Eerlijk en betrouwbaar
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 66 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Klanten prijzen de betrouwbaarheid, duidelijke uitleg en redelijke kosten. Het team wordt als professioneel en vriendelijk beschreven en is bekwaam. De service wordt vaak gekenmerkt door vakmanschap en transparantie. Over het algemeen is de ervaring positief en zonder verrassingen.
Altijd overleg ivm bijzondere dingen en echte vakmanschap en vriendelijkheid
frens kolk
Zeewolde
Kom hier al jaren en nooit problemen gehad. Vriendelijke eigenaar en altijd bereid mee te denken en helpen. Hele goede prijs ook altijd, dus niet te duur! Dus heb je iets met je auto ga dan hierheen.
Remco
Harderwijk
Er wordt altijd goed meegedacht wat de beste oplossing is. Kom er al een aantal jaren en tot nu toe altijd tevreden met de reparaties.
12 May 2026
Paul
Goede garage, vakkundig
12 May 2026
P Kruijsdijk
Harderwijk
Erg tevreden over deze garage. Ik werd netjes geholpen en kreeg duidelijke uitleg over wat er aan de auto gedaan moest worden. De reparatie was snel klaar en de kosten waren eerlijk. Fijn om een garage te vinden waar je op kunt vertrouwen. Zeker een aanrader!
10 May 2026
T
Vriendelijke mensen, goede informatie
9 May 2026
Lex
Harderwijk
altijd correct,alles volgens afspraak met pech proberen ze je direct te helpen Ik ben al meer dan 8 jaar klant bij dit bedrijf denk altijd mee,transparante prijzen,en betrouwbaar
6 May 2026
marten
ermelo
Betrouwbaar, altijd een belletje bij extra kosten om te overleggen. Luisterd naar de klant en denkt mee. Vak man!
3 May 2026
petra
Harderwijk
Erg tevreden over onderhoud en reparatie van onze Volvo XC60 en onze Kia Picanto. Ook de service is perfect.
2 May 2026
Michiel
Harderwijk
Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. De eigenaar denkt altijd mee in oplossingen om het onderhoud betaalbaar te houden in deze dure tijden.
2 May 2026
Ferry
Harderwijk
Of we nu met een klein probleem of met een groot probleem zitten, we kunnen altijd terecht. We worden goed geholpen en wat het meest belangrijk is, we worden op de hoogte gehouden van de kosten. Dus nooit vervelende verassingen bij het afrekenen.
30 April 2026
Lydia
Harderwijk
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij deze garage. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en was de communicatie duidelijk en transparant. Vooraf kreeg ik een nette prijsopgave zonder verrassingen achteraf, wat ik erg waardeer. De reparaties aan mijn Volvo zijn snel en vakkundig uitgevoerd, en ik kreeg daarbij ook eerlijk en goed advies over wat wel en niet nodig was. Dat gaf veel vertrouwen. De prijzen zijn eerlijk en de service is echt top. Fijn om een garage te hebben waar je met een gerust gevoel je auto kunt achterlaten. Zeker een aanrader!
29 April 2026
Guido
Harderwijk
Auto Crew werkt snel en heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
28 April 2026
Tamara
Harderwijk
Volgende keer kom ik zeker bij deze garage terug.
25 April 2026
Naciri
Sealiti
Ze staan altijd voor je klaar, betrouwbaar en proberen je z.s.m. te helpen, m.a.w. een prima garagebedrijf !!
23 April 2026
Roland
Harderwijk
Prijs kwaliteit goed in orde. Ga hier zeker vaker komen.
22 April 2026
Arian
Harderwijk
Zeer goed en snel geholpen. Alle werkzaamheden zijn volgens het boekje uitgevoerd en met deskundigheid..
18 April 2026
Younes
Harderwijk
Goed contact met Reza, wordt altijd goed op gehoopte gehouden over kosten en status van de reparatie.
16 April 2026
R.M. BROUWER
Harderwijk
Zeer goede garage Snelle service, kleine dingen worden voor zover direct opgelost Defecte dingen worden eerst overlegt voordat men gaat vervangen Zo weet je altijd waar je aan toe bent
14 April 2026
Marinus Brunekreeft
Betrouw baar bedrijf
10 April 2026
Dawood
Harderwijk
Vandaag apk en een onderhoudsbeurt laten uitvoeren voor mijn auto en zeer tevreden met de service. Deskundige hulp, stelt goed diagnose, geven passend advies en duidelijk in communicatie.
9 April 2026
Metin
Harderwijk
The service is good and honest. I have been a customer for a few years and I recommend it.
8 April 2026
Sorin Hamza
Harderwijk
Per email goed, duidelijk en vlotte voorstel voor monteren afneembare trekhaak ontvangen. Opdracht gegeven en datum montage afgestemd. Eveneens vlot en duidelijk. Trekhaak gemonteerd conform afspraak. Tijdens montage gebeld met een vraag over hoe ik een specifieke functie uitgevoerd wilde hebben. Rekening inzichtelijk (materialen, uren) en in overeenstemming met voorstel.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
7 April 2026
Arco Biesheuvel
geweldige ervaring
7 April 2026
Sander Van De Pol
Elburg
Voor mijn werk kom ik hier vaker een auto brengen of halen maar ook mijn eigen auto heb ik hier al jaren in onderhoud. Alles wordt altijd meer dan keurig afgehandeld en je kan echt helemaal niks zeggen over de tarieven. En ze doen echt hun best om alles snel voor je op te lossen. Gewoon goeie mensen.
6 April 2026
Yaron