Energieweg 8
6658 AD Beneden-Leeuwen
Sinds 1964 is VAN THIEL Opleidingen een begrip in het Land van Maas en Waal en in de Betuwe. Waar wij ons vroeger vooral richtten op rijopleidingen, zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig opleidingsinstituut. Ons aanbod loopt uiteen van heftruck- en hoogwerker opleidingen tot BHV, VCA, vaarbewijs, veiligheidsadviseur en NIWO. Dit is slechts een greep uit de vele opleidingen die wij verzorgen. Wat echter onveranderd is gebleven, zijn onze kernwaarden: service, betrokkenheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Bij VAN THIEL Opleidingen kunt u terecht voor alle rijopleidingen én een breed aanbod aan beroepsopleidingen. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het verzorgen van nascholingscursussen voor chauffeurs die hun Code 95 willen behalen.