Zeer tevreden: een deskundige, betrouwbare en betrokken professional die zich volledig inzet en alti

Mijn ervaring met Vincent Noled is zeer positief. Hij communiceert duidelijk, eerlijk en transparant, duidelijke afspraken en denkt actief mee. Wat ik vooral waardeer, is dat hij geen valse verwachtingen schept, maar een realistisch beeld geeft van wat mogelijk is en hoeveel tijd een zaak kan kosten. Daarnaast is hij zeer scherp op details, regelgeving en de rechten van zijn cliënten; onjuistheden of fouten worden door hem snel opgemerkt en zorgvuldig aangepakt. Daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en kun je vertrouwen op zijn deskundige, betrokken en professionele begeleiding.

• Betrokkenheid

Duidelijke verwachtingen en goede communicatie

De heer Nolet is een advocaat die de lijnen kort houdt, goed bereikbaar is en helder communiceert. Dit is de eerste keer dat ik een advocaat heb die in deze hoedanigheid mijn belangen behartigt. Vanuit eerdere ervaringen met huurrecht- en consumentenrechtadvocaten (lastige huurders en malafide aannemers) kan ik oprecht zeggen dat de samenwerking met de heer Nolet een verademing is. Het laat zien dat het ook anders kan. Je advocaat voortdurend achter de vodden aan moeten zitten is bij de heer Nolet absoluut niet nodig. Hij houdt je goed op de hoogte, reageert snel en neemt zelf initiatief. Dat geeft vertrouwen en rust in een traject dat vaak al belastend genoeg is.

Prachtig

Heeft mij rijbewijs terug gehaald zonder strafrechtelijk boete!!!

Excellent work

Vincent is very good advocaat with lot knowledge . And all time prepare good for the case , im very appreciate he work what he did to me , and i know if he help with case then all time the best situation will be the and

• Betrokkenheid

Very professional and helpful lawyer, everything was clearly explained.

Very professional and reliable lawyer. He explained everything clearly and guided me through the whole process. Communication was always fast and helpful. I felt confident with his support. Highly recommended.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement

Ik werd goed geholpen en ondersteund door Vincent, terwijl ik door omstandigheden in het buitenland was tijdens mijn zitting

Kundig, snel, en resultaat

Ik had te hard gereden, rijbewijs kwijt. Door snel kundig handelen van Vincent binnen vier dagen terug.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring was zeer positief, goede communicatie en dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs weer

Vincent heeft mij uitstekend geholpen bij het terugkrijgen van mijn rijbewijs. Hij communiceert duidelijk, houdt je goed op de hoogte en zet zich echt in voor je zaak. Dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs teruggekregen, waar ik erg blij mee ben. Ik zou Vincent zeker aanraden aan anderen die juridische hulp nodig hebben. Nogmaals bedankt voor de goede hulp!

Super bedankt!

Advocaat Mr. Nolet Geeft rust en het juiste advies. Mijn persoonlijke ervaring was super. Ik raad iedereen Nolet aan de beste advocaat. Danks aan de heer Nolet heb ik een zaak gewonnen. Dank u wel !!

Top advocaat

Van A Tot Z goed geholpen,meneer Nolet bedankt

Subliem

Zeer kundig en komt zijn afspraken na!

Behulpzaam en geruststellend

Vincent heeft me door zijn ervaring en expertise goed kunnen voorbereiden op wat me te wachten stond. Hierdoor kon ik met minder stress richting de rechtbank en was het besluit van de rechter zoals we van te voren besproken en gehoopt hadden.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring met deze advocaat is supergoed. Ik weet niet hoe kan ik het waarderen.

Een advocaat met niet alleen een scherp juridisch inzicht, maar ook een groot hart voor zijn cliënten. Zijn betrokkenheid, professionaliteit en toewijding maken écht het verschil.

Top advocaat!!

Voordat ik Vincent Nolet leerde kennen had ik een advocaat die naar mijn idee meer turfde dan handelde. Onpersoonlijk en weinig daadkracht. Na de kennismaking met Vincent heeft hij mijn zaak direct opgepakt en mij met een goed gevoel de rechtzaal mee in genomen. Dit op zeer korte termijn en ik ben wel te spreken over de uitkomst van mijn zaak. Dit had zonder Vincent nooit gelukt!!

• Betrokkenheid

Ik ben goed en met duidelijkheid geholpen

Ik heb goed contact gehad met Nolet.

Heel Snel

Nolet heb ons heel snel geholpen en heel eerlijk prijzen.

Uitstekend!

Vincent Nolet is een uitzonderlijke advocaat die met toewijding, expertise en vastberadenheid mijn verkeersongevalzaak heeft behandeld. Vanaf het allereerste contact straalde hij vertrouwen uit en nam hij de tijd om mij door elke stap van het proces te begeleiden. Zijn kennis van het recht en strategische aanpak hebben ervoor gezorgd dat mijn zaak niet alleen goed werd afgehandeld, maar ook met het best mogelijke resultaat. Wat Vincent onderscheidt, is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert echt, geeft helder en eerlijk advies, en zet zich volledig in om de belangen van zijn clienten te behartigen. Dankzij zijn professionele en doortastende werkwijze voelde ik me gesteund en gesterkt in een situatie die anders erg stressvol had kunnen zijn. Ik kan Vincent Nolet van harte aanbevelen aan iedereen die een deskundige, betrouwbare en gedreven advocaat zoekt. Hij maakt echt het verschil!

Deskundig en snel

Zeer tevreden met de snelle afhandeling van mijn verzoek. Zowel de heer Nolet als heer Edens hebben uiterst betrokken meegedacht en de zaak tot een goed einde gebracht.

Uitstekend en behulpzaam.

De juridische assistentie bij een naamswijziging is uiterst professioneel maar vooral ook heel prettig verzorgd!

• Betrokkenheid

Fijne advocaat, makkelijk te bereiken voor vragen

Mijn rijbewijs was ingevorderd voor 4 maanden.Vincent heeft een heel duidelijk klaagschrift gemaakt en deze ingevorderd. Voor vragen etc kan je heel makkelijk bij hem terecht en je zal snel antwoord krijgen. Alles word duidelijk uitgelegd wat heel erg fijn is. Helaas kon hij niet bij mij zitting aanwezig zijn maar hierbij was mevrouw Marjanovic aanwezig. Zij heeft mij bijgestaan en uiteindelijk kreeg ik mijn rijbewijs na anderhalve maand weer terug. Al met al top advocaten en zeker aan te raden voor iedereen die zijn rijbewijs eerder wilt terug krijgen.

Prima geregeld allemaal

Alles goed geregeld, moeilijk in ons geval ivm spullen uit de Filipijnen te krijgen . Maar na lange tijd toch gelukt dus tevreden.

• Betrokkenheid

Zeer professionele en heldere service.

Vincent heeft er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen 2 weken terughad (i.p.v. 4 maanden). Verder helder advies en goede communicatie. Zeker een aanrader!

• Betrokkenheid

Respectvolle behandeling en duidelijk zeer ervaren geholpen!

Ik heb lang gezeten met een probleem met mijn geboortenaam. Na dagen lang online tobben en zoeken toch voor Nolet advocaten gekozen en heel netjes geholpen. Kennismakingsgesprek om de zaak te behandelen was heel vriendelijk, kalm en begripvol. Ook toen het bleek dat er vanuit mijn kant wat dingen weg vielen was dat geen probleem en ben ik nog steeds uiterst zorgzaam geholpen. Absolute aanrader mocht je iemand moeten ontarmen voor rechtszaken.

• Betrokkenheid

Dhr Vincent Nolet heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen 10 dagen terug kreeg. Uitstekend werk dhr nolet!!

• Betrokkenheid

De beste advocaat van Nederland !!!

Advocaat Vincent nolet is deskundig ervaren en empathisch. Hij heeft mij uitstekend geholpen , Hier ben ik dan ook zeer dankbaar voor. Zoek je een top advocaat? Neem dan snel contact op.

06 - 19 97 35 26

Over Vincent Nolet Advocaat

Mijn naam is Vincent Nolet en ik begeleid je persoonlijk bij jouw zaak. Dat vraagt om vertrouwen, duidelijke communicatie en zorgvuldige begeleiding. Na afloop kun je je ervaring delen. Door deze op mijn website te publiceren, creëren we samen meer betrokkenheid: jouw review helpt anderen een goed beeld te krijgen van wat ze kunnen verwachten en geeft mij waardevolle inzichten om mijn dienstverlening verder te verbeteren. Positieve feedback bevestigt wat goed gaat en kritische reacties helpen me mijn service nog beter af te stemmen. Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring!

Over Advocaatscore.nl