Zeer goed!

Een deskundig en betrokken team dat professionaliteit combineert met een fijne, ontspannen sfeer. Het contact verloopt prettig en je voelt je direct welkom. Absoluut een positieve ervaring!

een goed en vriendelijk team

zeer aangename ontvangst en zeer goed draaiend team, vriendelijk en attent. kortom een aanrader.

Mijn ervaring met deze kliniek was zeer positief en professioneel, met een mooi en natuurlijk result

Mijn ervaring met deze kliniek was van begin tot eind uitstekend. Alles verliep soepel, goed georganiseerd en met een hoog niveau van professionaliteit en aandacht voor detail. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen en ziet er zeer natuurlijk en mooi uit. Het team was vriendelijk, deskundig en zorgde ervoor dat ik mij gedurende het hele proces comfortabel en op mijn gemak voelde. Mijn oprechte dank aan het hele team voor de geweldige zorg, inzet en respectvolle behandeling.

Professioneel en vakkundig

Heb op 16-02 bij Omorfy een paar lege plekken in mijn baard (400 grafts) op laten vullen. Voor Omorfy gekozen door prettig oriënterend gesprek voorafgaand aan de ingreep. Je merkt dat ze bij Omorfy terzakekundig zijn, uiteindelijk gaat het om dat stukje vertrouwen bij een dergelijke gezichtsbepalende ingreep. Momenteel in herstel, dus over uitkomst kan ik helaas nog niets zeggen (geduld, duurt minimaal 4 maanden voor zichtbaar resultaat) Mocht je twijfelen, laat je informeren. Bij Omorfy staan ze je echt goed te woord en volgen alles zeer kort op!

Professionaliteit op hoog niveau

.Enorm professioneel, zeer klantvriendelijk, super hygiënisch, uitstekende service en nazorg !!

Een warme, professionele kliniek waar je je meteen welkom voelt en met oprechte zorg wordt geholpen.

Gisteren ben ik bij Omorfy geweest en ik wil graag mijn dankbaarheid delen. Vanaf het eerste moment voelde ik me enorm welkom. Het hele team is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en begripvol. Ze nemen echt de tijd voor je en stellen je volledig op je gemak. De service was top en alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd. Je merkt dat ze hier met hart en ziel werken en echt om hun patiënten geven. Ik heb een heel positieve ervaring gehad en kan deze kliniek dan ook van harte aanbevelen. Dank jullie wel voor de geweldige zorg!

Uitstekende zorg

Zeer betrokken en bekwaam personeel. Verdovingen waren iets pijnlijk, maar al met al wordt je uitstekend begeleid en is de zorg meer dan uitstekend.

Ik heb een zeer goede ervaring gehad en het is me reuze meegevallen. Omorfy is wat mij betreft absoluut een aanrader!

Heel erg prijzig met korting eraf nog 2000€ duurder als bij de concurrent

Het telefonisch contact is goed verlopen netjes te woord gestaan en een snelle reactie. Maar prijs technisch het duurste wat ik heb gehoor en ik heb al een aantal offertes opgevraagd en ook bij goede klinieken

Wat een goede keuze heb ik gemaakt met Omorfy

Na een lang uitgestelde en goed overdachte zoektocht bij meerdere klinieken kwam ik uiteindelijk via een kennis uit mijn eigen netwerk bij Omorfy uit. Door het zien van zijn haren en het resultaat na zijn harttransplantatie en het horen van zijn ervaringen was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Was ik eerder bij Omorfy op gesprek geweest was ik waarschijnlijk al eerder aan mijn haartransplantaties begonnen. Alles viel op zijn plek en de keuze was snel gemaakt. Nu een week later na het wassen van mijn hoofd sta ik versteld van het feit dat we maar een week verder zijn. De dag van transplantatie tot de dag van vandaag is goed verlopen. Er werken zeer betrokken en deskundige mensen bij Omorfy en ik zou het iedereen aanraden om op consult te gaan en vervolgens de gekoesterde stap te wagen.

Top!

Afgelopen week was het moment dat ik in twee dagen een haartransplantatie heb laten doen bij Omorfy. Al zo’n 20 jaar geleden begon bij mij heel langzaam de kaalheid op de inhammen en kruin. Met name de kaal geworden kruin bleef mij irriteren, maar durfde nog niet echt stappen te zetten. Toch liet een echte aanpak van ‘dit probleem’ mij niet los en heb dan ook in de afgelopen jaren enkele klinieken bezocht. Afgelopen december toch de knoop doorgehakt, nadat ik bij Omorfy in Maarn was geweest. Wat mij over de streep heeft getrokken is de persoons- en mensgerichte benadering bij Omorfy. De persoon staat centraal, niet het geld. Dit merk je bij het eerste contact al. Naast deze persoonlijke, warme aanpak zijn eigenaresse Wilssany met haar team vriendelijk, toegewijd, professioneel en heel vakkundig. De behandeling zelf is mij heel erg mee gevallen, iets waar je toch tegenop ziet. De verdoving voel je wel iets, maar is te doen. Voor de rest is het gewoon lang liggen, waarbij je soms gewoon in slaap valt. Het resultaat moet ik nu afwachten, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Op basis van de behandeling en hoe zij werken kan ik Omorfy alleen maar hoog beoordelen en zeker aanbevelen. Wacht niet zo lang als ik als je het overweegt en maak een afspraak voor een gratis consult bij hen en laat je overtuigen. Echt, met Omorfy komt het helemaal voor elkaar (met je haar) :)

Professionele behandeling door vriendelijk en bekwaam personeel…

Voelde meteen goed

De ontvangst en de verdere behandeling van 2 dagen waren echt heel goed. Vriendelijke en lief personeel. Gaf mij rust en vertrouwen.

Lang gekoesterde wens van haarverbetering en wellnes dag in een gehad!

Na zeker 10 jaar zoeken naar een oplossing voor mijn oervervelende middenstip in mijn haar op mijn hoofd en diverse mogelijkheden en bedrijven gezien en gesproken te hebben eindelijk een kliniek gevonden met zeer uitgekiende technieken die mij enorm aan staan! Daarbij komt ook nog eens de zeer persoons gerichte aanpak! vanaf het intake gesprek tot en met de dag van de behandeling enorm fijn en persoonlijk begeleid. Op de behandeldag zeer lief ontvangen, secuur werd mijn persoonlijk welzijn bekeken door een arts vervolgens op een zeer prettige manier de hele dag verwend en begeleid vooraf mocht ik ook mijn lunch wensen opgeven (welke ook zeer luxe werd klaargezet voor mij ) in een mooie omgeving ,overigens het hele bedrijfspand ziet er ontzettend mooi en verzorgd uit! vandaar mijn inleiding haarverbetering en Wellness dag in een van a tot z voel ik mij compleet in de watten gelegd! Dan heb ik het nog niet eens over de prijs gehad! (ook niet onbelangrijk!) qua prijs is het in mijn geval enorm meegevallen ten opzichte van wat ik daarvoor uitgezocht had ik kan met volle overtuiging zeggen ZEER TEVREDEN!!

aanrader!

Erg professioneel en super aardig. Nemen de tijd om een goed resultaat te geven.

De dame die mij heeft geholpen was vriendelijk en heeft alles goed uit gelegd. Een heel vriendelijk dame duimpje voor haar .

Fijne clinic

Fijn opgevangen en geholpen

Ik was een beetje teleurgesteld.

Om heel eerlijk te zijn was ik teleurgesteld bij de eindcontrole. Van het resultaat ben ik tevreden, al is hier en daar wat licht haarverlies, vooral op de kruin. Vriendelijke ontvangst, zoals steeds, door Anja, maar op één of andere manier hing er niet de positief optimistische vibe die ik destijds mocht ervaren in Bunnik. Ik had de indruk dat ik op het verkeerde moment was binnen gekomen. Ik had ook de verwachting om met Willsani, die de behandeling had gedaan, ook de eindcontrole mee te bespreken en over het lichte haarverlies en eventuele remedies te spreken. De vervangende dokter deed haar best, maar was voor mij niet hetzelfde als dat ik verwacht zou hebben. Jammer. Op aanraden van Anja hebben we nog een leuke uitstap kunnen maken naar het mooie Amersfoort.

Erg tevreden over Omorfy

Ik ben erg tevreden over hoe mijn behandeling bij Omorfy was. Vriendelijk en goed geholpen en nu steeds meer resultaat te zien. Zou het daarom zeker aanraden!

Heel plezierige behandeling!

Vanaf de ontvangst tot de koffie na de behandeling was alles goed geregeld. Het was een lange dag, maar door de goede begeleiding en plezierige medewerkers leek het toch snel voorbij te gaan!

Zeer professioneel en vriendelijke mensen.

Dit was mijn 3de behandeling en de 2de bij omorfy de eerste x was het in Rotterdam 12 jaar geleden en daar was ik ook tevreden maar had weken last van napijn .En bij Omorfy alle 2 de keren helemaal geen last gehad . Ik ben ook zeer te spreken over de nazorg Ik geef ze een dikke voldoende en zeker aan te raden .

Persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit

Zelfs jaar na de behandeling voelt het alsof de behandelaar jou nog kent van gisteren. Heel fijn.

Hectisch

Was ik 40 minuten eerder gearriveerd ivm slecht weer en kon ik 10 minuten later op spreekuur. Snel dacht ik en kreeg ik te horen dat het druk was vandaag . Trouwens was de balie niet bezet. Het gesprek was goed alleen niet ter tevredenheid van mezelf. Mevrouw proberde echter haar best en toch kwam zij niet overtuigend over, daar zijn te veel vragen naar mij toe geweest ipv samen naar iets te kijken . Ik had ook het gevoel gehad dat het om verkoop gaat....dus ik vroeg wat er het eene zou kunnen kosten en kreeg meteen het plastiviceerrde a4 met alle prijzen voor mijn neus. Snap ik ,maar ik was voor een soort second opinie daar ,wat ik heb aangegeven. Ze doen hun best alleen hebben ze mij niet kunnen overhalen oftewel iets gerust stellen. Zit ik in de auto op terugreis naar Hilversum wordt ik gebeld door jullie. Thuis belde ik meteen terug en zag Mevrouw pas later dat ik al geweest ben. Dus....welke cijfer zou je jezelf geven als je voor dit bedrijf werkt? Ik en nog heel veel andere mensen hebben een haar probleem. Haar is meestal het eerste wat je ziet bj anderen, het is een uitstraling, het maakt je wat je bent, het is je trots, aan het haar kun je ook zien hoe gezond,oud iemand is.....ect....dus ik vond die afspraak helemaal niet fijn . Daarentegen was het voor af WhatsApp gesprek veel beter en was ik zeker erg enthousiast. Mvg Kathrin Laabes

Zeer gastvrij ontvangen en tijdens de transplantatie stellen ze je gerust en de verdoving doet haast geen pijn. Kortom zeer goed bevallen.

pijnlijk

De plasma prikjes waren voor mij te pijnlijk, volgende keer waarschijnlijk verdovingscreme er op smeren, anders voor mij niet te doen.

Sportlaan 11-13

3951 CG Maarn

Over Omorfy

De naam Omorfy is afgeleid van het Griekse woord “Omorfiá” hetgeen schoonheid betekent. Tot eind juni 2025 was Omorfy reeds jaren gevestigd in Bunnik. Dankzij een unieke kans is de kliniek op 1 juli 2025 verhuisd naar Maarn, een prachtige bosrijke omgeving waar rust, gezondheid en kwaliteit samenkomen. In een inspirerende gezondsheidsomgeving waar verschillende disciplines samenkomen zijn we in staat een unieke sfeer te creëren met meer ruimte, betere faciliteiten en waar we onze service naar een nóg hoger niveau tillen. Omorfy is gespecialiseerd in FUE haartransplantaties en werkt met de nieuwste technieken. Je kunt bij ons terecht voor haar-, baard- en wenkbrauwtransplantaties. Hiernaast bieden wij ook succesvolle behandelingen voor haarverbetering aan. Door onze flexibele aanpak hebben wij korte wachttijden. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en innoveren. Om dit te kunnen realiseren werken we nauw samen met andere klinieken, artsen en kappers. Wij werken hard aan de toekomst en de verdere professionalisering van het bedrijf. Bij Omorfy staat de cliënt centraal. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar de wensen. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies over de verwachtingen staan centraal, samen met een hoge kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Wij willen haartransplantaties voor iedereen toegankelijk maken en hanteren eerlijke tarieven en een duidelijke communicatie. We ontmoeten je graag! Liefs, Team Omorfy