken mee en uitstekende service.

Mensen die van auto’s houden

Betrouwbaar

Vinden altijd de juiste aanpak en werken erg netjes

Of het nu gaat om regulier onderhoud, of een “ uitdaging “ van een bijzonder voertuig of een youngtimer, en zelfs een oldtimer, ze gaan ermee aan de slag en lossen het gewoon op. Ze gebruiken in overleg met ons de best verkrijgbare onderdelen en werken secuur. De kosten zijn in onze ervaring altijd schappelijk

Auto weer als nieuw

Mijn autootje is voor een apk en grote beurt bij Justin geweest, de communicatie over wat er moest gebeuren was top en ook even net het beetje extra service wordt zeer gewaardeerd.

Vriendelijk en vakkundige mensen !!!!

Ik kom hier al heel wat jaren. Twee keer daar een auto gekocht, prima service beide keren. Het is voor mij ook lekker dichtbij. Ik zou deze garage dan ook zeer zeker aanraden !!!! Ik hoop dat de garage daar nog heel lang blijft. Groetjes Godelieve de Wilde

Snel en goed

Kon er vlak voor mijn vakantie nog tussengeplaatst worden voor een APK keuring. Gratis leenauto is beschikbaar.

Eerlijke en goede auto garage

Ik kom hier al heel veel jaren, of voor een leuke 2e hands auto of een apk en service beurt, worden altijd eerlijk en duidelijk te woord testaan en loopt de grote beurt of apk uit geen probleem krijg je een leenauto mee. Echt een familie bedrijf ga zo door fam borst

Goede en snelle dienstverlening

Heb mijn auto via Van Gulik Auto’s verkocht. Snelle en duidelijke communicatie, betrouwbare, eerlijke en flexibele jongens en ze denken echt met je mee.

Een aanrader

Vakmanschap, vriendelijke en persoonlijke hulp, betrouwbaar in de raadgevingen en tenslotte-ook belangrijk- een duidelijke rekening die aangeeft wat er is gedaan, dus nooit mistig is. Je betaalt voor wat er is uitgevoerd en nooit te veel.

Topservice

Altijd vriendelijk, behulpzaam en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Snel en betrouwbaar

Snelle en goede service

Zoals andere keren, uitstekend

Vakbekwaamheid, service en vriendelijk, prima zo.

Best beoordeeld uit 80 leden

- Elferink Auto’s | 9.9