Giede service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 354 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten waarderen de service en het contact. De feedback benadrukt heldere communicatie en transparante kosten. De toon is over het algemeen positief en professioneel. De ervaringen geven een betrouwbaar beeld van het bedrijf.
Snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen
Arno
Oosterhout
Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt werd er goed besproken wat er gedaan moest worden. De communicatie was duidelijk en prettig
Irene
Rhoon
Ik ben supergoed en snel geholpen door een ontzettend vriendelijk en deskundig team. Echt top!
P.
Snelle levering en montage
Netty
Oosterhout
Goeie service en lekkere koffie
Gertjan
Oosterhout
De ontvangst aan de balie is grandioos. Even doorgenomen wat er gedaan moest worden en afgesproken dat ze mij zouden bellen wanneer er bekend was wat de onkosten waren. Toen de auto klaar was weer een belletje gekregen dat hij opgehaald kon worden. Al met al een perfecte ervaring weer.
27 August 2026
José
Oosterhout
De service van deze autogarage is gewoon super! Ook de werknemers zijn super aardig en meedenkend, en ze hebben een heerlijk bakkie koffie en ook nog eens goede service!
26 August 2026
Wesley Fijneman
Raamsdonksveer
Eric
Oosterhout nb
had probleem met luchtdruk banden. Werd snel en uitermate correct opgelost en in no-time geregeld.
Rijk
Oosterhout NB
Overleg uitstekend
Hans
Oosterhout
Na aankoop van een tweede hands auto diverse problemen in de garantietermijn gehad. Problemen werden opgelost maar telkens na een tweede of derde keer. Directe communicatie met medewerkers ging OK maar het samenspel tussen collega's onderling verliep niet goed waardoor een vervolgbezoek nodig was..
Beveelt niet aan
24 August 2026
Hans
Gilze
kwam binnen met een potentieel probleem en ze hebbn het vakundig en snel op weten te lossen, Ook toen het probleem er naderhand nog licht was kon ik de week later langs komen en heeft er iemand mee gereden en meteen ook opgelost. zonder extra kosten weer erbij! Geweldige plek waar ik in de toekomst gewoon heen ga.
Twan
Made
Ik had online een afspraak gemaakt voor vervanging ruitenwissers. Werd uurtje later gebeld dat ik dezelfde dag nog kon komen. Al met al goed, snel en vriendelijk geholpen.
Joost
van Gorp
De wegenwacht had al een diagnose gemaakt, defect relais en die heb ik doorgegeven. Maar dan door het bedrijf nu een diagnose bedrag op de factuur van € 185,00 ex BTW. Als eerste een prijsopgave geven zodat de klant kan aangeven ja of nee. Bij mij was er al gedemonteerd, kreeg toen de kosten te horen van rond de € 1300,00. Als ik nee zou zeggen dan moesten ze weer monteren á € 280,00. Vreemde volgorde. De luchtpomp functioneerde nog maar toch vervangen met een prijs van € 939,63 incl. BTW. Een Bosch luchtpomp incl. BTW is rond de € 350,00 heb ik nu ontdekt. Geen overleg dus over een keuze van de pomp. De reparatie is tegen een bedrag van € 1338,49 goed uitgevoerd maar dat mag dan ook wel.
Beveelt niet aan
Jan
Oosterhout Nb
Bij de garage kijken wat de auto nodig heeft en bespreken dit uitvoerig. In onderling overleg word dan een plan van aanpak besproken. Erg duidelijk vooraf.
22 August 2026
Pieter
Goede ervaring
22 August 2026
Johan van Houwelingen
Oosterhout
Netjes alles uitgelegd en top service
John
Cor
Oosterhout
Ik werd tussendoor op de hoogde gesteld.
Johan
Raamsdonk
Ondanks het gegeven dat ik nogal wat pech heb ervaren na de aanschaf van mijn auto kan ik alleen maar positief zijn over de service van autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout. Prima vriendelijk en meedenkend personeel.
marcel
Oosterhout.
Heel Goede communicatie,en er wordt met je gedacht als er zich een probleem voordoet. En héél klantvriendelijk. TOP
19 August 2026
Lau
Dongen
Reparatie werd snel en deskundig uitgevoerd. Klantvriendelijk en betrouwbaar.
19 August 2026
T.A. van den Hoven
Oosterhout
APK en jaarlijkse onderhoudsbeurt naar behoren uitgevoerd.
Willfred
Breda
Makkelijk een afspraak in kunnen plannen Jammer dat er niet gecommuniceerd dat het voertuig in een anderen vestiging afgemeld wordt Dus wordt er zonder toestemming ongeveer 40 km met de camper gereden En bij terugkomst lagen alle spullen door elkaar in de garage van de camper Mijn conclusie is dat er hard gereden en geremd is met de camper ! Contact opgenomen met vestiging en alles uitgepraat op de juiste manier Men beloofde mij dat er met de desbetreffende persoon over gesproken zou worden En dat er in het vervolg beter gecommuniceerd zou worden
Jan
OOSTERHOUT NB
Probleem was supersnel verholpen en zeer vriendelijk personeel.
Mariëtte
Kanaalstraat 24