Goede service volgens afspraak
Onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd, deskundige monteur en duidelijke terugkoppeling wat er moest gebeuren. Kan weer jaartje vooruit!
16 April 2026
Maarten
Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 38 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vooral het vriendelijke personeel, de deskundige monteurs en de duidelijke communicatie waarderen. Afspraken worden meestal nagekomen en de service is betrouwbaar. De prijs-kwaliteitverhouding en transparante offertes komen vaak naar voren als pluspunten. Over het geheel genomen is de ervaring erg positief en klantgericht.
16 April 2026
Maarten
Delft
nog snel even mijn banden kunnen wisselen waardoor ik nu helemaal klaar ben voor het motor seizoen. goede service en koffie stond al klaar
15 April 2026
Jim
delft
Goed team, heel professioneel en vriendelijke monteurs die je eerlijk snel en voor een goede prijs behandelen!
10 April 2026
Adrian
Delft
Er moest het een en ander aan mijn Kawasaki z650 gebeuren en dat hebben ze super goed gedaan!
2 April 2026
Laurens
Snel geholpen, prima service
Claas, E.
Delfgauw
Uitstekende service vriendelijke medewerkers
Alain Luyt
Delft
Na telefonisch contact kon ik mijn motor direct brengen en hij was binnen de afgesproken tijd weer helemaal in orde. Vooraf een duidelijke prijs doorgekregen welke ook klopte. Fijn bedrijf!!!
1 April 2026
Van Veldhuizen, R. .T. .M.
Rijswijk
Vakkundig geholpen zat met een probleem wat ikzelf had veroorzaakt Door met mijn kromme voet op het rem pedaal te rijden Rem olie bloedheet geworden Contact met de monteur telefonisch gehad Kon gelijk langs komen rem olie vervangen en rem blokken vernieuwd Monteur zij dat de Remschijf niet vervangen hoeft te worden hij zij dat is niet nodig schuur hem wel op Bedankt zeer goed geholpen rij er nu nog mee dus goede service
30 March 2026
Krogt,, P.P. van der
Rozenburg (ZH)
Heb een motor bij Bleu Bikes Delf gekocht. Vriendelijke mensen met verstand van motoren. Prettige communicatie en komen afspraken na. Ben heel tevreden.
Rob
Haaksbergen
Weten waar ze over praten.
Petrus Johannes Dessens
Honest, timely, and professional
Alberto Alonso
Den Haag
Ik heb daar, na jaren geen motor gereden tehebben, als 70-jarige, een motor gekocht.. Eerst eens rustig gekeken. Heel klantvriendelijk te woord gestaan door Wilco , die alle tijd voor mij nam. Een paar dagen later een proefrit gemaakt, waarbij mijn zoon ook in de gelegenheid werd gesteld do betreffende motor te testen. Koop gesloten met Wilco. Na een beurt en het monteren van valbeugels, enkele dagen later, m’n nieuwe motor opgehaald en wederom door Wilco weer goed ontvangen en de nodige, uitgebreide, uitleg gehad. Ik kom daar graag en zeker terug, fijne motorzaak, fijne mensen.
Wim Groeneveld
Leidschendam
“uitgebreide grote beurt met synchronisatie” Omdat ik zelf het een en ander wilde vernieuwen in plaats van dat zij dit mochten doen en daar aan verdienden. (zoals ketting en tandwielen). Hebben ze het een en ander een beetje af geraffeld en de hele ketting links laten liggen. Niet eens even op spanning gebracht wat ik wel nog gevraagd had. Niet naar behoren afgesteld en getest. Omdat de motor naar hun zeggen ( stond in een zinnetje op de bon) onveilig was om op te rijden. ( een motor van 8 jaar houd waar bijna niks aan mankeerde ) hoe kan je zo een motor testen en afstellen dan? Bij een zo gevraagde; uitgebreide grote beurt met synchronisatie. Vond het zo nog erg prijzig ook. Sorry mij niet meer gezien bij Blue Bikes.
Beveelt niet aan
28 March 2026
Schiedam
Bij BlueBikes Delft vindt u niet alleen motoren van topkwaliteit, maar ook de persoonlijke service die u verdient. Onze expertise en passie voor motoren garanderen dat u altijd met een glimlach de deur uitgaat. Ervaar zelf waarom zoveel motorrijders voor ons kiezen.
Willem Hooftstraat 31
2614 EV Delft