Top plek bij Breukelen en vrij toegankelijk, netjes en makkelijk te boeken!

Al drie jaar lang op een aantal plekken in het Opslagmagazijn diverse spullen opgeslagen. Nooit gedoe met klipje of alarm en als je wilt bellen ... bijna altijd direct contact!

Lekker makkelijk

De opslagboxen van opslagmagazijn zijn makkelijk, goede bereikbaar en het binnenkomen en weggaan is heel makkelijk gemaakt. Ik heb er met veel plezier jaren een opslagbox gehuurd.

Great

Clean and secure, everything you need.

• Would you recommend us? Yes

Makkelijk en veilig in de buurt je spullen opslaan

Als inwoner van Maarssen ben ik superblij dat Opslagmagazijn zich heeft gevestigd in de nabije omgeving. Ideaal als je toch extra ruimte nodig hebt waar je ook nog eens veilig, droog en verwarmd je spullen kan opslaan. Voor mij super makkelijk!

Top service, snel geregeld!

Communicatie loopt fijn, alles duidelijk snel handelen en goede prijzen!

Keulschevaart 15 B

3621 MX Breukelen