Het personeel is zeer vakkundig en behulpzaam. En aan alles is gedacht, je voelt je echt welkom.
Bron: Klantenvertellen
Goede sfeer, persoonlijke aandacht. Duidelijke aanpak en opvolging. Haartransplantatie behandeling is zwaarder dan gedacht en gehoopt. Nu wachten op de resultaten!
Bron: Klantenvertellen
Zeer positieve ervaring gehad bij Omorfy. Deze firma heeft het concept ontzorgen compleet begrepen. Van offerte traject, opvolging tot de dag zelf perfect voor elkaar. Bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Dan blijkt ook dat geld niet de doorslaggevende factor is. Pijnloze behandeling bovendien waarbij het welzijn van klant op nummer 1 staat. Een pluim voor Omorfy!
Bron: Klantenvertellen
Als je ook maar iets twijfelt gewoon doen. Het is een dagje alles op je af laten komen. Maar dan heb je ook wat. Je wordt de hele dag prima verzorgd en pijn doet het niet.
Bron: Klantenvertellen
Een super ervaring gehad bij deze kliniek. Het was een lange dag maar alles was top geregeld. Er stond een goede lunch klaar. Vanaf het moment dat je kon gaan zitten kreeg je de afstandsbediening en kon je via hun tv lekker serie kijken. Ik kan iedereen die een transplantatie wil doen deze kliniek aanbevelen.
Bron: Klantenvertellen
Duidelijke info vooraf, kundig personeel, goede verzorging en gelegen op een centrale plek in het land
Bron: Klantenvertellen
Ik heb mijn behandeltraject bij Omorfy in Bunnik als zeer positief ervaren. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk ontvangen en voelde ik me op mijn gemak. Het team nam de tijd om alles rustig uit te leggen en stelde me gerust over de procedure. De behandeling zelf was een lange zit, wat natuurlijk te verwachten is bij een haartransplantatie, maar dankzij de professionele en zorgvuldige aanpak van het team verliep alles soepel. Wanneer ik ongemak of pijn voelde, werd hier direct op ingespeeld en kreeg ik de juiste ondersteuning. Dit gaf me een vertrouwd gevoel en liet zien dat ze echt aandacht hebben voor hun clienten. Nu, na de behandeling, kan ik zeggen dat het resultaat er veelbelovend uitziet. Uiteraard is het nog even afwachten hoe alles zich ontwikkelt, maar ik ben tot nu toe erg tevreden met hoe het eruitziet. Ik waardeer de precisie en zorg waarmee ze gewerkt hebben en zou Omorfy zeker aanbevelen aan anderen die een haartransplantatie overwegen. Bedankt aan het hele team voor de goede zorg en begeleiding!
Bron: Klantenvertellen
In 2024 voor een haartransplantatie bij Omorfy geweest. Uitstekende uitleg voor wat er die dag zou gaan gebeuren, erg op mijn gemak gesteld. Bij iedere stap die er die dag zou gebeuren een duidelijke uitleg zodat ik wist waar ik aan toe was. Vriendelijke dames waar je ook gezellig tussendoor mee kon kletsen. Uiteindelijk moesten er in maart 2025 nog wat haartjes bijgeplaatst worden wat ook allemaal goed is verlopen. Ik zou omorfy ten zeerste aanraden!
Bron: Klantenvertellen
Zeer tevreden, hele goede ervaring. Je wordt van A tot Z professioneel geholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel dus zeker een aanrader.
Bron: Klantenvertellen
Ik voelde me bij de intake meteen al serieus genomen. Mijn probleem werd serieus genomen. Ook werd vooraf goed aangegeven wat ik wel/niet mag verwachten. De behandeling is inmiddels 2 dagen geleden. Het viel me alles mee. Nu even herstellen en wachten op wenkbrauwen!!
Bron: Klantenvertellen
De mensen bij Omorfy zijn vriendelijk en deskundig en streven naar het best mogelijke resultaat voor de klant. De haartransplantatie verliep vlot en pijnloos en ook de dagen daarna heb ik geen klachten gehad.
Bron: Klantenvertellen
Topkliniek en een fijne communicatie. De behandeling was heel rustig en ik werd goed behandeld. Al met al ene dikke 10!
Bron: Klantenvertellen
Hallo iedereen, Op 10 januari heb ik bij Omorfy in samenwerking met Haarmark een haartransplantatie gedaan. Een paar maanden eerder heb ik een consultgesprek gehad bij Wilsani in Bunnik. Dit gesprek heb ik als prettig en geruststellend ervaren. Eigenlijk alle vragen die ik had werden hier beantwoord en eigenlijk had ik gelijk vertrouwen in het team van Omorfy. Ik heb meerdere klinieken bezocht, maar hier kreeg ik dat gevoel niet bij. Zelf woon ik in Oost-Groningen dus dat is wel een stukje rijden. Nu kwam Omorfy zelf met het idee om de haartransplantatie in Drachten te doen bij Mark van Bracht (Haarmark). Voor mij was dit natuurlijk helemaal top, want dat scheelde mij bijna 1,5 uur reistijd. Het team van Omorfy zou dan naar Drachten komen voor mij. Klantvriendelijker kan bijna niet in mijn beleving. De dag van de haartransplantatie moest ik om 7:30 aanwezig zijn. Hier gingen ze eerst fotos maken en de haarlijnen tekenen. Hierbij geven ze goed advies over wat wel te doen en wat beter is om niet te doen, omdat zij al een idee hebben hoe het eruit gaat zien. De behandeling zelf bestond uit drie fases. Het oogsten van de haren, daarna de incisies maken en daarna de haren terugplaatsen. Het enige wat ik heb gemerkt zijn in het begin de verdovingen. Deze zijn pijnlijk al had ik ze pijnlijker verwacht, maar dat is natuurlijk persoonsgebonden. Eigenlijk heb ik daarna niks meer gemerkt en heb ik gezellig gekletst met de behandelaren of netflix gekeken. Tussentijds heb je even pauze, waarin je ook iets te eten krijgt naar keuze. Tussen 17 en 18 uur was mijn behandeling klaar. Een lange dag, maar dat was ook van te voren verteld. Na de behandeling kreeg ik de instructies over de nazorg en dat ik mogelijk nog wat napijn zou krijgen. Eigenlijk in de dagen erna heb ik geen pijn ervaren. Alleen wat lichte zwelling in het gelaat wat normaal is. Binnen 10 dagen erna kon ik eigenlijk alles alweer doen dus dat is vrij snel. Al met al heb ik het hele traject als prettig ervaren en ik ben heel blij dat ik het heb gedaan voor mijzelf. Ook veel respect voor de behandelaren dat zij zo lang hun focus kunnen bewaren. Voor iedereen die dit leest zou ik deze kliniek met de behandelaren zeker aanraden. Ze hebben veel ervaring en BIG geregistreerde artsen. Ik kijk in ieder geval nu al uit naar mijn controle afspraak over een paar weken.
Bron: Klantenvertellen
Gedurende de dag met veel zorg behandeld, na de behandeling geen last van pijntjes en nu lekker aan het herstellen.
Bron: Klantenvertellen
Er wordt goed de tijd voor je genomen en de behandeling zelf ging heel voorspoedig.
Bron: Klantenvertellen
Fijn ontvangst, professionele benadering en uitleg van wat me te wachten staat. Heerlijke lunch.
Bron: Klantenvertellen
Voor een 2e keer een haartransplantatie gedaan bij Omorfy. Er hangt een gezellige sfeer (geen ziekenhuis gevoel). Leuke mensen, een aanrader voor iedereen.
Bron: Klantenvertellen
Persoonlijke en vriendelijke service zodat je jou direct thuis voelt. Zeer goede toelichting van de behandeling en de nazorg. Heb reeds eerdere behandeling ondergaan bij Omorfy met schitterend resultaat.
Bron: Klantenvertellen
Vanaf het eerste consult, gedurende de behandeling en controle week later, alles super professioneel en met persoonlijke aandacht.
Bron: Klantenvertellen
Goede ontvangst , vriendelijk en ervaren team , zeer professionele omgang , heb er veel vertrouwen in maar dat zal over 6-9 maanden moeten blijken We gaan ervoor
Bron: Klantenvertellen
De behandeldag was behoorlijk pittig, ondanks dat ben ik heel erg op mijn gemak gesteld bij het fijne team. Enorme aanrader!
Bron: Klantenvertellen
Superblij, ga het zeker aanraden aan anderen. Goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Ben bij meerdere klinieken geweest maar heb hier het beste gevoel.
Bron: Klantenvertellen
Verdoving viel iets tegen, maar super proffesioneel.geweldig leuk spontaan team, beveel ze zeker aan
Bron: Klantenvertellen
Bij Omorfy word je ontzettend vriendelijk ontvangen en begeleid. Het team is deskundig en houden rekening met je wensen. Top!