Goeie ontvangst. Ruime keuze aan eten. Behandelbed heeft een soort verdieping nodig voor de borsten, verder alles goed
Bron: Klantenvertellen
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg. Goed gevoel bij prettige sfeer en alles ziet er netjes uit.
Bron: Klantenvertellen
Bij toeval kwamen we op Omorfy. Na een goed gesprek besloot ik de behandeling te ondergaan. Behandeling viel mee, ik zou het zo weer doen. Personeel is vriendelijk en gezellig. Ik zou het iedereen aanbevelen. Service is goed. Nazorg uitstekend.
Bron: Klantenvertellen
Professionele mensen die weten wat ze doen
Bron: Klantenvertellen
I had a bit of anxiety when I arrived, but the experience was nowhere near as painful as I expected. Everyone was highly professional. I look forward to an excellent result.
Bron: Klantenvertellen
Kundig, vriendelijk, meedenken. Lieve meiden allemaal.
Bron: Klantenvertellen
Je word heel vriendelijk ontvangen en de gehele dag goed verzorgd. Het is een zeer proffesionele kliniek waar je in goede handen bent. Blij met mijn nieuwe haar!
Bron: Klantenvertellen
Goed ontvangen, duidelijke informatie. Behandeling is zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben erg tevreden.
Bron: Klantenvertellen
Prima ervaring van A tot Z. Professioneel tot en met. Zowel de behandeling als alles er rond.
Bron: Klantenvertellen
Per toeval kwamen we bij Omorfy. Na een goed gesprek besloot ik de behandeling te ondergaan. De behandeling viel mee, ik zou het zo weer doen. Het personeel is vriendelijk en gezellig. Ik zou het iedereen aanbevelen. De service is ook goed en de nazorg uitstekend!
Bron: Klantenvertellen
Precies zoals beschreven, ze komen hun woord na. Vriendelijk en goed voorbereid aan het werk gegaan. Fijne nazorg, de aanrader met de meegegeven lunch ---)) broodje gezond.
Bron: Klantenvertellen
Persoonlijke aandacht, goede uitleg wat er gaat gebeuren. Nette behandelruimtes, deskundigheid, laagdrempelig, prima nazorg, innovatief, goed team stralen dezelfde visie en professionaliteit uit.
Bron: Klantenvertellen
Ik ben vorige week behandeld bij Omorfy voor een relatief kleine haarbesparende haartransplantatie van ongeveer 1200 grafts (vullen haarlijn en kleine inhammen). De communicatie met het team verliep erg soepel in het voorproces en er werd duidelijk aangegeven wat mij te wachten stond. Op de behandeldag werd nogmaals alles rustig met mij doorgenomen en verder verliep de behandeling vrijwel pijnloos en erg voorspoedig. Zojuist heb ik het ontvangstgebied laten wassen en nu zie ik duidelijk resultaat! Omdat ik een haarbesparende haartransplantatie ben ondergaan kan ik het behandelde ontvangstgebied mooi bedekken/stylen met mij haren en zie je er eigenlijk bijna niets meer van. De grafts zijn met een hoge dichtheid geplaatst om uiteindelijk een mooi resultaat te creeren. Bij mij is de keuze voor Omorfy gevallen omdat zij goede resultaten konden laten zien, een goed team hebben met specialisten, een goede nazorg bieden incl. prp-behandelingen (Extra stimulering van de haargroei) en prijstechnisch interessant zijn. Daarnaast is voor mij het gemak ook belangrijk, het is slechts 20 minuten rijden. Hierdoor is de afweging om een haartransplantatie in Nederland uit te laten voeren voor mij snel gemaakt. Kortom ik kan iedereen Omorfy aanraden, dank team voor het goede verloop en mijn voorlopige resultaat. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!
Bron: Klantenvertellen
Omdat jullie zeer vriendelijk waren en erg lief. Bijna een thuisgevoel. Beter kan het toch niet?
Bron: Klantenvertellen
Eerder al een haartransplantatie gedaan in Turkije, maar het verschil in consult, behandeling en nazorg is immens. Ik zou iedereen aanraden om een behandeling te nemen bij Omorfy. Het resultaat is na 5 weken al super te noemen.
Bron: Klantenvertellen
Zeer vriendelijke en kundige mensen. Ik zag vooraf behoorlijk op tegen de haartransplantatie. Dat bleek achteraf totaal onnodig. De transplantatie verliep vlot en pijnloos en de dagen er na heb ik ook geen pijn of irritatie van betekenis gevoeld. Ik zou willen dat ik al twee jaar geleden de stap had gezet.
Bron: Klantenvertellen
Heb een haartransplantatie gehad bij Omorfy, ik vond alles prettig geregeld. De behandeling zelf vond ik erg mee vallen. Had het veel erger verwacht. Ik ben nu een weekje verder en erg benieuwd naar het resultaat. Ik kan iedereen Omorfy aanraden! Ik heb nog even getwijfeld om het in Turkije uit te laten voeren. Maar het ongemak na de behandeling is behoorlijk aanwezig. Het was heel fijn om binnen een half uurtje thuis te zijn zonder nog een lange reis te maken. Nogmaals bedankt!
Bron: Klantenvertellen
Prettige mensen die je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Zou dit iedereen aan bevelen.
Bron: Klantenvertellen
Plezierige eerste ervaring op dit gebied. Zeer klantvriendelijke mensen en een organisatie met veel geduld en flexibiliteit. Daarnaast zeer deskundig qua inhoud, een goede persoonlijke begeleiding en prima faciliteiten. Nu nog het resultaat afwachten, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Bron: Klantenvertellen
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en vertrouwelijke sfeer. Blij met mijn keuze voor deze kliniek! Aanrader!
Bron: Klantenvertellen
De behandeldag was een echte verwendag. Heel prettig was de open houding van de behandelaars. De informatie over de behandeling en de nazorg is geweldig. Alles staat in het teken van de client.
Bron: Klantenvertellen
Aardige mensen. Dr. Mozart is zelfs thuis langs geweest omdat ze in de buurt een afspraak had.
Bron: Klantenvertellen
Vakkundig, vriendelijk, eerlijk, duidelijke uitleg ik heb me de hele dag op mijn gemak gevoeld en zou deze kliniek iedereen aanraden.
Bron: Klantenvertellen
Prachtige kliniek, en heel schoon, bij ingang gelijk een warm welkom ontvangen. De operatie ging goed, en ook nog heerlijk gelunched. En ik kijk uit naar het resultaat.
Bron: Klantenvertellen
Begin maart 2022 ben ik op consult geweest bij Omorfy. Tijdens het consult ben ik goed ingelicht en wist ik waar ik aan toe was. Op 5 april 2022 heb ik de Micro FUE behandeling ondergaan, in totaal 2000 grafts (voorhoofdsverlaging). Alles verliep soepel, ik voelde me na de start van de behandeling compleet op mijn gemak en had vertrouwen in het team. Tot nu toe ben ik tevreden over het verloop van het genezingsproces en hoop op een mooi eindresultaat.