Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een voortdurende positieve ervaring zien met vriendelijk personeel en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en handige opties zoals leenauto's. Over het algemeen wordt de garage gezien als betrouwbaar en klantgericht, met aandacht voor follow-up en oplossingsgerichtheid. De toon is dankbaar en er wordt met vertrouwen gerefereerd aan de service.
Zeer vriendelijk en hoogwaardige kwaliteit
14 July 2026
A
correct en klantvriendelijk
13 July 2026
Colette
Sassenheim
Mijn mooie Mercedes kreeg een beurt en APK. Netjes in 1 dag voor elkaar. Vriendelijke en deskundige mensen! Mijn schatje rijdt weer als een zonnetje. Bedankt Garage Borst!
11 July 2026
Marloes
SASSENHEIM
Bij garage Borst staat hulpvaardigheid hoog in het vaandel. Ze zijn nooit te beroerd om je te helpen. Met eerlijke & zeer vakkundige monteurs wordt je auto weer in top conditie gebracht.
11 July 2026
VINCENT
Klantgericht; persoonlijk; kundig
7 July 2026
Victor
Lisse
Daarna apk en kleine beurt laten uitvoeren, goed en snel geregeld. Fijne en eerlijke garage.
4 July 2026
F.L.M.
Uiterst vriendelijke service!
K.W.
Sassenheim
Zowel mijn vrouw als ik komen daar al jaren. Zowel het personeel als de familie Borst kan ik alleen maar een 10 geven. Geweldige garage tegen normale prijzen.
Huib
Snel en vakkundig.
J.H.
Vriendelijke en professionele service
K.B.M.
Sassenheim
Fijn dat ik snel geholpen werd
29 June 2026
P.J.T.
Sassenheim
Heel aardige vaklui, goede diagnose. Snelle goede reparatie.
29 June 2026
ARJAN
Lisse
Fijne garage, geen poespas of extra kosten
27 June 2026
R.J.
Sassenheim
Fijne garage met fijn personeel
27 June 2026
FRANS
Sassenheim
Hele aardige mensen. Denken mee. Goed geholpen.
ELS
Voorhout
Duidelijk communicatie, juiste service, echte (foto’s) garage
G.A.
Sassenheim
Ze helpen je altijd snel
Nico.
Sassenheim
Helemaal Prima geholpen met persoonlijke aandacht ben erg tevreden.
16 June 2026
THEA
Sassenheim
De communicatie is helder, vooraf is er een prijs opgave, welke altijd klopt. De prijzen zijn marktconform, goede uitleg.
15 June 2026
A.F.
Altijd goed geholpen
12 June 2026
A.
sassenheim
service hoog in het vaandel prettige samenwerking en kundig personeel geen vraag is te gek overal is wel een oplossing voor.
P.J.J.
Voorhout
Goede survies
L.
Vlot geholpen
Jan
SASSENHEIM
Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze ruim 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.
Parklaan 60
2171 EG Sassenheim