Na telefonisch contact storing gemeld, kon na onze vakantie worden opgelost. Werd 1e dag na vakantie gebeld om afspraak te maken. Monteur was deskundig en vriendelijk en heeft storing snel opgelost.
Prima geadviseerd in de winkel in De Bilt én thuis bij het opmeten voor plissé-hordeuren, screen en uitvalschermen. Communicatie is vriendelijk en correct. Binnen 4 weken geplaatst door vriendelijke en vakbekwame monteurs. Alles past en werkt naar volle tevredenheid. Kortom, 't kost wat, maar dan heb je ook wat! Over nazorg en garantie kan ik nog niets zinnigs zeggen, want nog geen gebruik van hoeven maken. Ik heb er wél alle vertrouwen in dat dat in voorkomend geval wel goed zit / komt
De horren werden vakkundig geplaatst. Al het afval werd netjes meegenomen.
Rolluiken waren niet goed geplaatst, 2 weken later andere monteurs die hebben het probleem verholpen, zagen meteen wat er fout was gegaan. Dus daarom een 5.
Wij hadden een behoorlijke wensenlijst, jullie hebben ons in alle behoeftes kunnen voorzien, zowel de raambekleding als de buitenzonwering en de garagedeur. Zowel het advies in de winkel, als het inmeten thuis hebben wij als zeer prettig ervaren. Er werd goed meegedacht. De montage en het contact met de monteurs hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Kundig en meedenkend. Wij komen zéker bij jullie terug in de toekomst.
Goede organisatie wat betreft planning en monteurs.
duidelijk advies met voorbeelden. Lopende kortingsactie mee genomen. Goede opmeting en goede installatie. Kostte wat meer tijd dan ingepland, maar werk werd goed afgemaakt. Rommel opgeruimd.
Zeer kundig personeel en heel vriendelijk
Goed verkoop- en vervolggesprek met kleine bespreekbare schoonheidsfouten in de montage, deze geaccepteerd. Achteraf storend geluid tijdens gebruik van gemonteerde screens. Door dreiging bij derde aanvraag om te worden teruggebeld lukte het om afspraak met projectmanager te maken. Ik heb vertrouwen in de nog aan te bieden oplossing.
Alles netjes gemonteerd en aangesloten en opgeruimd
In driekwart dag oude Robot garagedeur eruit en nieuwe Hörman sectionaaldeur erin. Prima actie! Nog geen rekening ontvangen, maar al wel een prachtige bos bloemen ontvangen voor het gestelde vertrouwen. Ons vertrouwen is De Kamper meer dan waard!
Door dit bedrijf zijn de werkzaamheden naar wens verlopen. Goede voorlichting en service geboden.
Heel erg vriendelijke service, netjes en snel uitgevoerd dankjewel
We hebben raambekleding en buiten zonwering gekocht bij Ambiance. Vanaf het begin tot aan de oplevering is dit prima verlopen.
Snelle levering en netjes gemonteerd. Via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen en de monteurs kwamen op de afgesproken tijd en werkte netjes.
Ik ben erg tevreden over de service en uitgevoerde werkzaamheden.
Volgens afspraak. Vriendelijke monteurs.
Uiteindelijk heeft het acht maanden geduurd voordat beide ramen waren voorzien van lamellen, dat lijkt me toch wel wat te lang. Hierover werd ook niets gecommuniceerd en dat valt me vies tegen. Ze zijn verder goed geplaatst zover ik dat als leek beoordelen kan.
Van informatie aan het begin, tot overleg en plaatsing aan het eind, heel tevreden
Had via Hormann een mail gestuurd met een reparatie verzoek voor mijn garagedeur maar deze was volgens Ambiance niet bij hun binnengekomen, beetje vreemd. Definitieve reparatie werd na 9 dagen uitgevoerd door een aardige monteur die buiten zijn werktijd de klus heeft afgemaakt.
Vooraf is de informatie in de winkel helder en uitgebreid, de afspraken duidelijk online gecommuniceerd (ook na aanpassingen achteraf) en het uitvoeringsteam is zeer deskundig. Aanrader dus!
Had een zonnewering nodig op een balkon iov los staande parasols. De keuze was geen probleem reeds 25 jaar bekend met Ambiance wegens vakkundigheid,service en uitstekende monteurs
DOEN WAT IS BELOOFD
Correcte afhandeling van alles. Het product - een Screen - bevalt uitstekend.
Goede informatie in winkelen en bij het opmeten. Ook de monteurs ( Leon en Mo ) kennis van zaken, keurig gewerkt en duidelijke uitleg achter af. Erg prettig. Ben zeer tevreden.
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.5
- Ambiance Zonwering van der Wal | 9.3
- Ambiance Zonwering Veenendaal | 9.1
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!