Goede voorlichting en service, zowel vooraf als bij de montage van ons nieuwe zonnescherm.

We kregen bij de keuze voor een nieuw zonnescherm uitstekende voorlichting, eerst in de zaak, daarna op locatie bij ons thuis. Vriendelijk, servicegericht en goede advisering. Afspraken werden correct schriftelijk vastgelegd. Het scherm werd binnen de afgesproken termijn geleverd en de montage (met dank aan broers Luuk en Niels) verliep probleemloos en heel netjes. Het is aan de prijs, maar het resultaat mag er zijn. We zijn heel tevreden.

• Tips en verbeterpunten: N.v.t.

Prima werk afgeleverd, maar €99 startkosten (lees voorrijkosten) voor vond ik wel heel veel

In offerte stond startbedrag €99. Ik dacht dat bedoeld werd dat voor de klus minimaal €99 betaald moest worden. Bij de factuur bleek dat met startbedrag voorrijkosten bedoeld werd. Dit stond niet duidelijk vermeld. Voor een klus in dezelfde plaats, als het bedrijf zit vind ik dit exorbitant hoog.

• Advies N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: Betere communicatie over starttarief en reeler bedrag gebruiken.

reactief en onprofessioneel

Helaas kunnen wij niet anders dan dit bedrijf afraden. In eerste instantie zijn de ramen ingemeten voor het opmaken van een offerte. Daarbij werd aangegeven dat het ongeveer vijf weken zou duren voordat de screens geleverd zouden worden. Nadat wij akkoord waren gegaan met de offerte, hoorden wij echter niets meer. Na vijf weken hebben wij zelf contact opgenomen. De planner kon niet duidelijk uitleggen waarom de bestelling nog niet binnen was en gaf aan dat wij zouden worden teruggebeld. Later bleek, na contact met de verkoper, dat het opnieuw ongeveer vijf weken zou duren. Ook daarna moesten wij zelf weer bellen om te vragen waarom er nog geen montageafspraak was gemaakt. Uiteindelijk kregen wij te horen dat er iets mis was gegaan met onze bestelling én die van andere bewoners in het complex. De screens bleken zelfs helemaal niet besteld te zijn, omdat de verkoper met sabbatical was. Uiteindelijk is er een montageafspraak ingepland, maar ook de uitvoering maakte geen professionele indruk. Voor één screen hadden de monteurs die dag geen tijd meer, waardoor zij later terug moesten komen. Daarnaast zitten er aan de bovenkant van de boxen openingen waarvoor geen afsluiting is geleverd, waardoor er alsnog zonlicht naar binnen komt. Al met al mag je voor een investering van deze omvang (5 screens) veel meer verwachten. Wat wij vooral erg slecht vinden, is dat je overal zelf achteraan moet bellen en dat klachten niet actief worden opgepakt of opgevolgd. De communicatie richting de klant laat hierin echt te wensen over. Opvallend is wel dat het versturen van facturen wél erg snel gaat. Twee dagen na ontvangst van de offerte werd al gevraagd om een aanbetaling van 50%. Vervolgens ontvingen wij binnen twee dagen na de plaatsing direct de factuur voor het resterende bedrag, terwijl de montage nog niet volledig is afgerond. En ook hier over is vanuit Ambiance geen communicatie. Dat vinden wij erg slordig.

• Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: Trainingen om bovenstaande negatieve beoordelingen te verbeteren,
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Alles werd in goed overleg gedaan Mannen waren vriendelijk. Er werd snel en goed gewerkt

• Tips en verbeterpunten: Nee
  • Ervaring met product: Buitenzonwering
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, door de collega in de winkel, vakkundig en goed advies. De persoon, van het op meten en de meneer van het monteren, vakmensen. Top! Jullie leveren een mooi product.

• Ervaring met product: Binnenzonwering

Korrekte behandeling .

U komt betrouwbaar over. Goeie producten !!

• Tips en verbeterpunten: Kan niks bedenken

Helemaal prima.

Prima monteur die de hordeuren keurig netjes monteert. Alles opruimt en schoon achterlaat. Ziet er mooi uit!

• Ervaring met product: Horren

Alles goed geregeld

Duidelijke afspraken, op tijd gekomen, netjes gemonteerd en oude garagedeur afgevoerd

• Ervaring met product: Overige

Topservice en vakmanschap

Al meer dan 10 jaar zijn we een tevreden klant bij Velota waarbij we al deze jaren een vast contactpersoon hebben, Erik. Komt altijd bij ons over de vloer komt met nieuwe inzichten en oplossingen gebaseerd op onze wensen en leefomstandigheden. Maar ook voor de kleine reparaties en installaties. Altijd vriendelijk en altijd een zeer snelle persoonlijke service.

Goed!

Het contact via de telefoon voor het maken van een afspraak verliep stroef, geen vriendelijke man. “Vrouwen luisteren toch niet”. Via de mail wel fijn contact gehad en de afspraak was snel gemaakt! Er kwam een zeer vriendelijke monteur en na even puzzelen werkte beide zonneschermen weer. Heel blij mee!

• Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: De meneer aan de telefoon mag wel een lesje vrouwvriendelijkheid krijgen. Zo’n opmerking kan anno 2026 niet meer natuurlijk

Geweldige montage, houd uitstekend de warmte buiten

Wij hebben de tuin op het zuiden en dus ook een grote schuifdeur op het zuiden. Als de lente komt, en de zon wordt wat intenser, dan wordt het bij ons al snel 24 graden in huis, als het buiten nog maar 15 graden is, puur door de intensiteit van de zon en het effect op de glazen schuifdeur en het raam ernaast. Sinds de installatie, hebben wij het in kunnen stellen dat deze automatisch werkt bij bepaalde hoeveelheden licht, en dit houdt uitstekend de warmte buiten. We kunnen er nog doorheen zien, maar wij merken niets van de intensiteit van de zon. Montage was zo geregeld, en we werden ook vrij snel gebeld omdat de stukken er een week eerder waren dan verwacht! Kortom: alles snel geregeld, goede communicatie, goede monteurs. Alleen was de zonwering nog niet aangesloten op het Somfy systeem wat wij erbij hebben aangeschaft. Nou hebben wij zelf aangegeven dat wij er wel uitkwamen, maar uiteindelijk hebben wij hier alsnog de hulplijn van Somfy moeten bellen. Was fijn geweest als de monteurs hier iets meer info over hadden gegeven. Maar dat is ook aan ons te wijten, want wij gingen er vanuit dat we er zelf wel uit zouden komen, en hebben ervoor getekend dat zij dit niet hoefden te doen. Absolute aanrader.

• Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: Zorg dat het Somfy systeem werkt voordat de monteurs weggaan.
  • Ervaring met product: Buitenzonwering, Horren

Snelle en goede service. Vriendelijk en behulpzaam

Snel, goed, vriendelijk en behulpzaami

Goede communicatie

De communicatie is heel prettig, ook het plaatsen van de screens is goed verlopen.

• Tips en verbeterpunten: Geen

Deskundig advies, zeer snelle service& klantvriendelijk

Heel spoedig, deskundig advies en levering van de benodigde artikelen; garantie. Enorm klantvriendelijk.

• Montage N.v.t.
  • Ervaring met product: Binnenzonwering

Goede afspraken en meedenken in oplossingen

de Firma Kolsters heeft goed meegedacht in mogelijke oplossingen voor ons zon probleem. Daarnaast hebben ze gedaan wat ze beloven en hebben het zonnescherm op een heel degelijke manier bevestigd aan onze overkapping.

Meedenkend en snelle service

Al jaren klant en zeer tevreden. Vooral bij onderhoud en reparaties wordt snel gereageerd.

• Tips en verbeterpunten: Geen
  • Ervaring met product: Terrasoverkappingen, Buitenzonwering, Terrasverwarming, Overige

Mooie markiezen en fijn team!

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en het team die onze markiezen hebben opgehangen, ook verkoopteam en planning zeer prettig!

• Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: Een tip is om de schragen die gebruikt worden af te dekken, nu zitten er zwarte strepen van het schuiven op de gecoate latten en dat is niet nodig, ook de stickers op de latten even verwijderen

Mooi robuust lamellendak

Goede informatie vooraf, ervaren monteurs voor de installatie. Het hele proces van advies, bestellen en uiteindelijk installeren is zeer plezierig verlopen. Het lamellendak ziet er fantastisch uit, een hele aanwinst voor het terras.

• Ervaring met product: Terrasoverkappingen

Lieve jongeman

Alles verliep prima ,fijn geholpen en ons probleem is opgelost ,super

• Tips en verbeterpunten: Geen ,word altijd opgelost
  • Ervaring met product: Rolluiken, Overige

Storing zeer snel opgelost

Na de melding van een storing kwam de eerst volgende dag Alfred om het probleem op te lossen. Uiterst vakkundig werk en erg vriendelijk. Ga zo door met de service verlening!!!

• Tips en verbeterpunten: Ga zo door
  • Ervaring met product: Binnenzonwering, Horren

Rolluiken werken perfect.

Bij 1 rolluik een inmeet fout, maar goed opgelost.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Ervaring met product: Rolluiken

Onder de maat.

Ik had graag meer betaald om een oplossing te krijgen voor een relatief klein probleem met onze markiezen. Nu alleen de opmerking “ komt niet bij ons vandaan” en kunnen we niet repareren. Maar daarvoor was ik juist naar Dekazon gegaan.Kortom dit had beter gekund. Maar misschien moment opname.

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Montage N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Tips en verbeterpunten: Beter inleven en met klant probleem oplossen

Helemaal top

Ik ging vandeweek met de buuffie kijken voor zonwering we werden hartelijk ontvangen ze hielp ons allebij fantastisch gewoon uitgezocht en vanmiddag kwam er iemand langs alles opgemeten bij buuffie en ook bij mij dat hebben we gewoon nodig je kan niet zonder zonwering daar is het te heet gewoon kleur uitgezocht en over 4a 6weken wordt hij opgehangen super blij dank jullie wel voor de goeie service gr Annemarie

Behulpzaam en kundig!

• Kwaliteit
  • Tips en verbeterpunten: Ga zo door!
  • Ervaring met product: Buitenzonwering, Horren, Overige

Zeer goede service.

Ze gaven duidelijke en eerlijke informatie in de winkel en bij het inmeten. Het monteren werd heel netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden.

• Kwaliteit N.v.t.

- Ambiance Dekazon | 9.2

- Ambiance Zonwering van der Wal | 9.2

- Ambiance Zonwering Resec | 8.7

Over Ambiance Zonwering

De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!