Zoals altijd 100% goed

Altijd vriendelijk en deskundig, echt meedenken met de klant.

Voor onderhoud en apk

Top garage

Zeer vriendelijk en hoogwaardige kwaliteit

Zoals vanouds, prima geholpen

Stefanis druk maar vindt altijd wel een gaatje om de klant op korte termijn snel te helpen. Duidelijke uitleg als er iets aan de hand is. Dit is ook de reden dat ik al ruim 25 jaar bij dit autobedrijf mijn auto's in onderhoud heb.

Fijn geholpen

Waren klantvriendelijk, hebben erg goed geholpen. Ik was tevreden.

Betrouwbaar en service op nr 1

Stefhan staat altijd voor mij klaar. Hij is eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk, en denkt echt met je mee. Je kunt erop vertrouwen dat je auto in goede handen is. Ik raad iedereen aan om zijn of haar auto bij Stefhan langs te brengen voor vakkundig en eerlijk onderhoud. Top service!

correct en klantvriendelijk

correct en klantvriendelijk

Van koppelingsdrama naar schakelfeest

Prima adresje!

Altijd top service!

Al jaren klant bij Stefan en ben meer dan tevreden. Ik heb een al oude auto en krijg altijd eerlijke adviezen over wat wel en niet gedaan moet worden. Absolute aanrader!

Top service, eerlijk en oprecht

Goede vak bekwame jongens die netjes en eerlijk werken.

Mooi bedrijf!

Mijn mooie Mercedes kreeg een beurt en APK. Netjes in 1 dag voor elkaar. Vriendelijke en deskundige mensen! Mijn schatje rijdt weer als een zonnetje. Bedankt Garage Borst!

Geweldig familie bedrijf

Bij garage Borst staat hulpvaardigheid hoog in het vaandel. Ze zijn nooit te beroerd om je te helpen. Met eerlijke & zeer vakkundige monteurs wordt je auto weer in top conditie gebracht.

Sehr gut

Sehr gut

Relaxed

Rustige en vriendelijke ontvangst, service gericht, komt afspraken na !

Goede service.

Staan gelijk voor je klaar en denken met je mee. Apk en beurt snel geregeld.

Perfecte, vriendelijke en snelle hulp

Had verschillende belangrijke motorische problemen.

• Plannen afspraken
  • Betrouwbaarheid
  • Wat mist u? N.v.t.
  • Heeft u verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Heel goed

Komt afspraken na is vriendelijk en levert goed werk af

Deskundig,en sociaal in omgang.

Werken hard, en efficent.

uitstekende service

Vriendelijke en goed werk

Klantgericht; persoonlijk; kundig

Stefan staat altijd klaar om te helpen en de reparatiekosten zo prettig mogelijk te houden.

Al vele jaren klant bij Collewijn / Stefan en altijd een fijne en kwalitatief hoog reparatie ervaring gehad.

Heel vriendelijke eigenaren die ook meedenken en behulpzaam zijn.

Ik heb mijn caravan daar gestald en bij controle van de banden kreeg ik het advies om deze te vervangen. Dat is snel geregeld. De volgende dag kon ik de caravan ophalen met nieuwe banden en gecontroleerde remmen. Kortom zeer tevreden.

Uitstekende garage; vakkundig en klantvriendelijk!

Tim en Thomas hebben een geweldig bedrijf. Ze zijn vakkundig en uiterst klantvriendelijk. Een afspraak maken lukt binnen een redelijke termijn en er is altijd de bereidheid om bij problemen aan de auto te helpen.

Top service

Top service