uitstekend

Zeer hartelijk en zorgzaam team. Hele informele benadering. Zeer voorkomend. Voelde me heel welkom.

Ontzettende duidelijke, eerlijke begeleiding. Heel vakkundig

Als vrouw zijnde leeft het nog steeds in de taboe sfeer, dit wil ik doorbreken. Via via heb ik Omorfy leren kennen. Een heel eerlijk en professioneel bedrijf. Ik werd daar super goed ontvangen. Meteen duidelijk besproken wat de opties waren. Omdat is meer dan 10 jaar met FFA rondliep was het spannend of de transplantatie zou aanslaan. Eerst is er een proefstukje geplaatst, dat ging groeien. Toen zijn er daarna meer dan 2600 crafts geplaatst. En.... het resultaat na een jaar is werkelijk fantastisch. Mijn zelfvertrouwen is weer gestegen. Ben er zo blij mee. Ook de nabehandelingen waren fantastisch.

Bijzonder goed behandeld tijdens het gehele proces van transplantatie tot aan de eindcontrole na 1 jaar. Ik kan Omorfy iedereen aanbevelen.

Erg positief

Van geen gezichtshaar naar een (natuurlijke) baard is echt te bizar voor woorden. De behandeling was pijnlijk, intensief, lang maar het was het zeker waard. De dames luisteren goed naar je en zijn coöperatief zowel tijdens de behandeling als tijdens de nazorg periode. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen tijdens het proces. Bedankt Omorfy!

Een professioneel team met alle aandacht voor de klant.

Mijn ervaring bij Omorfy is een goede, hartelijke ervaring. Wilssany en haar personeel noemen je bij je voornaam en ze doen er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Nu, acht maanden na behandeling, ziet het ontvangstgebied er goed uit. De haarlijn is ongeveer 2 centimeter naar voren gehaald en op het hoofd zijn crafts geplaatst voor volume ik ben er erg tevreden mee. En dat terwijl er nog een verbetering van 20% door zou moeten komen de komende vier maanden. Ik zeg doen! Je voelt je meteen een stuk meer vrouw!

Zeer professionele behandeling en persoonlijke klantrelatielantgeticht

Ik ervaarde een relatief pijnloze behandeling, prettige nazorg, goede tussentijdse haarcontroles, geruststelling mbt de haarontwikkeling en goede adviezen mbt haaronderhoud (minoxidil). Letterlijk alle medewerkers die ik tot nu toe heb meegemaakt, heb ik ervaren als professioneel, dienstverlenend en met een warm hart voor hun cliënten. Kortom, ik zou iedereen die een haartransplantatie voor zichzelf wenst zeker de professionele haarkliniek Omorfy aanbevelen. Eric Pieters

Mooie kliniek en vriendelijke kundige mensen.

Mooie kliniek en vriendelijke en kundige mensen.

Top bedrijf, goede service en alles uitstekend geregeld!

T is het waard!

Omorfy biedt een professionele en zorgzame behandeling met prachtig resultaat

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Omorfy! Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed geïnformeerd. Het team is professioneel, vriendelijk en echt betrokken bij je traject. De behandeling zelf verliep soepel en pijnloos en ik voelde me de hele dag goed begeleid. Nu, een aantal maanden later, zie ik al duidelijk resultaat – voller haar en een natuurlijke haarlijn. Ik kan Omorfy aan iedereen aanraden die overweegt een haartransplantatie te doen. Absolute topkwaliteit en persoonlijke aandacht in één!

Geweldig team professionals

Zeer posititieve ervaring bij Omorfy. Elke stap wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.Super goede verzorging.

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en met alles wat Omorfy voor mij heeft betekend!

Prachtig kliniek waar de service en hygiëne fantastisch is. De werknemers zijn heel netjes en je wordt tijdens het gehele proces onwijs goed begeleid! Bedankt!

Uitermate tevreden

Service en kwaliteit, ontvangst alsof je een dagje uit bent met vervolgens een intensieve en positieve dag. Goede nazorg met een resultaat om blij mee te zijn! Aan dit team kan je je koppie toevertrouwen.

Goed geregeld van begin tot eind

Alles is goed geregeld. Van tevoren is de voorbereiding en begeleiding erg goed. Op de dag zelf is er een fijne ontvangst, duidelijkheid over alle stappen, goede lunch, ontzettend vriendelijk personeel en ze zijn erg secuur. Ik zou Omorfy graag aan anderen aanbevelen.

Fruitweg 36

3981 PA Bunnik