Een goed uitleg gehad van wat er te wachten stond en hoe de behandeling er uit zou zien. Behandeling zelf is vrijwel pijnloos op het verdoven na. Naderhand wederom goed uitleg gehad over de nazorg en de geleverde medicatie. Het is een lange dag stil zitten maar zal het uiteindelijk waard zijn !
Bron: Klantenvertellen
Ik ben heel erg tevreden over mijn haartransplantatie bij Omorfy. Na consulten bij meerdere klinieken, had ik bij Omorfy een veilig en vertrouwd gevoel. Ik kon snel terecht voor een goede prijs. Op de behandeling heb ik niets aan te merken. Ik heb mij op de behandeldag geen moment onprettig gevoeld. Ook op de nazorg heb ik niets aan te merken. Het was erg prettig dat ik het donor- en transplantatiegebied in de kliniek kon laten wassen. Nu kan het wachten beginnen. Ik heb dankzij Omorfy vertrouwen in een goed eindresultaat.
Bron: Klantenvertellen
Professionele intake, behandeling en nazorg met grote aandacht voor welzijn en wel bevinden van de klant
Bron: Klantenvertellen
Heel profesioneel.goede uitleg wat er gaat gebeuren vooraf maar ook tijdens de behandeling.voelde mij op mijn gemak. Dank jullie wel team omorfy
Bron: Klantenvertellen
Ik had veel twijfels over het wel of niet laten doen van de behandeling. Wat mij over de streep heeft getrokken is deskundig advies die ik van de dames heb ontvangen. Nu 3 maanden verder zie ik hele mooie resultaten. Ik ben dus zeker tevreden over de aandacht, behandeling, nazorg en aankomende PRP behandelingen. Ik heb vertrouwen in een goed eind resultaat. Team Omorfy dank!
Bron: Klantenvertellen
Redelijk nieuwe kliniek. Centrale ligging, goed bereikbaar en voldoende parkeermogelijkheden. Deskundige behandelaars; nemen voldoende tijd voor uitleg. Kon snel terecht voor een behandeling. Nazorg tot nu toe goed.
Bron: Klantenvertellen
Goede service, zorgzaam, open en eerlijk, altijd bereikbaar, voelt je op je gemak. Heerlijk lunch, denkt mee, vertellen duidelijk stap voor stap wat er gebeurt tijdens behandeling. Goede nazorg.
Bron: Klantenvertellen
Alles was perfect en ver boven verwachting. Kwaliteit, service en nazorg van de behandeling was gewoon top geen minpunten. Super aardig personeel met veel kennis en ervaring maar daarnaast ook gezellig waardoor de behandeling voorbij vliegt. Ik had 6 jaar geleden ergens anders een behandeling gehad maar wat een verschil in alles.
Bron: Klantenvertellen
Op 20 december heb ik een baardtransplantatie ondergaan bij Omorfy (1.800 grafts). Na bij verschillende klinieken op consult te zijn geweest toch voor hen gekozen. Voornamelijk omdat de arts Novia al lang in het vak zit (en ze ook ervaring heeft met baardtransplantaties) en ik uit de gesprekken gewoon een goed gevoel kreeg. Ook niet onbelangrijk was dat ik snel terecht kon. De dag van behandeling: nadat de baardlijn was uitgetekend door de arts in samenspraak met mij werd er geoogst. Het oogsten van de haren was eigenlijk snel gedaan. De verdovingsprikjes waren niet fijn, maar het was oke. Vervolgens werden de grafts stuk voor teruggeplaatst middels de stick and place methode. Er wordt hierbij per graft een gaatje geprikt (door de arts) en de assistente zet dan de graft erin. Dit terugplaatsen van de grafts was best een tijdrovend proces, uiteindelijk zijn we daar van ongeveer 10u30 tot 17u15 mee bezig geweest. De verdoving in het gezicht was wel echt pijnlijk moet ik zeggen, stukje bij stukje werd verdoofd en dus niet alles in een keer, omdat de doorbloeding in het gezicht schijnbaar veel groter is dan op het hoofd. Het dus niet een keer door de zure appel heen bijten, maar ieder stukje weer opnieuw. Uiteindelijk ook nog PRP toegepast aan het einde van de dag. Er is eerlijk tegen me gezegd dat het een zware dag zou worden, maar alsnog heb ik het wel onderschat. Weken na behandeling: de eerste dagen vond ik het zwaarst, omdat je gewoon heel erg bang bent om aan de grafts te zitten. De eerste dag heb ik nauwelijks geslapen. De dagen daarna steeds beter en het is gewoon een fijn idee dat de grafts steeds vaster beginnen te zitten. De hoeveelheid pijn viel erg mee. Alleen bij het slapen gaan nam ik wat pijnstillers, omdat ik anders niet kon slapen. Ze hadden een uitgebreid document opgesteld waarin stond beschreven welke dingen ik op welke dagen moest doen (qua zalfjes, antibiotica e.d.). Het donorgebied gebied was na de eerste dagen echt ontzettend smerig geworden door de zalf die ik daarop moest smeren zonder het te mogen wassen. Daarom was het een verademing dat ik op de derde of vierde dag terug kon gaan naar de kliniek om het te laten wassen. Het was fijn dat het daar kon, omdat het als een soort gewond gebied aanvoelt en het fijn is dat iemand met expertise het dan even wast. Zelf zou ik te voorzichtig zijn geweest. Na een week mocht eindelijk mijn baard nat worden en mocht ik dit wassen. Vanaf toen zijn in een paar dagen alle korstjes verdwenen. Overigens heb ik Omorfy gedurende die weken best een aantal keer gebeld met waarschijnlijk een heleboel standaard vragen, waarschijnlijk zocht ik enige geruststelling haha. Iedere keer als ik belde werd er uitgebreid geantwoord en kreeg ik daadwerkelijk het gevoel dat ik zo vaak kon bellen als ik wilde. Dit was prettig. Huidige status (na ruim een maand): ik had eigenlijk verwacht dat de baard erg snel helemaal uit zou vallen, maar dit viel erg mee. Er zit nog best veel baard! Op dag 17 na de behandeling heb ik een aantal fotos gemaakt (op verzoek van Omorfy). Hierop is te zien dat er nog zeker baard zit. Leuk ook is dat ik er ook gewoon complimenten over krijg. Zelfs iemand die vertelde dat hij ook wel zon baard zou willen, maar dat hij zelf geen goede baardgroei had. Inmiddels ben ik ruim een maand verder en de baard wordt volgens mij wel wat dunner nu, maar ik haal hem er nog altijd maar niet af, want ziet er nog prima uit. Ik hoop echt dat het de komende tijd zo blijft en dan na een aantal maanden nog beter wordt. De tijd zal het leren. Voor fotos: http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=40096
Bron: Klantenvertellen
Ik heb bewust gewacht met het geven van een review omdat ik de eerste weken van de behandeling wilde afwachten. Het verloop gaat volgens het boekje. Ben heel blij met het voorlopige resultaat. Tot op heden nog bijna geen getransplanteerde haren verloren en het haar groeit goed. De behandeling is alleszins meegevallen. Natuurlijk is het vervelend en moet je veel geduld hebben maar we hebben ook gelachen tijdens de behandeling. Ben goed verzorgd en ook de nazorg is goed. Heb je geen zin in een reis naar Turkije dan is Omorfy zeker een aanbeveling.
Bron: Klantenvertellen
Ik heb een prettige consult gehad met goede uit. Ook kon ik de behandeling kort na mijn consult gauw afspreken. Er werd een mooie prijs afgesproken en de lunch was goed verzorgd. Ook is het een gezellige team die je goed op je gemak stelt. De nazorg is ook uitstekend en raadt ook iedereen aan om naar Omorfy te komen. De behandeling is nog maar kort geleden en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Voor nu ben ik zeer tevreden. Dankjewel team Omorfy!
Bron: Klantenvertellen
Een hele prettige ervaring. Omorfy werkt op een goede locatie en de behandeling was super. Zeer professioneel en vriendelijk.
Bron: Klantenvertellen
Het is een vrij nieuwe, mooie en vooral belangrijk schone kliniek met deskundig en ervaren personeel. Ze bereiden je goed voor op de dag met goede opvolging na de intake en weten je op je gemak te stellen op de dag zelf. Ook het nazorg traject met de spullen voor thuis en de eerste keren wassen bij de kliniek is goed geregeld. Kortom allemaal dik in orde en zeker aan te raden.
Bron: Klantenvertellen
Omorfy is een mooie kliniek met vriendelijk, deskundig, en professioneel personeel. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding.
Bron: Klantenvertellen
De mensen zijn netjes en vakkundig, de kliniek is netjes en schoon en het nazorg traject is goed opgezet.
Bron: Klantenvertellen
Dit is nu mijn derde behandeling geweest en ben al zeer tevreden met het resultaat. Mijn haar is voelbaar sterker en voller.
Bron: Klantenvertellen
Professionele mensen die hun werk goed doen! Duidelijke uitleg voor het na de behandeling. Uitgebreide nazorg tijdens herstel.
Bron: Klantenvertellen
Het traject ging super snel en dat is ook fijn als je eenmaal de keuze hebt gemaakt. Een enthousiast team die je goed bijstaat en waardoor de dag van de behandeling ook zo voorbij vliegt. Locatie is goed bereikbaar, strak en schoon. Na de behandeling eigenlijk nagenoeg geen last gehad van pijn en zie ik uit naar het eind resultaat.
Bron: Klantenvertellen
Ik ben zeer tevreden hoe de behandeling heeft plaats gevonden. Ik ben vooraf goed geinformeerd. Daardoor wist ik wat ik kon verwachten.
Bron: Klantenvertellen
Zeer prettig ontvangen en geinformeerd. De behandeling zelf werd zo comfortabel mogelijk gemaakt. Goede nazorg en bijzonder vriendelijk en goed team.
Bron: Klantenvertellen
Vanaf het intake gesprek tot de laatste wasbeurt, zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Van de 4 klinieken waar ik een intake gesprek gehad heb meteen een erg goed en vertrouwd gevoel bij deze kliniek. Je spreekt zowel de arts die je gaat behandelen als de behandelaars. Het personeel weet waar ze over praten is nauwkeurig en er word ruim de tijd voor je gemaakt. Mijn behandeling van 2500 grafts is vrijwel pijnloos verlopen. Ik raad deze kliniek echt voor iedereen aan. Ben nu 9 dagen verder en het ziet er al veel belovend uit ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
Bron: Klantenvertellen
Het service is uitstekend. De behandeling is snel. De personnel zijn vriendelijk en werken nauwkeurig.
Bron: Klantenvertellen
Ondanks dat ik het een hele spannende dag vond is alles echt super verlopen! Lekkere lunch en de dames hebben me de hele dag goed geholpen. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Ik heb er alle vertrouwen in! Super kliniek!
Bron: Klantenvertellen
Intake gesprek was echt goed, gaf vertrouwen. Nette praktijk, goed behandeld. Ze zijn goed met hun werkzaamheden. Dag behandeling goed afgelopen.
Bron: Klantenvertellen
Vertrouwd, persoonlijk contact, wend naar mijn wensen, goed geluisterd, goede begeleiding en nazorg. Ik zal het aanbevelen bij anderen.