OK, het bestaat dus nog! Echte klantenservice. Ons Verisol jaloezie systeem (van 23 jaar oud !) wilde niet meer open en dicht, Ambiance in Haarlem per email de vraag gestuurd of zoiets nog te repareren valt (systeem ziet er nog perfect uit en is 1 van meerdere zelfde modellen/kleuren in huis). Bas aan de lijn gekregen, die zag er wel wat in. Hem foto's gestuurd waarna hij aan de slag is gegaan om het onderdeeltje te bestellen, en dat lukte. Systeem bij hem gebracht voor montage, dat had nogal wat voeten in de aarde, maar via zijn netwerk lukte het warempel. Bij Ambiance Haarlem staat 'kan niet' absoluut niet in het woordenboek. Hier gaan we terugkomen !
Vriendelijke adviseur die de tijd nam om me goed en oprecht te adviseren. Snelle service. Vriendelijke telefoniste. De mensen van Ambiance hebben duidelijk plezier in hun werk!
Tijdens bezoek aan de showroom zijn wij door Simone verwelkomt en heel goed geholpen. Ze gaf gehoor aan onze wensen en we kwamen uit op de deutte gordijnen voor in de slaapkamer en gordijnen met railsysteem voor in de woonkamer ruimte. Ze heeft heel veel geduld en beantwoord alle vragen. Ook geeft ze goed aan als iets niet mooi zal zijn en-of haalbaar is in onze situatie en geeft ze aansluitend passend advies. Ze beschikt over alle kennis en passie welk nodig is in het correct maken van een keuze. Iets waar we vanuit gaan dat logisch is maar vaak toch mist. Enig punt waar wij niet tevreden over zijn is de planning. Bij het installeren van de plisse gordijnen zijn wij gebeld als we aanwezig kunnen zijn. Er werdt 3* gebeld dat het later wordt waarbij de 3de keer het niet meer zal lukken. Niks is meer irritant dan een hele dag thuis te wachten op een afspraak welk niet doorgaat met daarbovenop een teleurgestelde vrouw. Ik en mijn vrouw konden beter van de dag hebben geplukt. De annulering kwam rond 15:30 binnen en maakte gelijk een vervolg afspraak. Inmiddels hangen de plisse en zijn we uiteraard wel blij met het product.
Helaas was bij onze serre één van de schuivende glasplaten kapot gesprongen. Waarschijnlijk door een kiezelsteentje die in het profiel terecht was gekomen. Ambiance Van Leeuwen moest deze specifieke glasplaat bestellen. Vanwege het speciale glas, duurde dat helaas wat langer. Tijdens het leveren bleek dat er door de fabrikant een foutje was gemaakt, nauwelijks zichtbaar. Uit eigen beweging heeft heeft Van Leeuwen deze toch omgeruild voor een volledig goede. Topservice, waarbij kwaliteit voorop staat.
Markies werd vakkundig opgehangen. Duidelijke uitleg. Vriendelijke monteurs die netjes werken.
goed en vakkundig geholpen en goede en leuke monteurs
De montage verliep prima en keurig op tijd door vriendelijke monteurs
Netjes en zorgvuldig
We hebben raamdecoratie voor binnenshuis en screens voor buiten gekocht. Van inmeten tot aan de montage is het prima verlopen. De mensen bij Ambiance Dekazon zijn kundig en dringen niets op. Ook wordt niet gezocht naar de duurste opties, eerder andersom. Bij het inmeten wordt al direct de mogelijkheden en onmogelijkheden aangegeven over de soort raamdecoratie. Er is een ruime keuze is kleur en soort zonwering.
Tijdens bezoek in de showroom prima deskundige uitleg betreffende mogelijkheden voor plaatsing van screens. Contact met de heer Van der Molen verliep erg plezierig, keuze was nel gemaakt. Offerte volgde snel daarop, was volledig en liet niets te wensen over. Na bevestiging akkoord daarop snel afspraak voor plaatsing/montage screens gemaakt. De professionele monteurs zijn eveneens vriendelijk en de klus verliep voorspoedig en geheel naar wens. Ik kan dan ook een ieder A. van de Molen Zonweringen Ambiance aanbevelen bij eventuele aanschaf van zonwering/screens.
Hoe mijn zonnescherm zich in de praktijk gaat houden moet natuurlijk nog blijken. Het is nog winter!
Er is onwijs goed meegedacht in het realiseren van een nieuw zonnescherm. Fijne service met een mooi zonnescherm als resultaat.
Snelle en deskundige oplossing van een probleem met de garagedeur
vriendelijk personeel werken hard en alles netjes af ook het opmeten ging perfect denken mee in oplossingen zeer aan te raden
Er werd meteen actie ondernomen toen ik met een probleem zat. Ben erg goed geholpen.
De garagedeur is perfect geplaatst en het advies was op maat voor onze situatie. Zowel in de voorbereiding als op de dag van de plaatsing een plezierig contact en goed overleg. Super!
Bij Resec Ambiance ben je verzekerd van een professionele aanpak en uitstekende service. Vanaf het eerste contact dachten ze actief mee en boden ze maatwerkoplossingen die perfect aansloot bij onze wensen. Daarnaast kwamen ze hun afspraken altijd na, wat zorgde voor een fijne samenwerking zonder verrassingen. Kortom, een bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!
Bij aanvraag zeer snel en correct een afspraak ingepland, vervolgens goed advies gekregen en is alles ingemeten. hierna is alles keurig en snel gemonteerd en zijn de functies en het onderhoud/gebruik advies besproken. kortom een zeer goede en complete service
Geduldig werken rustig en keurig netjes
We heben diverse malen met Heko-Becewe te maken gehad. Zij doen hun best om oplossingen te vinden. De uitvoering van het werk gebeurde (nauw)keurig en ze lieten ook geen 'sporen' na: alles was helemaal opgeruimd. Zeer aan te bevelen.
Goede en eerlijke service van eigenlijk geheel het bedrijf. Met Nico heb ik het meest gesproken en dat is me onwijs goed bevallen. Snel, eerlijk en bovenal een fijn persoon. Betreft het materiaal dat is gebruikt is onwijs fijn in gebruik! onwijs bedankt voor alle geboden service.
Heel fijn geholpen en geadviseerd in de showroom, duidelijke communicatie over montagedatum en zeer vriendelijke monteurs.
Kwalitatief goede service en adequate montage met oog voor kwaliteit
- A. van der Molen Zonweringen | 9.3
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.3
- Ambiance Zonwering van der Wal | 9.1
- Ambiance Zonwering Resec | 9.1
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!