Fijne mensen, vlot én goed geholpen x

Ik kom hier al jaren, beide auto's daar gekocht. Staan voor je klaar, zijn vriendelijk en werken hard. Ik zou deze garage bij iedereen aanraden. Groetjes Godelieve.

Kennis van zaken, vriendelijk.

Goede allround garage, vriendelijke medewerkers, onderhoud tegen schappelijke prijs.

Altijd vriendelijk

Vriendelijke, behulpzaam

Al jaren brengen wij onze auto daar. Als er iets is kan ik altijd zo terecht en word ik goed geholpen. Vraag of probleem alles kan De meiden zijn altijd lief en behulpzaam. En de garage levert goed werk. Zeer tevreden

Professioneel bedrijf

Vriendelijk en kundig team, komen hun toezeggingen na

Vriendelijke medewerkers. Werkplaats werkt netjes en prijs kwaliteit is goed. Eerlijke uitleg over eventuele reparaties.

Goede service zoals altijd

Ondanks het personeelstekort en de vreselijke privé omstandigheden ben ik keurig geholpen voor de APK keuring.

Professional, excellent communication, affordable

Professional, excellent communication, affordable

Veel kennis en ervaring !

Professionele werkwijze!

netjes en correct afgewerkt

goed contact en goed geinformeerd tijdens werkzaamheden

Super service

Auto gekocht prima service niets is teveel

top bedrijf

ze hadden onze banden lek gestoken twee stuks op vrijdag de 13. zaterdag Vast gebeld en ze hebben ons zo fijn uit de brand geholpen. echt top bedrijf super Thomas en Tim bedankt voor de goede servies

Snelle en deskundige technische service!

Snelle en deskundige technische service!

The usual quality.

The expected high quality service in a very quick time frame.

• Would you recommend us? Yes

Betrouwbaar en deskundig

Een auto gekocht. Bij eerste contact duidelijk transparant en flexibel. De auto heeft hij volledig uit eigen beweging nagekeken en klaar gemaakt.

Ik vind het goed gedaan

Fantastische behulpzame autogarage

Bij autogarage Collewijn is de service altijd goed, en denkt men mee in oplossingen zodat de kosten in mijn ervaring betaalbaar blijven. Er wordt geen onzin verkocht en de communicatie is duidelijk.

Netjes en goed geholpen

Goed nieuws

Prima garage met vriendelijk personeel en goeie communicatie!

Ben zeer vriendelijk geholpen door Tim en Thomas. Fijne jongens waarvoor niks teveel is.

Afspraken worden correct nagekomen. Prima garagebedrijf. Beveel ik altijd aan bij kennissen.

Goede service & advies.

Goede service & advies.

Prima!

Fijn en correct geholpen

100% vertrouwen

Mijn oude Japanner komt al jaren bij Collewijn en daardoor rijd ik probleemloos. Stephan is eerlijk recht door zee en heel kundig.

Mijn bij Van Gulik aangeschafte auto heeft zijn eerste beurt gehad. In één woord: Top. Ik woon in Amstelveen en op loopafstand zijn echt ok autogarages , maar ik geloof stellig in betrouwbaarheid en loyaliteit. Van Gulik is behalve betrouwbaar ook super klantvriendelijk. Nogmaals: Top.

Snel een afspraak kunnen maken

Prima ontvangst en goede communicatie

Best beoordeeld uit 79 leden

- Elferink Auto’s | 9.9