Snel bezoek en offertes Is behoorlijk aan de prijs Alles wordt gedaan zoals afgesproken Komen alle afspraken na
Vriendelijke ontvangst in de winkel goed advies, de man die kwam inmeten was deskundig maar niet alleen de inmeting maar ook deskundig wat er geplaatst moest worden. Degene die het plaatste was ook zeer deskundig met goede uitleg hoe het werkt en vertelde precies wat hij ging.
Zeer ervaren mensen, prettig in de omgang en communicatie een dikke 10!!! Materiaal raambekleding super.
Beste Margreet, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier van uw duette shades, hordeur en rolgordijn. Ambiance Heko-Becewe
Alles was prima.
Het zonnescherm wat wij hebben besteld is geleverd en bevestigd zoals afgesproken.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review in te vullen. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en super bedankt voor de mooie score. Het Ambiance IJmond team.
Kan geen verbeterpunten verzinnen. Alles was volkomen in orde.
Wij werden uitstekend geholpen in de winkel door deskundige mensen en de monteurs waren zeer vriendelijke vakmensen!!
Bedankt voor uw positieve review en uw beoordeling. Het Ambiance IJmond team
Geweldige mensen. Zowel dr zaak als de medewerkers. Compliment voor alles!
Na probleem met verkeerde levering onderdeeel is het toch snel goed gekomen. Ik was het niet eens met de boodschap dat halverwege de Installatie ik 3 weken moest wachten tot het karwei afgemaakt zou worden. Maar na een mail naar uw bedrijf is het toch goed gekomen en daar ben ik nu blij mee. Hartelijk dank daarvoor en ik waardeer dit zeer. Vriendelijke groet Mevr.AWM.Schriks, Veldesebosweg 22 Warnsveld 7231DW
Wij kregen goede adviezen over de kleur van het screen, wat betreft de kleur van de kozijnen.
Onze ervaring is dat we zeer goed uitleg hebben gekregen over de screens met zonnepaneeltje. Mooi en strak gemonteerd. Net personeel die de werking van de screens goed uitgelegd hebben. Klantvriendelijk bedrijf. Zijn zeer tevreden alles werkt goed.
Hordeur is naar volle tevredenheid opgemeten en geplaatst. Duidelijke communicatie.
Nvt
Een afspraak voor het inmeten was snel geregeld. De verkoper had voldoende kennis. De geschatte duur tot het plaatsten was goed ingeschat. Achteraf hadden ze toch een hoogwerker nodig en die konden ze die zelfde dag nog regelen. Ze hebben een mooi product afgeleverd.
Ik ben erg tevreden dat mijn aanvraag om een screen te plaatsen op zo'n klantvriendelijke manier is behandelt. Erg mooi resultaat voor jarenlang plezier
18 juli zonnescherm besteld. 20 augustus geleverd. Monteurs hebben het scherm vakkundig opgehangen, en daarna alles weer netjes opgeruimd. Oude defecte is door hun gedemonteerd en meegenomen. Uitleg gekregen over de werking van de afstandsbediening. Kortom zeer tevreden over de snelle levering en de vakkundige plaatsing.
Wij hebben screens laten montieren en bij het uitzoeken waren ze heel behulpzaam en meedenkend. De Montage is het vakkundig Gedanken en alles werkt top.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u genoten heeft van onze service. Mocht u nog suggesties of ideeën hebben, horen we dat graag Het Ambiance IJmond Team.
Goede voorlichting,goede prijs/kwaliteit,uitstekende vakbekwame en vriendelijke monteurs
Ben tevreden . Ziet er prachtig uit. De monteurs hebben mooi werk afgeleverd
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u genoten heeft van onze service. Mocht u nog suggesties of ideeën hebben, horen we dat graag. Met vriendelijke groeten, Het Ambiance IJmond team
Prima kwaliteit
Beste Marloes, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier van uw zonnescherm Ambiance Heko-Becewe
Alle afspraken ruimschoots nagekomen.
Intake, product, aflevering en montage uitstekend.
Wij hebben helaas vervelende ervaringen met Ambiance/Bakker uit Arkel. Na de plaatsing van ons zonnescherm hadden we nog enkele vragen. In plaats van daar rustig en klantgericht op in te gaan, kregen we reacties als: “Hoort u hoe negatief u bent?”, “Uw toon is negatief” en “U snapt het niet.” Wij vonden deze manier van communiceren erg onprettig en weinig klantvriendelijk. Het zonnescherm is geplaatst, maar van het beloofde “grote genieten” bij Ambiance hebben wij vooral de communicatie als teleurstellend ervaren.
Na het verstrekken van vrijblijvende informatie kwam de adviseur om een screen in te meten. Na het verstrekken van de koopopdracht volgde op de afgesproken dag de vraag: kunnen we uw screen morgen monteren? Dat kon en al voor de aangegeven tijd kwam het montageteam dat binnen een kwartier, ondanks de warmte, de screen monteerde en demonstreerde. Klus geklaard, klant tevreden.
Bedankt voor uw review! We stellen uw feedback zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Het Ambiance IJmond team.
- Ambiance Zonwering Alkmaar | 9.7
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.7
- Ambiance Zonwering Verplancke | 9.7
- Ambiance Zonwering Veenendaal | 9.6
- Ambiance Zonwering Goes | 9.5
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!