Gewoon Goed
Goede service, nette monteurs, ik ben tevreden.
goed en vlot geholpen zowel bij de plaatsing als met de garantiewerkzaamheden.
fijne firma om zaken mee te doen
Hebben voor Markilux gekozen. Fijne kwaliteit en mooie afwerking. Prijs is even slikken en sparen, maar het is het ons waard
Hele fijne medewerkers, hele goede service, ze dachten met ons mee, ze waren ontzettend vriendelijk, super professioneel. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden!
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
Deskundige advies op een zeer vriendelijke manier. Toppie. Had elke firma maar zo vriendelijke en deskundige personeel.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review in te vullen. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en super bedankt voor de mooie score.
Rolluiken besteld en laten plaatsen door Ambiance. Eerste afspraak was het inmeten en daar kwam ook iemand netjes op het afgesproken tijdstip. Vervolgens offerte ontvangen, akkoord gegeven en een aanbetaling gedaan. Helaas bij het eerst afgesproken montage tijdstip bleek er iets niet helemaal goed te zijn met de profielen dus vertrokken de heren weer onverrichte zaken. Voor dit oponthoud kregen we een financiële tegemoetkoming. Vervolgens kwam de man van het inmeten wederom om te kijken hoe of wat er niet klopte. We kregen daarna een nieuwe montage afspraak alleen deze werd op de desbetreffende dag van de ochtend naar de middag verplaatst omdat onderdelen nog elders lagen. Die middag zijn de rolluiken netjes geplaatst en het werkt allemaal goed. De heren monteurs hebben netjes werk geleverd en hun konden er natuurlijk ook niks aan doen. Vervolgens is heb ik de factuur ontvangen maar daar was dan weer de aanbetaling niet vanaf gehaald, na een telefoontje is dat wel weer recht gezet. Ik denk dat wij gewoon vooral veel pech hebben gehad met ongeveer alles. En dat er intern nog wel wat dingen kunnen worden verbetert bij Ambiance. Als klant moet je wel weer steeds iets regelen dat er iemand is. Al met al zijn we wel dik tevreden over het geleverde product.
Tevreden over het hele proces en het resultaat.
Op zoek naar zonwering werden we in de showroom goed geadviseerd door Nico. En daarnaast over de mogelijkheden mbt plaatsen van horren. Na verloop van tijd werden de bestelde producten vakkundig door de vriendelijke monteurs geplaatst en kon het genieten beginnen. Zowel het scherm als de horren zijn van Goede kwaliteit !
Geweldige service: duidelijk advies, prima afspraken en goed contact te krijgen
Super aardige medewerkers Mark en Sylvio (hopelijk goede spelling?) In zeer snelle tijd de screen opgehangen en ziet er strak en keurig uit! Bedankt voor de goede service!!
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Vandaag door Noa & Maurice de montage van de zonwering. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Complimenten aan gehele bedrijf, verkoopafdeling, montage, administratie etc. We zijn blij net resultaat.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Wat gedaan moest worden is in alle opzichten correct gedaan.
We zijn bij ambiance vriendelijk ontvangen. Ze nemen de tijd voor je en adviseren waar nodig. Ze zijn eerlijk en open over hun product. Geven aan wat echt noodzakelijk is en welke opties er nog meer beschikbaar zijn. Ook de levering en installatie is heel netjes gedaan. Maurice en Mohammed zijn echte vakmensen met oog voor detail, bij het ophangen. Daarnaast geven ze uitgebreid advies over onderhoud en gebruik. Ze zijn heel toegankelijk, vriendelijk, gezellig en nemen alle tijd voor je. Top gedaan ambiance. Onze dank ik groot.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Alleen het terug bellen dat is een probleem bij jullie
Aardige monteurs, rustig en bekwaam en hebben alles heel netjes achter gelaten, kwamen keurig op tijd, alleen maar complimenten.
Vriendelijke mensen , wat ik heel belangrijk vindt. Met vakkennis.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Heel vriendelijke monteurs, werken erg netjes.
Vriendelijk personeel, je bent hier zeker geen nummer. Denken goed mee als het even anders loopt. Mooie producten, erg blij met het eindresultaat!
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Veel plezier met u zonwering. Ambiance Leimuiden
Kennis van zaken, transparant, correcte service en goede kwaliteit.
Ik was blij verrast met de goede service! Ondanks het feit dat het scherm niet bij Ambiance IJmond vandaan kwam werd ik snel en prettig geholpen. Chapeau!
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
ik ben zeer tevreden over de binnen-en buitenzonwering. De grote keuze, kwaliteit en de snelle en vakkundige levering.
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Alle tijd voor goed advies en uitleg. Snelle levertijd en keurig gemonteerd. Lange termijn service kan ik nog niet beoordelen.
- Ambiance Zonwering Resec | 9.4
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.3
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!