Kom al 30 jaar bij Collewijn, eerst bij Mees en nu bij zijn zoon stephan en wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen.
Vervangen onderdelen laat hij altijd zien.
Open en transparant, afspraken worden nagekomen, eerlijk advies, altijd een leenauto.
Kortom, waar vind je zo'n garage met zulke enthousiaste vaklieden.
Willem Ras
, Haarlem
Ze weten waar ze het over hebben en gewoon een goede service.
Zijn er al jaren klant
Arno koome
, Hoofddorp
Goede en behulpzame service
Fijne samenwerking, zeer tevreden!
Stef
, Gendt
Bedankt Stef! Dat is zeker wederzijds
Service
Mijn auto wordt perfect onderhouden. Geen woekerprijzen en onnodige handelingen. Een vertrouwd adres.
M
, Amsterdam
Uitstekende service en vak kennis.
Goed.
Arjen
, Badhoevedorp
nog te weinig ervaring met nieuwe situatie
ik kan alleen beoordelen over de afgelopen periode toen het nog Competence en van Gulik was.
Ik merkte dat er een verschil was met hoe het begon en hoe het op het laatst was.
Aanvankelijk heel persoonlijk en accuraat en naar het einde toe toch duidelijk slordigheden in het werk. Bijv. missen dat een distributie riem vervangen moest worden Onderhouds boekjes die pas afgetekend werden op mijn uitdrukkelijke verzoek. Kleine dingen waar nooit naar gekeken werd. Bijv. deur geleiders smeren etc.
Ik kreeg de indruk dat Johan het eigenlijk veel te druk had en altijd gehaast was. Ook qua prijzen had ik de indruk dat het niet veel meer scheelde ivm merk/dealer garage.
Ik hoop dat Bob weer kan oppakken wat belangrijk is; accuratesse, persoonlijkheid, concurrerend zijn en er plezier in hebben.
Ik geef nog geen score voor de nieuwe situatie maar voor de oude zou ik 3 sterren geven.
Beoordeling voor: Van Gulik Auto’s
Harry
, Beverwijk
Heel klantvriendelijk
Altijd goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
An
, Lent
Beste An,
Bedankt voor uw positieve review! Dit word zeer gewaardeerd.
Wij zien u graag de volgende keer.
Vriendelijke groet,
Vast Automotive B.V.
Prima bedrijf.
Prima geholpen en goede adviezen.
Rob
Top service
Staan altijd klaar denken in oplossingen.
John
, Badhoevedorp
Top bedrijf.
Top bedrijf waar ik al jaren kom. En nooit teleurgesteld wordt. Waar de klant nog op de eerste plaats komt. En altijd met een goed advies wordt geholpen. Toppers ga zo foor
Prijs/kwaliteit
Plannen afspraken
Betrouwbaarheid
Wat mist u?N.v.t.
Heeft u verbeterpunten voor ons?N.v.t.
Beoordeling voor: PH Autoservice
John
, Brunssum
Goede service en geen poes pas.
Autobedrijf Collewijn heeft me onlangs uitstekend geholpen met mijn auto. Wat me meteen opviel, is hoe eerlijk en duidelijk er gecommuniceerd wordt. Geen onnodige reparaties, geen vaag gedoe, gewoon helder uitleggen wat er aan de hand is en wat de beste oplossing is.
Er is netjes met me meegedacht en de auto werd zorgvuldig behandeld. Alles werd gedaan zoals afgesproken. Dat geeft vertrouwen, zeker in een tijd waarin je niet overal meer dezelfde betrouwbaarheid vindt.
Michel
Helemaal top!
Mijn auto voor APK ernaar toegebracht en s’middags stond hij ineens weer voor de deur wat een services grandioos!!!
Beoordeling voor: Garage Turnhout
Jan
, DeZilk
Goede en betrouwbare dienstverlening
Aanbevelen?Ja
Beoordeling voor: Garage Borst en Zn.
A.J.Admiraal
, Katwijk a/z
altijd goede service
Staan altijd voor je klaar
Beoordeling voor: Van Gulik Auto’s
freek
, heemskerk
Superfijne service
Eerlijke garage, netjes geholpen en schappelijke prijzen.
Elisa
, Gendt
Beste Elisa,
Bedankt voor uw positieve review!
Heeel veel plezier met jouw nieuwe auto.
Vriendelijke groet,
Vast Automotive B.V.
Betrouwbaar, vrij om te vragen, goede uitleg.
De periodieke controle van onze Ford is altijd met zorg uitgevoerd.
Inmiddels hebben wij een Volvo via u garage kunnen aanschaffen.Een goed rijdende auto en voor ondergetekende even wennen na 10 jaar automaat. Nu een auto met schakeling. Een echte auto !
Met vriendelijke groet Marjolein v Limburg
Aanbevelen?Ja
Beoordeling voor: Garage Borst en Zn.
Marjolein
, Leiden
Fijne, betrouwbare garage.
Al jaren ben ik een tevreden klant van Stephan. Altijd goed, betrouwbaar en realistisch advies en reparatie, waarbij het belang van de klant voorop staat.
• Iedereen mag een review schrijven zolang er voldaan wordt aan de gebruikersvoorwaarden. • Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Googlereviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch – iedere stem telt. • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan. • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd. • Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer. • Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.