Heeft een totaal van 299 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment97%
De beoordelingen benadrukken professionaliteit en diepgaande kennis. Klanten merken duidelijke en tijdige communicatie op tijdens het proces. De feedback onderstreept vertrouwen in de begeleiding en duidelijke resultaten in hun dossiers. Het niveau van service wordt als betrouwbaar en klantgericht gewaardeerd.
Sterke punten
Professionaliteit en vakkennis
Duidelijke en tijdige communicatie
Toewijding aan resultaten
Gebaseerd op 14 reviews
Mijn ervaring was zeer positief, goede communicatie en dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs weer
Vincent heeft mij uitstekend geholpen bij het terugkrijgen van mijn rijbewijs. Hij communiceert duidelijk, houdt je goed op de hoogte en zet zich echt in voor je zaak. Dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs teruggekregen, waar ik erg blij mee ben.
Ik zou Vincent zeker aanraden aan anderen die juridische hulp nodig hebben. Nogmaals bedankt voor de goede hulp!
13 March 2026
Saim
Amsterdam
Super bedankt!
Advocaat Mr. Nolet
Geeft rust en het juiste advies.
Mijn persoonlijke ervaring was super.
Ik raad iedereen Nolet aan de beste advocaat.
Danks aan de heer Nolet heb ik een zaak gewonnen.
Dank u wel !!
6 March 2026
yurik
Dordrecht
Subliem
Zeer kundig en komt zijn afspraken na!
11 February 2026
Roy
Nederweert
Behulpzaam en geruststellend
Vincent heeft me door zijn ervaring en expertise goed kunnen voorbereiden op wat me te wachten stond. Hierdoor kon ik met minder stress richting de rechtbank en was het besluit van de rechter zoals we van te voren besproken en gehoopt hadden.
24 January 2026
Sanjay
Den Haag
Mijn ervaring met deze advocaat is supergoed. Ik weet niet hoe kan ik het waarderen.
Een advocaat met niet alleen een scherp juridisch inzicht, maar ook een groot hart voor zijn cliënten. Zijn betrokkenheid, professionaliteit en toewijding maken écht het verschil.
23 January 2026
Rebaz
Spijkenisse
Top advocaat!!
Voordat ik Vincent Nolet leerde kennen had ik een advocaat die naar mijn idee meer turfde dan handelde. Onpersoonlijk en weinig daadkracht. Na de kennismaking met Vincent heeft hij mijn zaak direct opgepakt en mij met een goed gevoel de rechtzaal mee in genomen. Dit op zeer korte termijn en ik ben wel te spreken over de uitkomst van mijn zaak. Dit had zonder Vincent nooit gelukt!!
22 January 2026
Danny
Numansdorp
Ik ben goed en met duidelijkheid geholpen
Ik heb goed contact gehad met Nolet.
22 January 2026
Ralph
Bleiswijk
Heel Snel
Nolet heb ons heel snel geholpen en heel eerlijk prijzen.
21 January 2026
Ayaz
Ahmad
Uitstekend!
Vincent Nolet is een uitzonderlijke advocaat die met toewijding, expertise en vastberadenheid mijn verkeersongevalzaak heeft behandeld. Vanaf het allereerste contact straalde hij vertrouwen uit en nam hij de tijd om mij door elke stap van het proces te begeleiden. Zijn kennis van het recht en strategische aanpak hebben ervoor gezorgd dat mijn zaak niet alleen goed werd afgehandeld, maar ook met het best mogelijke resultaat.
Wat Vincent onderscheidt, is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert echt, geeft helder en eerlijk advies, en zet zich volledig in om de belangen van zijn clienten te behartigen. Dankzij zijn professionele en doortastende werkwijze voelde ik me gesteund en gesterkt in een situatie die anders erg stressvol had kunnen zijn.
Ik kan Vincent Nolet van harte aanbevelen aan iedereen die een deskundige, betrouwbare en gedreven advocaat zoekt. Hij maakt echt het verschil!
20 February 2025
Jeffrey Van der Toorn
Den Haag
Deskundig en snel
Zeer tevreden met de snelle afhandeling van mijn verzoek. Zowel de heer Nolet als heer Edens hebben uiterst betrokken meegedacht en de zaak tot een goed einde gebracht.
19 December 2023
Isabel
Bunnik
Uitstekend en behulpzaam.
De juridische assistentie bij een naamswijziging is uiterst professioneel maar vooral ook heel prettig verzorgd!
15 November 2023
Peter
van Raaij
Fijne advocaat, makkelijk te bereiken voor vragen
Mijn rijbewijs was ingevorderd voor 4 maanden.Vincent heeft een heel duidelijk klaagschrift gemaakt en deze ingevorderd.
Voor vragen etc kan je heel makkelijk bij hem terecht en je zal snel antwoord krijgen. Alles word duidelijk uitgelegd wat heel erg fijn is.
Helaas kon hij niet bij mij zitting aanwezig zijn maar hierbij was mevrouw Marjanovic aanwezig. Zij heeft mij bijgestaan en uiteindelijk kreeg ik mijn rijbewijs na anderhalve maand weer terug.
Al met al top advocaten en zeker aan te raden voor iedereen die zijn rijbewijs eerder wilt terug krijgen.
27 September 2023
Roos
Jansen
Prima geregeld allemaal
Alles goed geregeld, moeilijk in ons geval ivm spullen uit de Filipijnen te krijgen . Maar na lange tijd toch gelukt dus tevreden.
27 September 2023
Eric
Someren
Zeer professionele en heldere service.
Vincent heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen 2 weken terughad (i.p.v. 4 maanden). Verder helder advies en goede communicatie. Zeker een aanrader!
17 September 2023
Joeri
Deventer
Respectvolle behandeling en duidelijk zeer ervaren geholpen!
Ik heb lang gezeten met een probleem met mijn geboortenaam. Na dagen lang online tobben en zoeken toch voor Nolet advocaten gekozen en heel netjes geholpen. Kennismakingsgesprek om de zaak te behandelen was heel vriendelijk, kalm en begripvol. Ook toen het bleek dat er vanuit mijn kant wat dingen weg vielen was dat geen probleem en ben ik nog steeds uiterst zorgzaam geholpen.
Absolute aanrader mocht je iemand moeten ontarmen voor rechtszaken.
11 September 2023
Vee
Amsterdam
Dhr Vincent Nolet heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen 10 dagen terug kreeg.
Uitstekend werk dhr nolet!!
5 September 2023
Joop
Utrecht
De beste advocaat van Nederland !!!
Advocaat Vincent nolet is deskundig ervaren en empathisch. Hij heeft mij uitstekend geholpen , Hier ben ik dan ook zeer dankbaar voor. Zoek je een top advocaat?
Neem dan snel contact op.
4 September 2023
Yonas
Leeuwarden
Fijne mensen en zeer klantvriendelijk
Ik heb met succes mijn voornaam kunnen weizigen. Zelfs met een zitting aangezien de rechter nog een paar vragen had over het weizigen van mijn voornaam. Advocaat V.S Nolet. En Advocate C. Van der zalm hebben mij uitstekend geholpen.
Mevrouw van der Zalm is vanuit Denhaag naar Denbosh gekomen voor de fysieke richting vriendelijke vrouw en weet waar ze mee bezig is
Zelfs met een overschakeling aangezien 1 Advocaat met ouderschap verlof ging.
Zeer bedankt!
10 August 2023
Davey
Helmond
Heel goed geholpen
Hele duidelijke uitleg gekregen voor de naamswijziging van onze dochter. Bij vragen kregen we altijd snel antwoord en we zijn heel goed geholpen.
17 July 2023
E
Oostvoorne
Mijn eerste keer dat ik een advocaat nodig had, maar zeker ook 1 van de beste
Ik had nog nooit in mijn leven een advocaat in de arm moeten nemen, maar mijn advocaat was er 1 uit duizenden. Zeer bekwaam en menselijk. Ik kon met alle struggles en problemen bij hem aankomen. Daarom in deze review, THNX!!!!!
12 July 2023
Randy
Rijswijk
Fantastisch
Dankzij Nolet advocaten heb ik mijn rijbewijs al na 2 maanden terug ipv 7 maanden! Toppers, bedankt!
12 June 2023
Ashley
Scharnegoutum
Ik ben door Mr. Vincent Nolet uitstekend bijgestaan bij het terugkrijgen van mijn ingevorderde rijbewijs.
Hij doet wat hij zegt te doen en is erg betrokken wat een gerust gevoel gaf bij mij.
Kortom ik raad Mr. Vincent Nolet zeker aan!
3 June 2023
Rex
Almere
Dankbaar
Ik ben Vicent Nolet erg dankbaar voor het regelen van mijn zaak. Ik zou mijn rijbewijs na 6 maanden krijgen maar na 2 maanden heb ik het al binnen. Hij had alles overgenomen en ik kom terecht met al mijn vragen. Ik raad hem aan iedereen aan.
31 May 2023
Borgschot
Rotterdam
Snel en goed geholpen.
Ik ben vanaf het begin snel en goed geholpen. De heer Vincent Nolet maakte goed duidelijk wat ik kon verwachten. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan. Zeer tevreden klant.
28 May 2023
K
Hoofddorp
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 299 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Advocaatscore
Over Vincent Nolet Advocaat
Mijn naam is Vincent Nolet en ik begeleid je persoonlijk bij jouw zaak. Dat vraagt om vertrouwen, duidelijke communicatie en zorgvuldige begeleiding.
Na afloop kun je je ervaring delen. Door deze op mijn website te publiceren, creëren we samen meer betrokkenheid: jouw review helpt anderen een goed beeld te krijgen van wat ze kunnen verwachten en geeft mij waardevolle inzichten om mijn dienstverlening verder te verbeteren. Positieve feedback bevestigt wat goed gaat en kritische reacties helpen me mijn service nog beter af te stemmen.
Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring!