Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vooral het vriendelijke personeel, de deskundige monteurs en de duidelijke communicatie waarderen. Afspraken worden meestal nagekomen en de service is betrouwbaar. De prijs-kwaliteitverhouding en transparante offertes komen vaak naar voren als pluspunten. Over het geheel genomen is de ervaring erg positief en klantgericht.
Goed bedrijf. Betrouwbaar personeel. En hele mooie motoren voor aantrekkelijke prijzen.
21 July 2026
Mees
Den hoorn
Top zaak!
18 July 2026
Delft
Snel geholpen en een eerlijk antwoord op vragen en vakkundige mensen
15 July 2026
Joop
Voorburg
Goed contact en goede afhandeling van reparatie
10 July 2026
Delft
Al meerdere keren fantasties geholpen.
8 July 2026
Alfred.J. Kasmarek
Rijswijk zh
Ik had een lekke binnenband en heb mn motor gelijk naar bluebikes gebracht. Tot mijn grote verheuging waren ze binnen 2 dagen al klaar en kon ik em weer ophalen. Ook prima prijs betaald!
17 June 2026
Rotterdam
Het was zeer goed ik kom zekker terug
15 June 2026
meneer josephia
Delft
Heel tevreden met de kwaliteit van de werkzaamheden en de communicatie!
13 June 2026
Adrian meneer/mevrouw
Delft
Snel, prijs en kwaliteitverhouding is goed, persoonlijke aandacht is aanwezig voor de persoon én de motor. Aanrader!
1 June 2026
meneer
Delft
3 weken geleden mijn z1000 ingeruild op een Yamaha tracer 900 Ik kreeg een hele eerlijke inruil prijs voor de z1000 De tracer bevalt heel erg goed Vorige week besloot ik zelf een ander uitlaatsysteem te monteren Helaas brak er een draadeind in de cilinderkop 1 belletje naar bleu Bikes en die kwamen de tracer gelijk ophalen gelijk ook het nieuwe uitlaatsysteem maar meegegeven Eind van de middag belde ze dat i weer klaar was Super service Team bleu Bikes bedankt jullie hebben er een vaste klant bij
20 May 2026
Sebastien Knobbout
Vlaardingen
Zomer 2025 ketting en tandwielen laten vervangen. 8 maanden en 2000 km verder met pech op de vluchtstrook van de A13. Blijkt dat het voortandwiel eraf is gelopen Gebeld met Bluebike en verteld dat ik het kwalijk vondt dat dit was gebeurd, wordt mij verteld dat als die kon toveren dat het dan niet was gebeurd Hij had pas na 2 weken tijd om het op te lossen. Gevraagd of die een nieuwe moer kon bestellen zodat ik hem er zelf op kan zetten. En de motor niet naar hun op transport hoeft. Ik bel je wel als die binnen is zei die, na 5 dagen zelf maar gebeld of die al wat binnen had, reageert die(geïrriteerd )met ik zou je toch bellen als die binnen is . Nu 15 dagen later moet die nog bellen. Vrijdag een in Naaldwijk besteld dinsdag keurig sms’je gehad dat die binnen is. Iedereen maakt wel eens een fout maar los het dan wel netjes op.
Beveelt niet aan
12 May 2026
Adem
Beste Ad Delft,
Bedankt voor je recensie. We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, zeker nadat je onderweg met pech bent komen te staan. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Wij staan namelijk voor kwaliteit en persoonlijke service.
In de afgelopen week hebben we daarom geprobeerd contact met je op te nemen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Helaas hebben we je nog niet kunnen bereiken. Uiteraard staan we hier nog steeds voor open.
Met vriendelijke groet,
BlueBikes Delft
Prima motorzaak waar je voor een andere motor en prima reparatie terecht kan. Komt afspraken na.
30 April 2026
Peter
DELFT
Op korte termijn afspraak voor kleine beurt. Prima service. Alles zoals afgesproken. Prijs was achteraf nog wat lager dan van tevoren opgegeven. Dus alles helemaal prima!!
29 April 2026
Remco
Delfgauw
Blue Bikes is een fijne garage. De mannen nemen de tijd voor je en zijn echte motor liefhebbers. Ik kom hier graag.
27 April 2026
Oscar
Delft
Mijn motor al meerdere keren voor service gebracht. Prima ervaring. Prijs klopt, ze hebben de kennis, geen lange wachttijden. Leveren gewoon een prima service zoals het hoort.
27 April 2026
Laurens
De Lier
Mijn eerste ervaring met BlueBikes is goed. Kwam voor een nieuwe achterband waarvan de levertijd gewoon snel was. Bandje kwam 1 dag later binnen maar daar werd keurig even over gebeld dus ook wat communicatie betreft verliep het keurig. Tijdens het wachten een bakje koffie. Vriendelijke gasten.
25 April 2026
David
Leidschendam
Hele fijne mensen die mij geholpen hebben met de koop van mijn motor
25 April 2026
Kees
Noordwijk
Deskundige monteurs,weten waar ze het over hebben..
22 April 2026
meneer joop
Voorburg
mijn Motor was toe aan een beurtje en heb dit laten uitvoeren door Bluebike. Helemaal top. je wordt netjes begroet en je krijgt gelijk een bakje koffie aangeboden. als je je motor weer ophaalt wordt er netjes tijd genomen om uit te leggen wat er allemaal is gedaan, Tevens staat dit ook netjes omschreven in de factuur.
20 April 2026
Jim
Delft
Vriendelijk, goede en duidelijke communicatie, snel en goed geholpen en ze nemen de tijd om naar je te luisteren en te helpen waar ze kunnen.
17 April 2026
Romano
Den Haag
Onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd, deskundige monteur en duidelijke terugkoppeling wat er moest gebeuren. Kan weer jaartje vooruit!
16 April 2026
Maarten
Delft
nog snel even mijn banden kunnen wisselen waardoor ik nu helemaal klaar ben voor het motor seizoen. goede service en koffie stond al klaar
15 April 2026
Jim
delft
Goed team, heel professioneel en vriendelijke monteurs die je eerlijk snel en voor een goede prijs behandelen!
10 April 2026
Adrian
Delft
Er moest het een en ander aan mijn Kawasaki z650 gebeuren en dat hebben ze super goed gedaan!
2 April 2026
Laurens
Snel geholpen, prima service
1 April 2026
Claas, E.
Delfgauw
Bij BlueBikes Delft vindt u niet alleen motoren van topkwaliteit, maar ook de persoonlijke service die u verdient. Onze expertise en passie voor motoren garanderen dat u altijd met een glimlach de deur uitgaat. Ervaar zelf waarom zoveel motorrijders voor ons kiezen.
Willem Hooftstraat 31
2614 EV Delft