goeie service , snel geleverd
De monteurs waren heel kundig en netjes. Jammer dat ze een tweede keer moesten komen omdat ze niet wisten dat de hoogwerker niet bij alle ramen kon.
Goede service en fantastische vaklui! We zouden ze iedereen aan kunnen raden!
Jaloezieën keurig bevestigd,fijn personeel.
Na melding storing hier snel op gereageerd en dag later de reparatie uitgevoerd. Prima!
Monteur keurig op tijd. Alles in 1x goed gemonteerd en keurig uitleg gegeven. Alle rommel en afval meegenomen. Super blij met het eindresultaat
Komen en monteren precies volgens afspraak. En kijkt vervolgens of alles er zo netjes uitziet. Nee...dit nog even zo en dat nog even beter. Weten we de bediening nog? Zo dus...en je mag me altijd bellen. Wil je meer van een monteur? Nee toch!
Bij een storing aan onze zonneschermen werden wij na onze melding na 1 dag, (Dit was zelfs op zaterdag ochtend) geholpen door de vestiging Goes.
Nadat vorig jaar een zonnescherm bij ons is geplaatst, was nu de plisse horrendeur aan de beurt. Gezien de afwikkeling en plaatsing van het zonnescherm, was het voor ons geen moeilijke keus om ditmaal weer voor Ambiance te kiezen. Alles is weer net als de vorige klus weer prima geregeld.
dankzij de goede ervaringen in 2020 en 2021, kozen we opnieuw voor uw bedrijf.
Vakkundige en sympathieke verkoper. Ook de mannen die het zonnescherm hebben opgehangen, uitstekend. Eveneens vriendelijke vaklui. Brenda en Henk Bolhuis
Netjes,vakkundig en snel gewerkt
Positief. Vooral omdat de bestelde hordeur voor onze schuifpui in juli geplaatst zou worden, maar dat gebeurde al in mei. Heel blij mee.
Goede montage en vrijndelijke monteurs.Super werk verricht Gr.Natascha Gietmann
Zorgvuldig en vakbekwame medewerkers zorgen voor prima aflevering De kamper denkt met je mee bij de keuze en adviseert wat de beste optie is.
Alles van Ambiance Zonwering Resec is goed.
Deskundig
In 1966 kochten we onze 1e markies in Beverwijk bij Markiezenfabriek Noord-Holland. Daarna in 2000 samen met de buren in Heiloo in totaal 8 zonneschermen en nu op ons terras de Nova Shade een scherm van 4:50 meter en 3 m uitval. Altijd was de service top en nooit schade of problemen gehad. Kortom we zijn al een halve eeuw super tevreden over Ambiance IJmond.
Hartelijk dank voor deze mooie review! Wij zijn al bijna 60 jaar erg blij met u als klant!
De heren waren correct bij aankomst even voorstellen wie ,wie was. Het werk is vakkundig uitgevoerd. Beide heren beleefd ,na de uitvoering geen rommel achtergelaten. Zuinig zijn op deze 2 -heren.
Ik ben over het algemeen tevreden, het product is keurig en de montage en de monteur waren echt heel goed. Alleen op communicatie laten ze wel steken vallen. Na 14 weken ben ik zelf maar gaan bellen (8 tot 12 was gezegd). Tot 2 keer toe beloofd dat ik terug gebeld zou worden, maar uiteindelijk na de 3e keer zelf bellen had ik eindelijk de planning aan de lijn. Bleek dat mijn spullen al bijna 3 weken binnen stonden.
Bedankt voor uw feedback, wij nemen dit zeker mee als leer moment. Wij streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen, wij begrijpen uit uw reactie dat wij zeker nog kunnen verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw aankopen en horen het graag als er iets is.
Alleen jammer 2 zonneschermen per ongeluk verwisselt te hebben.
vlotte en nette afwerking, precies zoals afgeproken
Zeer vriendelijk en deskundig personeel zowel bij aanschaf als bij installatie. Zeer tevreden!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!