Klantenvertellen biedt bedrijven de mogelijkheid om elders verzamelde reviews te archiveren. Deze externe reviews worden niet opgenomen in de berekeningen van Klantenvertellen. De reviews zijn afkomstig van andere review partijen.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Mooie schone kliniek. Nemen ruim de tijd voor je. Mijn behandeling duurde van 7.45-20.00 uur. Luisteren goed naar wat je wil en geven goed advies.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Superfijn personeel, erg vriendelijk. Ik was behoorlijk zenuwachtig maar ze hebben me heel erg op mn gemak gesteld. Zeker een aanrader!

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

De klantvriendelijkheid is erg goed. De uitleg was duidelijk en goed tijdens de behandeling. Nazorg is ook volledig.

• Aanbevelen Ja

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Baardtransplantatie)

Hele vriendelijke en kundige behandelaars. Zeer flexibel, de behandeling is aangepast op mijn situatie. Er hangt een goede sfeer en samenwerking.

• Aanbevelen Ja

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Wenbrauwtransplantatie)

Omorfy neemt echt de tijd om de persoonlijke situatie in kaart te brengen. Dat merkte ik tijdens het consult en de behandeldag. Zeer professioneel en vertrouwd gevoel.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Vriendelijk personeel, zorgvuldige behandeling.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Erg klantvriendelijk. goede uitleg/service. Fijn om mee te praten tijdens de behandeling. Behandeling heb ik als prettig ervaren en ik vind het resultaat er erg goed uitzien.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Erg lange dag die prettig gemaakt werd door het team van Wilssany. Gezellig en professioneel, duidelijk traject!

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

De omgang naar patient is uiterst professioneel en warm. Erg geduldig en alles goed uitgelegd. Sfeer is uitermate goed en geruststellend, zowel voor patient als ouder.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen. Medewerkers waren behulpzaam en duidelijk in het proces.

• Aanbevelen Ja

Deze kliniek heeft zeer kundig advies, behandeling en nazorg gegeven. Alsook een uitstekende persoonlijke en menselijke service. De behandeling is zeer goed uitgevoerd.

Sehe gutes Gesamtpaket

Ich habe mich sehr aufgehoben und wohl gefuhlt. Das Personal und die arztin sind sehr zuvorkommend, einfuhlsam und freundlich. Trotz der Unterhaltungen auf Englisch war alles verstandlich. Bin mit allem total zufrieden und wurde die Transplantation dort immer wieder machen.

• Aanbevelen Ja

Een fijne kliniek waar veel mogelijk is. Ik hoefde niet te stoppen met bloedverdunners. En nog fijner, mijn ontvangstgebied hoefde niet te worden geschoren. Dit gebied is mijn kruin waar toch nog redelijk wat haren staan, die tijdens de behandeling alleen maar in de weg zitten. Het siert de kliniek dat ze niet hebben geschoren en voor een bewerkelijke, maar wel klantvriendelijke optie hebben gekozen. Ik betaalde voor 1.000 - 1.500 grafts. Omdat de arts niet genoeg grafts kwijt kon op mijn kruin, heeft ze daarbuiten ook nog grafts gezet (waar het haar ook wat dunner is), totdat ze op 1.500 grafts zat. Super! Al met al dus zeer tevreden.

Uitstekend/ professioneel

Kundig en vriendelijk personeel. Straalt professionaliteit uit. Uitstekende communicatie voor- en tijdens de behandeling. Erg schone en nette kliniek. Goed te bereiken, vlakbij de snelweg. Over het geheel gezien zeer tevreden en kan iedereen die een haartransplantatie wil laten doen deze kliniek aanbevelen!

• Aanbevelen Ja

Erg professioneel en goede sfeer

Van start tot eind erg tevreden wat betreft de behandeling. Tot in de puntjes is alles uitstekend geregeld. Ook de nazorg. En ook heel belangrijk is de sfeer van de medewerkers erg goed tijdens de behandeling. De sfeer is heel vertrouwd.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Fijne behandeling met sociaal/rustig personeel. Fijne sfeer

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Vriendelijk, Gezellig en kundig. Ik voel me heel welkom. Het eten was ook heel goed. Goede service!

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Betrokken en je wordt vooraf geinformeerd (bellen en sms). Ze nemen je mee in het gehele proces en erg vriendelijk personeel

Goede behandeling!

Ik heb een goede behandeling ervaren zonder veel pijn, verder zijn het erg vriendelijke mensen.

Professioneel / behulpzaam / kundig / vriendelijk

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Ik ben in de ochtend zeer proffesioneel geholpen. Vervolgend ook door iedereen top begeleid door de dag heen. Er was zelfs een specialist uit Spanje aanwezig die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Hiermee heeft Omorfy bewezen dat ze blijven innoveren.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Ik vond het confortabel, was vrij nerveus om de ingreep te doen. Werd vaak op me gemak gesteld

• Aanbevelen Ja

Attent personeel, meedenkend en super klantvriendelijk. Kortom kwaliteit!!

De kliniek krijgt van mij een goede score omdat het precies voldoet aan de verwachtingen. Ondanks dat de behandeling lang kan duren is het een zeer aangename beleving.

Beoordeling Omorfy Haarkliniek (Behandeling: Haartransplantatie)

Goed begeleid. Behandeling tijdens het verwijderen van grafts is vervelend (lang op je buik liggen), maar goede zorg en redelijk pijnloos