Goed werk geleverd. Aardige mensen.
Bij huidige huis een terrasoverkapping + zonnescherm laten plaatsen. De terrasoverkapping is niet standaard. Voor Daniel en zijn team geen probleem. 'Kan niet' bestaat niet voor hen. Ze zorgen voor een passende oplossing. Door de niet-standaard-toegangspoort die Van der Wal bij ons vorige huis heeft geplaatst, hebben we nu opnieuw voor dit fijne bedrijf gekozen. Sales, after sales en alles er tussenin is gewoon zoals het overal zou moeten zijn.
Ik heb nu ongeveer een week een nieuw zonnescherm dat hebben ze fantastisch gedaan Hier ben ik erg blij mee
Meteen reageren en handelen.
Van begin offerte tot het monteren prima geregeld. afspraken op tijd. vakkundige montage door de monteurs. prettige communicatie. Eindresultaat mag er zijn
Prima ervaring. Na plaatsing zonwering was er nog een probleempje, maar toen kwam een medewerker terug en was dat zo opgelost.
Goede uitleg, vaklui. We zijn erg blij met ons zonnescherm, we zijn blij dat we er al gebruik van kunnen maken door het mooie weer!
Omdat onze ervaringen met Ambiance Ijmond al eerder zeer positief waren hebben we ze dit voorjaar weer ingeschakeld om een rolluik te plaatsen. Mitchell en Leon werken professioneel en efficiënt en zijn ook nog eens gezellig tijdens hun werk. Fijn ook dat ze ons eerder geïnstalleerde rolluik hebben schoongemaakt! Dank mannen!
Hartelijk dank voor uw waardevolle review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
prima bedrijf. vriendelijk en kundig geholpen. alles volgens afspraak en snel geleverd. bij montage keurig volgens afspraak op tijdstip zelf iets eerder. Montage keurig en kundig uitgevoerd door Maurice en Noa. Alles geinstalleerd en goede uitleg gekregen. Alles netjes achtergelaten en verpakkingsmateriaal meegenomen.
Ik de winkel uitstekende uitleg Er wordt tijd voor je genomen. Snelle afspraak voor opmeting enz. Vakkundige plaatsing.
Heerlijk om weer eens gedegen te zijn geadviseerd op basis van een solide productpakket. De installatie bij ons thuis kende wat knelpunten, maar die zijn vooraf goed in kaart gebracht en doorgesproken. Petje af voor het solide en gedegen installatiewerk. Het eindresultaat, inclusief alle details, overtreft onze verwachting en de carport staat als een klok. Maximale score verdiend 10!
Zeer voorkomend en net personeel
Beste Agnes, Vriendelijk bedankt voor uw fijne review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent en dat ons personeel als voorkomend en netjes is ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Erg beleefde en kundige monteurs
Deskundig advies van de verkoper Deskundig en netjes opgehangen door monteurs Top
Een 8 meter zonnescherm is een hele klus om te plaatsen. Plaatsing was perfect voorbereid.
Precies waar we naar zochten.
Goed advies, heldere afspraken en goede installatie
Wij zijn zeer tevreden over de service en het advies dat wij hebben gekregen. Alles verliep zoals gewenst.
Goede adviezen, vakkundige monteurs en prima service
Één woord perfect. Ga zo door
Mooi product en eenvoudig te bedienen. De levering was snel en de montage professioneel gedaan. De monteur is klantgericht en vriendelijk.
Goedemiddag Alie, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product, de snelle levering en de professionele montage. We zijn blij dat onze monteur als vriendelijk en klantgericht is ervaren, dat geven we graag aan hem door. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Mitchel en Silvio hebben de Luxaflex® Duette Shades keurig opgehangen. Professioneel en zeer vriendelijk. Wij zijn er ontzettend blij mee.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
het was erg fijn ze waren behulpzaam en hoop dat de jongens blijven
Bas Kolsters heeft bij mij de garagedeur geleverd en gemonteerd. Wat ik erg prettig vond, was dat hij tijdens de bouw goed bereikbaar was en zonder moeite meerdere keren heeft meegedacht om de dagmaten correct te laten metselen. De montage verliep snel en vakkundig. Echt topservice, een absolute aanrader!
Na een advies gesprek in de showroom van Ambiance een Zonnescherm besteld acht weken later werden wij gebeld voor het monteren van het scherm, de mannen van het bedrijf hebben mooi werk geleverd en we zijn zeer tevreden. En met de afstandsbediening van Somfy io is het comfort compleet.
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.4
- Ambiance Zonwering van der Wal | 9.2
- Ambiance Zonwering Goes | 9.1
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!